FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 5, 2006 11:39:35 GMT 3
Svenn, daca ai ceva de spus, "scuipa tot". Daca nu, lasa-ma cu subtilitati d-astea ca ma doare capu` deajuns. "DUDE" MS! ... pm. P.S. - Marca Divertis: zvonerul si raspandacul, zvonerul este cel care lanseaza un zvon, iar raspandacii sunt cei care il imprastie. Stiu ca si tu ai avut functie de raspandac dar culmea nici tu n-ai raspuns apelului meu la bun simt sa dezvalui oarecare informatii care le aveai referitoare la subiectul in cauza. Din nou, MS, nu stiu in cine sa am incredere dar ce motive mi-ai dat sa am in tine? Dude, mure, zmeura, prune ...
|
|
|
Post by plcapsuna on Apr 5, 2006 11:57:28 GMT 3
Teo, trussssssssssst in miiiiiiii, trussssssssssssssst in miiiii, ala te respecta, ala te acuza, ala zice si el ceva inteligent ca n-a mai zis de mult, iar tu lasi urechea (scuza-mi expresia, n-am gasit alta..aia cu pui botu chiar nu mergea, te respect prea mult). Serios acum, presupunand cacriminalu' is va recunoaste fapta si se va caii indelung, te va ajuta cu ceva? Nervii nu ie buni, trust nobody, io asa am facut si-am ajuns insurat miaj.
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 5, 2006 14:09:52 GMT 3
Mure! Prune! pana la urma vrei o explicatie pe privat sau pe forum ? eu ti-am dat-o pe privat pentru ca asa ai cerut. Te rog sa te hotarasti. Nu stii daca sa ai incredere in mine, bun, nici nu ti-am cerut, eu ti-am spus doar sa ai grija pentru ca se ajunge exact la genu asta de situatii , n-am spus ai incredere in mine pentru ca sunt incapabil fizic de minciuna, doamne fereste, daca ai dubii cu ceva din ce ti-am spus eu sau ti se pare ca ceva nu se leaga anunta-ma. ma consolez cu faptu ca raspandac suna mai bine decat zvoner.
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 5, 2006 14:12:30 GMT 3
Cum adica n-am raspuns? pai cum se numeste ce-am facut? . Tomescu mi-a zis ca a vorbit cu tine si ca atz rezolvat de asta nu m-am agitat prea mult sa dau /q sau altele.
|
|
|
Post by somicatu on Apr 5, 2006 17:35:11 GMT 3
Cum puteti voi compara pe Son cu ceilalti ? (mari jucatori de trivia de acum). Deci e simplu, intrati pe 4 sau 6 canale la cererea fiecarui om si faceti chal. O sa vedeti cine-i tatic si cine nu. Cu sau fara sindicatu. Io 1 cred ca son bate sindicatu pe cel putin 5 din 6 canale la alegere. Poate pe shelter sa fie altfel. Fara besttrivia. Despre ceilalti ... no offence, jucati pe mai multe canale si aratati valoarea. Valoarea iese singura in fata nu pe acest forum ... Prietenii stiu dc. Sa nu mai zic ... 4 echipe erau pentru semifinale. alfabetic nu dupa valoare sunt: Cellabela, Max, Shelter si Trivi. Da, si Shelterul avea loc in primele 4 nu chiar pentru locul I da era pe acolo. Poate la lupta cu Kanalu....
|
|
|
Post by OldSchool on Apr 6, 2006 2:09:53 GMT 3
Da, de acord cu ce zici, Shelter avea al patrulea lot ca valoare, in formula initiala, cu Makaveli in echipa, chiar si fara scriptul sindicalist.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 6, 2006 2:20:02 GMT 3
Shelterul avea primul lot ca valoare, in formula initiala (cea cu mr_broody). Repet, daca un jucator e mai bun ca noi, nu inseamna ca joaca "ilegal". Mi`ar placea niste dovezi concrete pentru denigrari stupide. Nu vorbe in lipsa de viata.
Hai va rog eu mult, nu`i mai faceti pe astia sa ma puna sa ma uit pe forum ca sa rad. Plz.... GLZ
|
|
|
Post by wowposter on Sept 8, 2008 14:53:31 GMT 3
|
|
|
Post by wowposter on Sept 11, 2008 9:54:35 GMT 3
|
|