|
Post by oRhe on Oct 28, 2005 22:49:39 GMT 3
Sanctiunile vor fi acordate tuturor celor care nu respecta regulile impuse de organizatori! Ele vor fi discutate/mentionate in aceasta rubrica. Speram ca vor fi cat mai putine sau chiar deloc!
|
|
|
Post by dldd on Nov 11, 2005 6:22:49 GMT 3
Chiaun cum sunt la ora asta pot intelege ca reguli pot fi cat mai putine sau chiar deloc ... ;D. Sau chiar asta ai vrut a spune ?!?!?!?
|
|
|
Post by souljalikeme on Nov 11, 2005 9:27:44 GMT 3
Se refera la sanctiuni. Regulile sunt cele de bun simt.
|
|
|
Post by whereiaaaam on Nov 15, 2005 0:11:32 GMT 3
Ai avea ceva impotriva sa-mi sugi pula ? domnule Guest ? Da`te`n gatu matii atunci asa este
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Nov 15, 2005 0:12:19 GMT 3
wheraim adica tomescu sigur tu esti nu pune si tu totu la inima
|
|
|
Post by painkiller on Nov 15, 2005 5:17:24 GMT 3
Pune la gura.
|
|
|
Post by oRhe on Nov 18, 2005 17:23:20 GMT 3
whereiaaaam da-l in judecata
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 6, 2005 20:52:04 GMT 3
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Dec 13, 2005 19:51:39 GMT 3
Simt ca o sa regret ca ma bag in seama aici ca nu-i sub nici o forma treaba mea, dar uite ca o fac, poate de plictiseala, poate fiindca mi se pare din toate punctele de vedere gresit ceea ce vad. Ca te poate enerva o persoana pana la exasperare sunt de acord, si unora (majoritatea daca nu chiar tuturor, dar poate unii sunt mai "cuminti") le vine sa le spune cuvinte "de dulce" sunt de acord, dar cred ca totusi un om cu cumpatare se abtine. Ca nu se abtine pot sa inteleg din nou, ca nu toata lumea are control asupra reactiilor la nervi, betie, depresie (poate chiar prea putini, sau chiar nimeni din nou) DAR orhe ca administrator sa dai o asa replica, sau daca esti administrator nu esti si moderator? Nu era cazul sa calmezi spiritele, sa dai cu sabia in stanga si in dreapta linistesti spiritele? E cam expirat postul meu, vine cam tarziu fata de data consumarii, dar acum am observat asta intr-o explozie de plictiseala cand am zis sa citesc si eu ce mai e pe aici. Dar poate ma insel ... si a fost reactia potrivita. Probabil ca a fost, de aia nimeni nu a considerat necesar sa spuna ceva, cred ca sunt eu prea demodat si de aceea mi se pare "strigator la cer".
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 13, 2005 20:03:58 GMT 3
Am injurat un guest , un nimeni, un vid!!! raman la aceeasi parere.
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 13, 2005 20:06:38 GMT 3
PS : Daca avea un user si isi arata identitatea probabil ca ii raspundeam cum trebuia , dar cand vii undercover (asa cum a fost cu whereeiam) si lansezi acuzatii risti sa te intorci cu "suturi in fund". Ar trebui sa fie tratati psihic astia care nu isi arata identitatea, sincer cred ca este o boala psihica iar la whereeeiam nu cred ca e in stare incipienta
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Dec 13, 2005 20:10:16 GMT 3
Am fost inteles gresit, de tine am zis ca pot sa te inteleg (oarecum, desi manifestarea e totusi cam copilaroasa, dar la nervi poate fi inteleasa) dar ce mi s-a parut strigator la cer este reactia lui orhe care are o postura anume pe forumul asta. Acum intelegi la ce m-am referit?
|
|
|
Post by oRhe on Dec 13, 2005 20:35:41 GMT 3
teo am glumit cand am zis faza aia...whereiaaaam sper ca si-a dat seama..
|
|
|
Post by oRhe on Dec 13, 2005 20:36:18 GMT 3
nu inteleg de ce cauti acu motiv de cearta anyway..io nu am nici un drept sa-l dau afara chiar daca injura asa ca let me be
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 13, 2005 20:36:55 GMT 3
Am fost inteles gresit, de tine am zis ca pot sa te inteleg (oarecum, desi manifestarea e totusi cam copilaroasa, dar la nervi poate fi inteleasa) dar ce mi s-a parut strigator la cer este reactia lui orhe care are o postura anume pe forumul asta. Acum intelegi la ce m-am referit? Am inteles din prima dar am zis sa specific de ce a fost injuratura, sa nu se inteleaga gresit dupa aia
|
|