|
Post by OldSchool on Apr 2, 2006 13:56:47 GMT 3
Ma bucur tare ca am participat la acest concurs. Pentru ca inainte de el aveam niste impresii ciudate rau, cum ca cei mai buni jucatori de trivia pe care i-am vazut vreodata erau unii gen dinu, mikey, tmberwolf, son, aniujual, satinee, elvenroth, biosx si alti cativa, se stiu ei care, si ii stim toti. Acum, din fericire, ideile gresite mi-au fost corectate de meciurile jucate/vazute si pot sa spun, cu mana pe inima, ca adevaratii cei mai buni jucatori de trivia sunt sensiblu, patrick, amundi, umbre, sindicatu, ciuleandra, voodoomagic si poate inca unul sau doi, se stiu ei care, da nu-i stim toti. Nu pot decat sa sper ca intr-o zi voi ajunge si eu sa joc atat de inuman de bine Tuturor acestora, felicitari din suflet. Sunt convins ca dupa acest campionat vor avea in sfarsit parte, in aceasta simpatica lume de triviomaniaci, de respectul pe care il merita de la noi toti. La revedere.
|
|
|
Post by mr_broody on Apr 2, 2006 14:00:23 GMT 3
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 14:27:35 GMT 3
nice thread..nice opionion o impartasesc trb sa recunosc
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 14:31:45 GMT 3
desi trb sa recunosc ca e un pic ciudat ca din cei mentionati de tine doar 3 se regasesc in top 10..dar ie ok
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 14:38:55 GMT 3
sindicatu este de departe cel mai bun jucator de trivia. Asa am spus acum 2 ani in vara, asa am spus la inceputul challului si rezultatele o demonstreaza si acum. GLZ P.S. : Eu vorbesc foarte serios.. ca cel care a deschis topicul asta e plin de oftica si ironii de 2 lei, e partea a doua. Nu`i treaba mea ca lumea nu stie sa piarda.
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 14:46:10 GMT 3
same old same old..alta placa n`ai zorzo?
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 14:50:59 GMT 3
ah da intotdeauna ma grabesc..nu`s de acord totusi cu ce a postat doriath..de ce nu i`ai inclus acolo pe jucatori ca svenn sau yaunootz sau elpaco sau balexis? si de ce l`ai bagat pe vodoo?caci vorba leaderului echipei tale..noroc ca n`a fost voodoo in forma la toate meciurile ca ieseati pe locu` 2 in grupa
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 14:51:17 GMT 3
Atunci cand recunosc valoarea unui om, nu. Pare rau ca nu stiu ms si np in fiecare post. Not my style that stupid style. GLZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 14:53:05 GMT 3
wow inca o data mi`ai dat clasa si e pacat..la cate clase ai dat tu pe aici toti liceeni au terminati deja facultatea MS NP
|
|
|
Post by Jonny_RIP on Apr 2, 2006 15:50:35 GMT 3
Pfuai si eu cat am jucat azi cu Cherie si Adaria pe canal am simtit cum creste nivelul de cultura. Pacat ca nu le-am inclus si pe fetele acestea in echipa, am fi avut sanse mult mai mari sa castigam. Felicitari ol !
... pentru nivelul de cooltura !
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 2, 2006 15:52:18 GMT 3
inca unu care s-a prins mai tarziu ... dar totusi e bine ca si-a dat seama .... uratu` }{}{}{ ....
|
|
|
Post by balexis on Apr 2, 2006 15:57:53 GMT 3
bai incultule... sa vezi ce ne certam noi... joc cu stanga data viitoare! apai... dak ma bagi in prima categorie, faci misto de mine, k nu am ce cauta acolo... iar daca ma bagi in a doua faci automat misto de mine (nu eu consider asa, ci asta s-a lasat sa se inteleaga). deci... esti fuarte trist! ms ol
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 2, 2006 16:00:54 GMT 3
subscriu la balexis
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 2, 2006 16:02:28 GMT 3
svenn }{ intra pe mess odata
|
|
|
Post by balexis on Apr 2, 2006 16:04:21 GMT 3
valeu... o fo de acord cu mine... pentru asta ai o bere...
|
|