Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 20:21:09 GMT 3
Ms de aprecieri svenn si restu` dar nu cred ca sunt chiar de locul 4 , e loc ptr altii in fata mea asta e clar. Dupa mine cei mai buni sunt acestia (ordinea este aleatorie) : Sindicatu, Son (cred ca nu prea s-a antrenat chalu asta si totusi a cam rulat), osamik , zgatie , mikey , Patrick , sensiblu , zorzonel , thunderss, amundi , ciuleandra (sau timbuktu sau cum i se zice) si lista poate contiua cu nenumarate exemple. Sa se inteleaga ca nimeni nu este superior altuia prin faptul ca s-a antrenat mai mult, sau a jucat intr-un meci mai bine ca adversarul, roata se intoarce si in trivia ca in toate sporturile. Totul trebuie jucat pentru fun , pentru a-ti lega prietenii noi si pentru a uita timp de cateva zeci de minute sau cateva ore de realitatea asta care este cum este...
EDIT : Am tinut cont foarte mult de viteza de tastare in topul pe care l-am vazut. Daca ar fi fost sa nu tin cont as fi insirat o multime de "triviaci" care sunt mai putin avantajati la acest criteriu. Ca sa dau cateva exemple : Fr0z3nAs|ce (aka Lili }{}{ ), ElRubio , AutumnLeaf (zisa si alinush }{}{ ) , Adaria , Noesis si lista poate continua cu foarte muuuuuuuuulte exemple. Probabil daca acestia ar fi avut viteza mai mare ar fi rulat.
Mk
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Apr 2, 2006 20:40:43 GMT 3
Cred ca in momentul asta cel mai bun este Son. In rest, ar fi de enumerat o destul de lunga lista, cam cu aceleasi nume care s-au zis si pana acum, si tot in ordine aleatorie.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 21:57:25 GMT 3
de vreme ce exista top afisat pe site si orice parere este subiectiva deci irelevanta, nu gasesc alt motiv al existentei acestui thread in afara necesitatii de exprimare a frustrarii autorului. but still.. cel mai bun jucator de trivia este....mr_brood_care_juiseaza_cand_scoate_10_cps_la_albastru_si_nu_se_poate_impacacu_ideea_ca_altii_ii_sunt_infinit_superiori_asa_ca_ii_acuza_de_script_intr-o_parte_dupa_ce_ii_linguseste_in_alta well poate ca imparte podiumul cu altii AutumnLeaf
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Apr 2, 2006 22:27:30 GMT 3
de vreme ce exista top afisat pe site si orice parere este subiectiva deci irelevanta, nu gasesc alt motiv al existentei acestui thread in afara necesitatii de exprimare a frustrarii autorului. Si crezi ca topul de pe site e mai relevant? Sunt putine competitii in care niste statistici simple reflecta exact cine e mai bun, iar acest Chal nu se afla printre ele (motivul principal ar fi faptul ca nu toti jucatorii s-au antrenat la fel). Bine, asta e parerea mea si fiecare intelege, probabil, altceva prin "bun jucator de trivia". P.S. Mersi vlad_riz ca m-ai inclus si pe mine in acea enumerare, desi nu prea inteleg de ce.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 23:25:12 GMT 3
ai dreptate, ratonu, e foarte relativ (pe langa factorii enumerati de tine ar mai fi netul picat, imposibilitatea de a ajunge la meci etc) totul dar ce pot spune sigur e ca niste pareri subiective au un grad mai mic de relevanta decat topul ala irelevant. who are we to decide? :/ AutumnLeaf
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 3, 2006 11:09:58 GMT 3
faci parte dintr`o echipa care a ajuns in finala..si cel putin pt mine ti`ai dem valoarea de atatea ori..nu`mi schimb parerea faci parte din grupul celor mai buni jucatori de trivia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 11:35:27 GMT 3
GLZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 3, 2006 11:39:53 GMT 3
cul emoticon
|
|
|
Post by AxinTe on Apr 3, 2006 19:25:21 GMT 3
son, sdd, absolutor, osamik, makaveli, ciuleandra, jonny, amundi, maiku si multi multi altii
|
|
|
Post by tomescu on Apr 4, 2006 2:04:57 GMT 3
Eu cred ca cel mai bun este amundi care de fapt este ciuleandra si se zvoneste ca el era si vudu magic si _umbre_, dar de fapt astia doi erau patrick, care stie prahova cu 12 cps , sa nu-l uitam pe sindicatul si ratonu care poate galben cu 14 cps , si de ce sa nu dam o mana de ajutor si celor mici, Antos0cialu care a facut 130 de pcte brusc la un meci anume, care de fapt se zvoneste ca era biosx, dar nuuuuu , era userul lui care o fu dat lui frozenastic, care a plecat ca agripina prin lumea internetului sa caute un jucator sa-i adica o glorie ( de 10 cps ) , care de fapt nu recunoaste ca stie tot shelterul de povestea asta, shelter care este 100 la 100 corect, dar nu-l suporta pe arthur ca are fata de morcoveatza, dar cu mainile dibace a reusit sa faca din jucatorii rotriviei niste zei , 3 din ei au nimicit tot maxul, 3 duamne etc si toti 3, care anaire aia sta si pandeste pe status de luni in sir , si-si pregateste razbunarea in fata maxistilor care ai dracu au plecat de pe canalul ei acum 2392323 ani, si care a tinut sa fie prezenta la meciul max-rotrivia, si care s-a salutat cordial cu dinu la sfarsit , dupa care a dat quit de pe ip-ul ei de la irlanda, care bonovox isi doreste sa afirme tare si raspuncat ca rotrivia e cea mai tare , si nu degeaba da el banuri, ca nu orice salbist are loc acolo . FRUMOS CHAL )))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 2:26:16 GMT 3
Frumos. Pacat ca cellabela n`a prea facut fata. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 2:37:45 GMT 3
p.s. : sa nu-L uitam nici pe x care era si y inainte sau pe z care e langa x. Sa nu dea dracu sa-L uitam pe astia 2
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 4, 2006 3:07:33 GMT 3
frumoasa gluma cu x,y,z .... alta mai stii?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 5:16:48 GMT 3
Mai stiu, dar n`ai intelege. GLZ
|
|
|
Post by Aniujual on Apr 4, 2006 6:31:08 GMT 3
's total de acord ca sindicatu e cel mai bun jucator shi ca inca de-acu' 2 ani acest descoperitor de talente numit GLZBEWX (razvan pt amycyy say shi *%$%&@!$ pt restu' lumii) a remarcat printre acordurile muzikiilor razboinice pe care le-asculta acest lucru. Io zic sa ridicam cate-o statue pentru fiecare shi pe soclu' sa scriem shi numele mai sus numitzilor de doriath la a 2-a categorie. Maine va comunic shi contu' in care putetzi sa facetzi donatziile pentru a duce la bun sfarshit aceasta simbol al recunoshtintzei eterne pe care le-o purtam. Va multzumesc shi va mai ashtept shi cu alte idei de ofrande care sa le aducem lor, in semn de adanca recunoshtintza eterna shi sa realizam faptu' ca, de-acum, deja batrana generatzie ar trebui sa recunuasca valuarea incontestabila a viitorilor jucatori care cu sigurantza vor purta trivia pe culmile atator shi atator cps-uri. Pace, ma duc sa vomit :-&
|
|