|
Post by tomescu on Apr 4, 2006 7:54:53 GMT 3
Despre altceva era aici vorba, despre cei mai buni jucatori de trivia da.
WA GLZ, unde ar putea sa-l bata sindicatu ( cel mai bun jucator de trivia ) pe aniujual de ex, am luat un ex din cei mai sus aliniati. Pe rotrivia, unde aniujual a jucat ani in sir si viseaza intrebarile si le scrie de la 9 cps in sus? sau...poate pe trivi, unde iar a jucat ani de zile si la fel de bine le scrie, sau ...max ? nu ma mai repet, deci omu asta scriar scrie ma, da in taste, nu cred ca multi dintre voi cunosc senzatia , si scrie orice raspuns care-l stie de la 9 cps in sus, si-s multi ca el ma, multi. pacat ca nu si de la voi, voi sunteti buni la dat cu gura si pe shelter probabil, atunci nu inteleg de ce-ti emigreaza jucatorii ma, de ce vin clai gramada pe cellabela, pe un canal plin de slabisti si de verze, de ce vine frozenastic si ronaldo si makaveli si dangerzone si cine pui mei mai vine ?, io am venit vreodata pe shelter? daca sunteti asa uniti si de buni la trivia, nu mai stresati ma lumea cu prezenta, stati acolo pe shelter si rupe-ti leonardo da vinciu in 1239821 bucati, printre doi zei nordici .
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 9:56:53 GMT 3
Tomescule deci sa inteleg cine sta pe triviashelter si pe cellabela ia ban e o tara libera ce uameni daca maka de exp vrea sa se afirme acolo pe cella nu inteleg ce e asa de rau in fine veniti si voi pe shelter si gata Ron
|
|
|
Post by OldSchool on Apr 4, 2006 14:22:18 GMT 3
Cum se pare ca postul meu ironic la adresa “adevaratilor cei mai buni jucatori de trivia” a fost interpretat de multi drept o simpla invitatie la afisat topuri personale (Altagracia, you rule) m-am gandit sa fiu nitel mai direct in cele ce vor urma. Multi stiu deja cum sta treaba, altii urmeaza sa fie lamuriti. Fiti pe faza pentru primul episod din noua trilogie Script Wars. In curand, doar pe forumul Besttrivia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 14:57:05 GMT 3
tomescu, sindicatu ar putea f. bine sa`l bata pe aniujual cam peste tot.. pentru ca e cu 15 clase peste el. Crede`ma ca si eu dau jdemii de intrebari cu jdemii de cps si nu`s chiar cel mai rapid (desi topul mediei de cps m`ar contrazice..plus kickurile luate cu reactia cand aveam net..in fine . Pe aniujual il bat si eu.. nu inteleg de ce il bagi pe ala la inaintare. Sa povestesc aici cum eram banat pe cellabela pentru ca scriam prea repede ? Si repet, eu nu`s chiar atat de rapid. Diferenta dintre noi si voi stiti care e ? Ca jucam trivia de distractie (eu unul in alea 3 ore pe luna pe care le petreceam pe trivia..erau cand se strangeau toti prietenii mei si ma chemau..in rest nu ma intereseaza. Cultura generala mi`o imbogatesc din alte parti) si nu pentru a obtine accesse si a scrie mov cu 50 de cps. Ce dracu ma, ca va laudati cu varsta. Reveniti`va ))) GLZ P.S. : pe mine m`o busit rasu` cand am citit posturile astea. doamne fereste ma.. discutii de`astea aveam cu vecinii de la bloc cand jucam yams.
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 4, 2006 15:53:28 GMT 3
vreau sa aflu tot.... astept
|
|
|
Post by tomescu on Apr 4, 2006 15:59:30 GMT 3
Asa doriath, zi-le de la obraz )))))))))))) ca astia or crezut ca ai vorbit serios, si ca ai dori o nisa in forum care sa ofere un clasament mai noilor veniti. Tu doriath , slabistule, acum te-ai facut inteles in sfarsit. Ronaldo, io nici cu tine nici cu makaveli nu am nimic, cu atat mai mult cu cat pe makaveli il stiu si personal, ma deranjeaza anturajul vostru, fiecare cu prietenii lui !!!!!! satinee cu copii , mercy
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Apr 4, 2006 17:31:45 GMT 3
voi sunteti buni la dat cu gura si pe shelter probabil, atunci nu inteleg de ce-ti emigreaza jucatorii ma, de ce vin clai gramada pe cellabela, pe un canal plin de slabisti si de verze, de ce vine frozenastic si ronaldo si makaveli si dangerzone si cine pui mei mai vine ?, io am venit vreodata pe shelter? daca sunteti asa uniti si de buni la trivia, nu mai stresati ma lumea cu prezenta, stati acolo pe shelter si rupe-ti leonardo da vinciu in 1239821 bucati, printre doi zei nordici . P.S.: sunt trist ca dl. tomescu gandeste cu talpile de la adidasi P.P.S.: eu nu-s de la shelter domnule tomescu P.P.P.S: am reusit sa scriu un post si sa nu injur ;D
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 4, 2006 18:23:42 GMT 3
felicitarile mele.... poate mai reusesti cateva
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 18:26:22 GMT 3
Despre altceva era aici vorba, despre cei mai buni jucatori de trivia da. WA GLZ, unde ar putea sa-l bata sindicatu ( cel mai bun jucator de trivia ) pe aniujual de ex, am luat un ex din cei mai sus aliniati. Pe rotrivia, unde aniujual a jucat ani in sir si viseaza intrebarile si le scrie de la 9 cps in sus? sau...poate pe trivi, unde iar a jucat ani de zile si la fel de bine le scrie, sau ...max ? nu ma mai repet, deci omu asta scriar scrie ma, da in taste, nu cred ca multi dintre voi cunosc senzatia , si scrie orice raspuns care-l stie de la 9 cps in sus, si-s multi ca el ma, multi. pacat ca nu si de la voi, voi sunteti buni la dat cu gura si pe shelter probabil, atunci nu inteleg de ce-ti emigreaza jucatorii ma, de ce vin clai gramada pe cellabela, pe un canal plin de slabisti si de verze, de ce vine frozenastic si ronaldo si makaveli si dangerzone si cine pui mei mai vine ?, io am venit vreodata pe shelter? daca sunteti asa uniti si de buni la trivia, nu mai stresati ma lumea cu prezenta, stati acolo pe shelter si rupe-ti leonardo da vinciu in 1239821 bucati, printre doi zei nordici . Eu nu mai vin pe cellabela pentru ca am ban. Cand veneam, veneam doar sa iau rundele desi nu mai jucasem de 3 luni trivia hahahaha , incep sa vorbesc ca doriath. De fapt imi placea atmosfera in care aproape toti ma acuzau de script si in care aveam si cativa prieteni adevarati (se stiu ei). De ce nu mai sunt lasat sa joc ? probabil aveti voi motivele voastre, poate ca pentru script, poate ca asa vrea probabilu (sau elpaco). Pacat de oamenii de acolo pe care ii pacaliti cum vreti, cand e vorba de accese si de condus canalul ii pupati si ii laudati si prin alte parti le spuneti "moshi senili" sau expresii de genul asta. Dar o sa se prinda ei pana la urma si or sa vada in cine au avut incredere si pe cine au tinut pe canalul lor. Cand faceai misto cu elpaco de cei batrani era bine nu ? acum aveti nevoie ca ei sa creada ca eu sunt cel rau si ca eu merit ban. Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 20:02:02 GMT 3
Mihai (danger) GLZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 4, 2006 20:56:23 GMT 3
da e chiar trist ca ai ban si ma intristeaza ms
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 22:34:18 GMT 3
da.. nu ne-am prins de adevaratele intentii . si chiar insirasem topul preferintelor care nu era nicidecum ironic: brudi si.. mandria lui ordine intamplatoare. wake up.. daca era sa raspund serios ziceam ca sindicatu e cel mai bun (o zic scorurile, o zice bilantul celor propusi de voi, o zic eu si e evident pt oricine l-a vazut jucand (si nu e invidios pe el)) so deal with it. din pacate, asa cum m-am asteptat, calitatea asta atrage nu.. laude, nu respect ci batjocora, ironii, invidii, rautate, calomnie, atitudini din partea unor oameni care nu ar avea justificare decat daca nu l-ar fi vazut niciodata jucand (caz in care ar fi fost vorba de nesimtire rezultata doar din lipsa de educatie, nu si din invidie). s-a vazut mentalitatea majoritatii inca de cand ati ales sa huliti anumite personaje in loc sa felicitati, laudati si incurajati pt mai departe niste oameni care chiar meritau (trivi). bafta all ma retrag de pe forumul concursului care a musteste de nesimtire, invidie si oftica. cred ca oameni ca astia nu au ce cauta intr-o competitie, but then again poate is eu absurda. sper sa ajungeti sa iesiti din lumea utopica (strictly related to trivia) in care traiti. in timpul asta eu ma duc sa vizionez un documentar despre mamuti . adios Autumn
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 23:52:53 GMT 3
Yep, subscriu. E timpul sa inchid si eu forumul asta. Am auzit multe pana acum, am fost facuti in toate felurile, ni s`au zis atatea si atatea.. dar de aici si pana la chestii gen "aniujual e mai bun ca tine" sau "sindicatu are script", e cale lunga. Stii, tomescu, la fel ziceai si de Mishu. Zeci de posturi in care urlai ce scriptat e si cum tot ce face face datorita scriptului. Noah..te`ai intalnit cu el si te`ai lamurit ca nu e asa. Deci ai urlat degeaba si nici n`ai avut obrazul sa`ti ceri scuze in public. Erai foarte convins de spusele tale si erai foarte excitat la descoperirea "adevarului". Pana la proba contrarie. Dupa faza asta, in locul tau, mi`ar fi fost rusine sa mai spus asa ceva pe un forum. Mi`ar fi fost rusine sa mai intru..cu atat mai putin sa urlu aceleasi tampenii. Nu, maka n`are script si ti`a demonstrat`o (desi tu erai f. convins). Nu, sindicatu nu are script (2 sau 3 meciuri le`a jucat de la diferite sali de net... dar in fine ). Oricum, e si normal ce faceti voi. Nu mai aveti cu ce sa ne dati in cap si ati vazut ca principalele voastre arme, s`a dovedit a fi ....bumerangul . N`ati mai gasit motive de a va lega de noi.. patetic, jenant, penibil. 3 cuvinte care va caracterizeaza. Pacat de voi ca n`a crescut si mintea in raport cu varsta. Bafta trivi si rotrivia in finala, 2 echipe f. valoroase. Bravo shelter ca am invins una din finaliste si am fost batuti foarte foarte greu, jucand in jumatate din efectiv, de cealalta. Sanatate tuturor si viata placuta, plina de realizari si fericire. GLZ
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 5, 2006 3:39:18 GMT 3
gg Triviashelter mertitati sa castigatz finala.....indiferent cine joaca......voi suntetz castigoatorii de fapt si de drept. nu stiu daca suntetz de acord cu mine (si ma refer la cei 2 a caror parere conteaza si care au macar un mic grad de obiectivitate) dar n-atz fi meritat niciodata sa batetz contra Trivi-jr. Nidiodata. Asa ca lasatz vaicarerile de genu ca ala n-a avut net, altu s-a antrenat 3 ore pe saptamana(lol) si aluillalt nu i-a mers scriptu cum trebuia. Faptul ca suntetz cat de cat buni la trivia nu schimba faptul ca suntetz oameni de nimic. si de asta primiti aprecierile pe care le primitz. Si sper, doar sper, ca cei cativa care n-au ce cauta acolo sa-si gaseasca drumul intr-un sfarsit. sa ma semnez??? ca sa pot sa pun PS ? NU! pentru ca sunt singurul user al nick-ului ma rog puate ca si asta e greu. PS: Vodka nu e un raspuns pentru problemele vietzii. Totz le avem, duar putini putem sa trecem peste ele fara sa facem din nonconformism un conformism(copyright stie el cine). PPS: ' sorry svenn never kissed ass....or did he? ' ahahhahahah eu n-am intrat la voi pe canal decat ca sa pot sta de vorba cu cineva nu ca sa ma antrenez si asta poate sa v-o confirme si persoana respectiva. 'or did he?' that's just sad. PPPS: BiosX be careful who you trust dude
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 5, 2006 9:08:33 GMT 3
subscriu total gg svenn.ms
|
|