|
Post by shickboy on Mar 5, 2006 3:44:15 GMT 3
si eu am vrut sa scriu in paranteza....ma iertati e aproape 3
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 5, 2006 12:07:06 GMT 3
vorbisem si eu cu atenna si nu dorea..dar eu tot sunt taiat cu rosu si ma simt cam prost
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 5, 2006 12:07:23 GMT 3
pe site evident*
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 5, 2006 13:20:26 GMT 3
asteptati sa vina arthur de la cluj ....
|
|
|
Post by novoselic on Mar 5, 2006 21:51:05 GMT 3
Mi-am facut curaj si mi-am "rupt" aproximativ o ora din weekend si am citit aproape toate posturile din acest topic. In opinia mea, cateva concluzii sunt clare: - concursurile (nu neaparat doar cele de trivia) ar trebui organizate/administrate numai de persoane responsabile, cu bun simt si onestitate. Adolescentii frustrati, cu probleme de identitate personala sau care inca nu cunosc pe deplin sensul unor cuvinte precum "corectitudine" nu au ce cauta aici... poate cel mult sa fie rezerva pentru vreo echipa de la concurs.... - pentru multi asa-zisi jucatori de trivia, acumularea a cat mai multe puncte de catre ei sau de catre echipa lor la diverse concursuri (inclusiv acesta) reprezinta idealul suprem al vietii lor.... - incep sa observ unele semne de maturitate din partea unor jucatori de pe #triviashelter (si nu numai de pe acest canal....); acest fapt nu poate decat sa ma incante. Sper sa-i tina...... - discutiile/aberatiile/disputele care le-a generat acest concurs au ajuns mult prea departe. Nu cred ca s-a vorbit pe toate forumurile romanesti despre evenimente gen "inundatiile catastrofale de anul trecut" atat de mult cat s-a vorbit despre acest concurs de 2 bani (2 lei ar fi fost prea mult spus....). Dar deh, faptul ca eu, SankiCelBengos am facut 200 de puncte pentru echipa mea, #verzele-asiei, este mult mai important decat ceea ce se intampla in VIATA REALA din jurul meu..... Ar mai fi multe de spus, dar consider deja ca am pierdut prea mult timp cu acest forum. Doua lucruri vreau sa mai zic: din respect pentru colegii mei de echipa, voi participa si la ultimul meci din grupe; al doilea lucru: felicitari celor nu au participat la acest "campionat", desi cultura generala si viteza de tastare le permitea sa faca fata cu brio la o astfel de competitie. Au dat dovada de mare inspiratie cand au decis sa stea deoparte de acest e-balamuc. Numai bine !
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 5, 2006 23:11:53 GMT 3
inca un destept care ne da lectii.bravo domne` esti un mare filfizon si am de invatat multe de la tine
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 5, 2006 23:36:23 GMT 3
Cred ca nu se referea la tine
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 5, 2006 23:45:31 GMT 3
Tot n`ai plecat bah ?
|
|
|
Post by Peterr on Mar 6, 2006 1:49:29 GMT 3
I'm happy ! ;D ;D ;D ;D ;D [off-topic]
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 6, 2006 2:40:05 GMT 3
Who cares? [on-topic]
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 6, 2006 3:05:57 GMT 3
Novo, indemnul tau la compasiune este laudabil si, totodata, lipsit de sens. Ar fi ajutat pe cineva faptul ca pe un forum al unui canal de trivia, al unui site sportiv sau al unui site despre caii de mare, cineva ar incepe sa`si arate mila/regretul/tristetea/frustrarea/ fata de victimele unei catastrofe naturale? Eu zic ca nu. Oamenii aia nici n`ar trai mai bine, nici n`ar uita de intamplarile groaznice prin care au trecut si nici n`ar putea construi case cu puterea cuvintelor. A, daca te`ai fi dus si`ai fi carat moloz si noroi ca sa ajuti batranii aia, e partea a doua. Dar sa vin pe un forum si sa spun "o vai, ce pacat saracii..ntz ntz ntz" nu cred ca vietile lor ar fi mai bune. Tot ce ar ramane din compasiunea virtuala ar fi probabil 2 sau 3 voci care sa zica " wd, ai dreptate.. saracii de ei batranii", dupa care tu te`ai simti foarte bine in pielea ta, pentru ca ai fost laudat pentru o ipotetica fapta buna. La asta se rezuma de fapt dorinta ta si se vede de la o posta. Ai dreptate cand spui ca un asemenea concurs ar trebui organizat de persoane oneste si cinstite ( pleo intentionat.. ). Ai dreptate si cand spui ca asemenea concurs ar trebui organizat de persoane care n`au probleme de personalitate si nici complexe care sa`i faca sa`si exprima chestia asta, in defolosul tuturor. Cei 2 de la challul asta sunt full de asa ceva. De`aia sunt si ei.. cin` se aseamana, se aduna. Dar nu e nevoie sa fii adolescent ca sa cunosti sensul cuvantului amintit de tine mai sus, cu atat mai mult nu e nevoie sa fii adult ca sa fii un om responsabil, cu o identitate lipsita de probleme. Don`t have to be old to be wise. Dimpotriva.. si cred ca forumul asta demonstreaza asta din plin. Sunt si mai curios ( ca indignat e mult spus ) cum de noi suntem etichetati, cand, dupa parerea mea, nu cred ca este nimeni in masura de treaba asta. Nu stiu ce intelegi tu prin "maturizare" si cred ca ce`ai vrut tu sa spui acolo, nu se potriveste cu acest cuvant ( asta pe langa faptul ca pentru mine maturizarea inseamna doar trecerea anilor si moartea spiritului de copil.. ceea ce inseamna moartea spirituala a unui om.. parerea mea: moare copilul din tine, moare tot ). Daca noi radem si ironizam, in regim de aberatie, un lucru/persoana, nu inseamna ca nu suntem maturi ( in sensul pe care`l tu dai ). Stiu ca am fost de multe ori prea subtili si am pus pe primul loc zambetul in schimbul disputelor directe, dar asta nu ne face cu nimic mai || cu viata. Dimpotriva, ii dam un sens pe care cei incrancenati, nu`l vor putea da vreodata.. pentru ca nu stiu . Mi`ar placea f. mult daca s`ar renunta la judecarea oamenilor din shelter cu.."acum s`a maturizat", "acum e copil tampit". Ai fi putut sa caracterizezi aprobarea ta cu privire la comportamentul nostru si in alt mod, cu alt cuvant sau macar cu alta conotatie a respectivului cuvant. Ma scoate din sarite dogma asta "n`ai 100 de ani, nu esti inteligent si nu`ti poti impune punctul de vedere". Dar poate de`aia e tara asta asa cum e.. incompetenti de 50 de ani, care nu lasa tinerii cu mult mai dotati ca ei, sa duca greul. Pacat. Sper intr`o zi sa realizati ca metoda asta de a judeca oamenii, este eronata. Dimpotriva, daca citesti anumiti redusi (din toate punctele de vedere) de pe acest forum, o sa realizezi ca cei cu o varsta inaintata, sunt de 100 de ori mai frustrati de viata. Stii de ce? Pentru ca sunt frustrati de cei tineri. Este tipicul romanesc, tipicul genei si n`avem ce face. Poate doar educarea lor... dar ma tem ca este nevoie si de un anumit nivel de inteligenta pentru asa ceva. Inteligenta NATIVA. Ca sa ma rezum, forumul asta dovedeste clar ca nu cei tineri sunt frustrati. Nu cei tineri au probleme de identitate. Sunt mandru ca sunt tanar ( am 18 ani ) si pe zi ce trece imi doresc sa ma intorc in timp. Perspectiva de a ajunge la 25-30 ani, jucand trivia si spunand pe un forum "spui cutare lucru ca esti la pubertate sau tocmai ai trecut de ea", ma inspaimanta si ma infioara. Brrrrr nu vreau sa ajung in halul asta. Si atunci te intreb.. tu cand te... maturizezi ? GloriaZorzo
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 6, 2006 9:48:27 GMT 3
cred ca se referea la mine..sincer..zorzo u are right
|
|
|
Post by shickboy on Mar 6, 2006 13:32:21 GMT 3
GloriaLeal rullz frate .... uratu }{ si maka }{ si svenn }{
|
|