s3hnsucht
#Kanal
all we are is dust in the wind
|
Post by s3hnsucht on Mar 4, 2006 1:21:11 GMT 3
ok...dupa ce citesti o parte din toate posturile astea (k tre sa fii nebun sa le citesti pe toate cap-coada) iti pui mainile in cap si te tavalesti pe jos de ras oricum...pt un concurs amarat de trivia s-a ajuns mult prea departe.spargeri de mailuri, amenintari cu dat in judecata si jucat sub acoperire pt alta echipa ideea e k unii probabil se plictisesc acasa de au timp sa faca atata tam-tam pe o tema ca asta
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:23:04 GMT 3
oricum...pt un concurs amarat de trivia s-a ajuns mult prea departe.spargeri de mailuri, Corect.
|
|
|
Post by sharp on Mar 4, 2006 1:24:58 GMT 3
pt mine strunfii aia albastri au ramas baza ))
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:25:05 GMT 3
p.s. : ai insirat 3 teme. Pe care din ele se pierde timpul ? caci " o tema " ca asta nu prea se leaga cu spusele anterioare. Si unde mai pui ca am citit doar o o parte trist
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:28:06 GMT 3
pt mine strunfii aia albastri au ramas baza )) Sunt haini. Mi`au fost antipatici mereu. Stiai ca jerry e jidan si a fost "nascut" de jidani ca sa vada lumea ca faza nazistilor cu pozele cu cap de soareci peste corpuri sunt niste infantilisme nenorocite ? nu`i trist ?
|
|
|
Post by sharp on Mar 4, 2006 1:31:23 GMT 3
haini..in nici un caz ..sunt ca noi..uni buni..uni rai !
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:33:16 GMT 3
Ca noi ? Pai nu vezi ca se intampla sa zici despre unul ca e bun si peste ceva vreme sa descoperi contrariul ? Eu de ce zic ca`s haini..
|
|
|
Post by balexis on Mar 4, 2006 1:34:51 GMT 3
ok... deci toata lumea s-a luat de faptul ca nush care a spart nush ce mail si va fi dat in judecata si bla bla. eu o sa ma iau de altceva... si anume de faptul ca la meciul p-neamt-kanal cei de la p-neamt au jucat cu un jucator de la shelter. sincer, nu ma intereseaza ca o sa-mi sara tot shelteru in cap. am vazut ca sunt uniti, nu aveti decat sa fiti uniti si de data asta, dar gresiti. ati tipat pana de curand ca vreti corectitudine. acum, cand unul dintre voi a fost implicat intr-o magarie, dreptatea este oarecum in functie de simpatie. e cu voi in echipa, mergeti cu el pana la capat. permiteti-mi sa va zic ca asta e un bullshit si ca ceea ce a facut nu este deloc moral. nu inteleg cum ati putut dupa meci sa ziceti ca ar trebui sa "dam" victoria celor de la p-neamt, avand in vedere ce s-a intamplat noi stim de antipatia voastra fata de noi.. si k ati fi vrut sa ne "scoateti" in sferturi... vreti sa recunoastem ca sunteti mai buni? da, sunteti... va incalzeste cu ceva chestia asta? nu cred oricum, ca membru al echipei #kanal, chiar sunt dezamagit de cele intamplate. eh, whatever, nu o sa va intereseze ce am scris... dar nu cred ca s-a gasit bine cine sa faca pe lupul moralist.
|
|
|
Post by sharp on Mar 4, 2006 1:38:40 GMT 3
clar..strunfii is rai ...ma reprofilez pe chip si dale
|
|
s3hnsucht
#Kanal
all we are is dust in the wind
|
Post by s3hnsucht on Mar 4, 2006 1:45:45 GMT 3
p.s. : ai insirat 3 teme. Pe care din ele se pierde timpul ? caci " o tema " ca asta nu prea se leaga cu spusele anterioare. Si unde mai pui ca am citit doar o o parte trist n-am insirat mai multe teme... ma refeream la "o tema" adica la concursul de trivia...minunatul concurs de trivia ...si nu era nevoie sa citesti nici "o o parte",dar trebuia sa te iei de ceva k sa te simti bine
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:51:29 GMT 3
ok... deci toata lumea s-a luat de faptul ca nush care a spart nush ce mail si va fi dat in judecata si bla bla. eu o sa ma iau de altceva... si anume de faptul ca la meciul p-neamt-kanal cei de la p-neamt au jucat cu un jucator de la shelter. sincer, nu ma intereseaza ca o sa-mi sara tot shelteru in cap. am vazut ca sunt uniti, nu aveti decat sa fiti uniti si de data asta, dar gresiti. ati tipat pana de curand ca vreti corectitudine. acum, cand unul dintre voi a fost implicat intr-o magarie, dreptatea este oarecum in functie de simpatie. e cu voi in echipa, mergeti cu el pana la capat. permiteti-mi sa va zic ca asta e un bullshit si ca ceea ce a facut nu este deloc moral. nu inteleg cum ati putut dupa meci sa ziceti ca ar trebui sa "dam" victoria celor de la p-neamt, avand in vedere ce s-a intamplat noi stim de antipatia noastra fata de voi.. si k ati fi vrut sa ne "scoateti" in sferturi... vreti sa recunoastem ca sunteti mai buni? da, sunteti... va incalzeste cu ceva chestia asta? nu cred oricum, ca membru al echipei #kanal, chiar sunt dezamagit de cele intamplate. eh, whatever, nu o sa va intereseze ce am scris... dar nu cred ca s-a gasit bine cine sa faca pe lupul moralist. Uh.... dar unde l`am sustinut pe Mihai in cazul asta ? Vorbesti aiurea.. am scris 10 posturi km in care aprobam decizia ca el sa fie suspendat. Citeste tot, de la capat, sa vezi ca noi am avut alta problema in toate paginilea asta. Da tu un paragraf unde eu contestam ceva in privinta lui Mihai. Te rog frumos.. eu sau oricare alt coechipier. asta 1.. si 2.. eu nu am stiut ca Maka a jucat pt. p-neamt decat dupa 5 6 zile de la meciul respectiv. Cand am zis ce`am zis atunci despre meciul asta, nu eram la curent cu intamplarile pentru ca in perioada aia nu intrasem pe mirc. Iar ai vorbit cam aiurea..
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 4, 2006 1:52:31 GMT 3
Balexis, daca ai fi citit ai fi vazut ca nimeni nu contesta fapta lui Makaveli. Tot tam-tam-ul s-a facut pentru sustinerea echipei P-Neamt. Echipa TriviaShelter a insistat ca ceilalti sa nu fie descalificati, nu ca ar fi de acord cu trisarea. Si cred ca ar fi facut acelasi lucru daca ar fi fost implicata alta echipa, eventual Kanal (ceea ce nu cred ca e cazul).
|
|
|
Post by balexis on Mar 4, 2006 1:55:14 GMT 3
bla bla bla...luv you 2
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:55:24 GMT 3
p.s. : ai insirat 3 teme. Pe care din ele se pierde timpul ? caci " o tema " ca asta nu prea se leaga cu spusele anterioare. Si unde mai pui ca am citit doar o o parte trist n-am insirat mai multe teme... ma refeream la "o tema" adica la concursul de trivia...minunatul concurs de trivia ...si nu era nevoie sa citesti nici "o o parte",dar trebuia sa te iei de ceva k sa te simti bine Nu ma iau de nimic, fereasca Maica Precista. Doar ca am observat un ton mai mult decat ironic la adresa noastra si a celor care au blamat infractiunea lui mr_broody si m`am gandit ca.. poate am inteles eu gresit. De`aia am intrebat, ca sa nu trag concluzii pripite. Era dificil pentru mine sa descopar unde se termina o idee si unde incepe cealalta cand toate cuvintele au curs fluent fara oprire si destinatie precisa. Pardon pentru " o o ", sunt obosit si`am tastat de 2 ori. Oricum, acum, intelegand postul tau, se pare ca ii acuzi pe toti. Inclusiv mr_broody. Deci toata lumea a facut cate ceva care sa te iei cu mainile de cap. Cel mai "cul" e cel ce n`a vorbit. Bravo.. insane ! ;D
|
|
|
Post by sharp on Mar 4, 2006 1:56:41 GMT 3
pufuleti n`au nici o vina !
|
|