stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 2, 2006 16:07:53 GMT 3
eu raman la parerea ca primii jucatori mentionati de oldschool sunt cei mai buni .... au fost sunt si vor ramane... mersi
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 16:10:47 GMT 3
ma deci eu imi expun aici parerea personala.cei mai buni jucatori de trivia sunt dupa mine:biosx,son,mikey,osamik,balexis,elvenroth,guardiangel,svenn,thunderss,makaveli,sindicatu,ratonu,Amundi(ciuleandra cum vreti),elpaco,aniujual,probabilu,tomescu,fulgerul,doriath,sansui si jonny_rip..period!
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 16:11:43 GMT 3
si p.s.:nu am l`am zis pe bios primul ca`i cel mai bun sau pe jonny_rip ult ca e cel mai slab dintre cei buni..ordinea nu conteaza..la momentu asta jucatorii astia ruleaza
|
|
|
Post by balexis on Apr 2, 2006 16:14:34 GMT 3
p.s. de la mine... pe balexis l-am pus pentru ca m-a lasat sa ii iau un set la ping-pong
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 2, 2006 16:15:48 GMT 3
doar un set mah ce hain esti si tu .... data viitoare lasa`i un meci macar
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 16:16:26 GMT 3
vrajeli..am jucat eu prost ca iti luam mai multe
|
|
|
Post by balexis on Apr 2, 2006 16:19:35 GMT 3
no amu serios... nu e modestie sau alte rahaturi... eu nu am ce cauta printre "zei"... la viteza nici vorba... si la cunostinte mai am multe de invatat. ai putea in schimb, dupa ce ai dovedit, sa te incluzi si pe tine printre aia "buni", meriti si sunt de acord cu topul ala... mai trebuie si altii bagati acolo, dar nu stau acum sa ii enumar
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 2, 2006 16:23:20 GMT 3
balexis eu cred ca meriti .... si sunt mai multi din echipa ta ... parerea mea aaaaa si vlad deasemenea
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Apr 2, 2006 16:41:26 GMT 3
Vlad, ai mai scapat cativa de pe lista, printre care si satinee, sdd, yaunootz, yoda_master, Mant|s, Sensiblu, SeMeSeriasa, vlad_riz, mr_broody si GloriaLeal (ordinea din lista este aleatorie, nu ierarhica).
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 16:49:22 GMT 3
eh.. pai na. Andra a terminat pe 11 dupa grupe iar eu pe 14. In sferturi iar am jucat amandoi acceptabil... dar suntem varza ca deh GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 16:52:24 GMT 3
a.. si inca o chestie. Daca scrii mov, rosu si republica cu jdemii de cps, nu esti un jucator bun de trivia. Nici pe departe. GLZ P.S. : optiunile mele la cel mai bun jucator de trivia sunt: sindicatu, son si osamik
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 2, 2006 17:08:11 GMT 3
son^, mikey_, BiosX, Makaveli. In ordinea asta. Cred ca ei ies un pic din multime
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 2, 2006 17:09:25 GMT 3
Balexis la cum ai jucat in ultimele meciuri poti sa fii sigur ca esti unul dintre cei mai buni!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 17:52:00 GMT 3
Ah, bineinteles Makaveli, cel mai rapid jucator de pe undernet. N`o uit nici pe Andra. Cred ca 5 sunt de`ajuns. GLZ
|
|
|
Post by mr_broody on Apr 2, 2006 17:59:36 GMT 3
Pfuai si eu cat am jucat azi cu Cherie si Adaria pe canal am simtit cum creste nivelul de cultura. Pacat ca nu le-am inclus si pe fetele acestea in echipa, am fi avut sanse mult mai mari sa castigam. Felicitari ol ! ... pentru nivelul de cooltura ! Deci eu v`am is ma...tu si cu doriath ar trebui sa va lasati de trivia...si sa faceti loc acestei generatii de triviaci si triviace. Nu iti dai seama ca ai fost in plus? cherie si mihaep si adaria rulau tot ma! Se vede treaba ca antrenoratu pe freekick nu ajuta cu nimic antrenoratu pe trivia .. Si de acu sa vorbesti cu mine cu "domnu tumoare imflamatorie&pasarea paradisului la prima vedere cu 9 cps" =))
|
|