|
Post by balexis on Mar 4, 2006 2:53:10 GMT 3
ati zic ca dak este el descalificat va retrageti si voi... nu am avut timp sa citesc toate aberatiile. si asa cum pe tine te intereseaza strict echipa ta, la fel ma intereseaza si pe mine strict echipa mea si am comentat pe marginea meciului kanal-neamt. sincer, ma doare undeva ca broody a spart un mail sau 20, asta e treaba voastra ... deci , ca sa te citez, unde dracu m-am bagat?
|
|
|
Post by addart on Mar 4, 2006 2:56:17 GMT 3
Haideti sa-i eliminam pe toti si sa luam campionatul de la zero si sa joace toti in aceeasi sala. Sa vedem atunci ce rezultate se obtin. super. Cand il organizezi? SI ca sa revin la cazul de fata.. se stiu si toate datele problemei... adica deja s-a recunoscut frauda
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Mar 4, 2006 3:02:35 GMT 3
L-as organiza daca as dispune de logistica necesara. Ideea era alta: ca nu poti crea aceleasi conditii pentru toti si trebuie sa te bazezi pe bunul simt al jucatorilor. Si ca intr-o astfel de situatie (utopica - nu se aduna oameni din orase, chiar sali diferite la aceeasi sala) nu vor mai exista suspiciuni privind fair-play-ul. Ca multe rezultate s-au obtinut in mod necinstit. Asta se vede clar de catre persoanele care cunosc majoritatea participantilor.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 3:08:08 GMT 3
balexis, de vreme ce imi pui in carca niste lucruri pe care nu le-am facut, nu e clar ca te bagi aiurea? :S ce treaba are ce a facut brudi cu kanalu vostru si meciurile lui? cand am facut eu galerie canalului p-neamt in detrimentul vostru? si stiu ca te doare undeva de ce ne-a facut brudi, in schimb te iei de noi. intelegi? te intereseaza doar de kanalul tau dar te iei de noi (ce legatura avem noi cu voi?). si te iei complet aiurea. apoi zici ca nu ai citit tot. de ce am zis ca te bagi aiurea oare? daca tot n-ai timp de citit, arunca-ti privirea peste penultimul tau post si penultimul meu post. sau poate ca trebuia sa scriu doar bla bla bla si intelegeai din prima Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 3:12:59 GMT 3
aa da. si daca tot nu ai citit tot banui ca n-ai vazut nici de cate ori am spus ca au gresit :/. Altagracia
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 4, 2006 3:34:29 GMT 3
Adu, am pus la socoteală şi faptul că Vlad şi-a recunoscut fapta în întregime imediat după ce tizul Brudi a dat postul şi s-a căit. Şi pur şi simplu nu găseam motive clare în regulament pentru a-l elimina pe vlad_riz. Deşi după cum a afirmat în urmă cu vreo 13 pagini că el l-a cooptat pe Mihai (care la rându-i a acceptat de bună voie şi nesilit de nimeni) a comis instigare la trişat. Ceea ce e la rândul ei o abatere destul de gravă ... pentru care l-am şi sancţionat pentru că mi se părea normal aşa ... şi apoi azi am citit regulamentul şi am analizat ce a făcut Vlad în meciul acela pentru a putea fi sancţionat prin eliminare conform lui. Nimic ... aşadar am trecut la graţiere ... mi-a fost greu ... încă şi acum mă întreb în ce măsură am procedat corect, chiar dacă la ora asta mă cam gândesc la altceva ... mai ales că la un thread de sancţiuni s-a ajuns la Bamse, Ştrumfi şi alte asemenea personaje care recunosc că şi mie mi-au fost drage, dar îmi vine să mă duc la baie şi să vărs ... că mi-e silă de atâta non-sens şi off-topic Nu mai ştiu ce să zic... deci mă culc....
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 3:40:33 GMT 3
Dar de ce sa versi, dragule? Nu vreau sa patesti ca mine....stomacul meu a fost mult timp in convalescenta dupa ce`am citit regulamentul concursului . Ce naiba.. take care si tu doamne fereste ce boala capeti de la un asemenea haos oficial. ) GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 3:44:20 GMT 3
arthur, mai bine raspunde la mesajele private. care sunt on topic. inainte sau dupa ce versi. p.s.: bamse rulz Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 3:48:42 GMT 3
Cred cam fost prea subtil iar.. ma apuca la ora de osteneala maxima. O sa incerc sa pastrez nivelul mediu spre mediocru, al forumului/challului/regulamentului s.a.m.d.
GLZ
P.S.: eu dak m`as uita in oglinda, n`as regurgita
|
|
|
Post by balexis on Mar 4, 2006 12:56:21 GMT 3
ok... imi pare rau daca te-ai simtit ofensata cu ceva. cineva din echipa voastra a spus chestia aia dupa meci. pe mine sincer m-a deranjat tonul tau la adresa tuturor. adik ok, ai o problema cu broody, vrei sa-l dai in judecata si sa-i tai capul sa faci pe highlander (mi se pare cea mai mare prostie ce vrei sa faci... de parca datele care circula pe internet sunt confidentiale si o casuta de mail este home sweet home, dar ma rog, este treaba ta ce faci si cum faci), asta nu inseamna ca trebuie sa te ratoiesti si la restul. fiecare are nervi la un moment dat... asta nu inseamna ca trebuie sa dai in cap oricui are cel mai mic cuvant de zis. si cu asta am incheiat ce am avut de zis, nu am vrut si nu vreau polemica... de aceea te rog sa citesti din nou cu ce am inceput postul. toate bune revenind la "buba" mea... eu sunt convins ca Mk va juca daca va vrea... si sunt convins ca si vlad_riz daca ar fi fost suspendat ar fi jucat... pentru ca efectiv nu ai cum sa demonstrezi ca cineva a jucat de pe alt nick. si m-am luat de moralitatea acestui aspect inainte de ceea ce a facut broody pentru ca Mk nu jucat la p-neamt pentru ca stia ca broody urmeaza sa intre intr-un mail... intrebare organizatorica sau cum vreti... pana la urma cine a castigat meciul dintre studentii si p-neamt? se rejoaca? cum sta treaba in grupa aia? is tare curios
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 4, 2006 13:34:56 GMT 3
grupa aia? grupa noastra ma..nu am apucat sa vorbim cu studentii dar nu cred ca ei vor accepta rejucarea..daca nu, asta e.meritam n`am ce zice
|
|
|
Post by Alicya on Mar 4, 2006 13:39:05 GMT 3
Pai din cate am citit eu mai inainte, meciul e castigat de #p-neamt
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 4, 2006 13:39:27 GMT 3
si poate ca lumea n`a inteles asa ca am sa mai zic o data! nu a fost ceva "premeditat"! l`am adus la sala ca`mi placea sa joc cu el si nah..nu ca sa joace..cand am vazut ca suntem prea putini am decis okey u play 2..nu e o pedeapsa oricum mare faptul ca am pierdut un meci (cu studentii) pe care il castigam clar fara maka?el a facut pcte doar din copiat..si imediat dupa el eram eu sau svenn..deci noi am fi luat pctele lui..si meciu era castigat oricum..de asta sunt sigur 100%.dar imi pare clar rau ca s`a ajuns aici. probabil ca o sa pierdem calificarea..si asta ar fi cea mai mare pedeapsa..nu ca nu joc un meci sau shit. plus ca daca eu eram suspendat oricum neamtu rupea albatross numa cu svenn si benjamin..d`aia am tinut atat de mult sa joace ei si nu neaparat eu.arthur daca ai mustrari de constiinta eu nu o sa joc..nu tin neaparat..poate doar pt un kkt de top 10..top 15
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 14:33:32 GMT 3
balexis, se vede treaba ca nu ai citit forumul deloc si habar n-ai ce se intampla. normal ca ma "ratoiesc" cand cineva ia apararea cuiva care fura si violeaza intimitatea cuiva. nu doar a mea. a tuturor. si da. e confidential. absolut tot. i said before, daca eu spun pe canal ca mi-am rupt o unghie, sau ca vad pe geam nush ce, vreau sa ramana acolo. prostie sau nu, asa vad eu. scuzati-ma ca vreau intimitate si nu incurajez hotia. asta ca sa ma intelegi de ce m-am "ratoit". ai pus problema la modul "lasa ce a facut brudi dar voi cei din shelter bla bla". faci din magaria lui o bagatela si ma acuzi pe mine de ceva ce n-am facut. ma condamni ca ma revolt? n-ai decat. am tot dreptul, ai tot dreptul. acum intelegi? daca nu, insemna ca avem sisteme diferite de valori si discutia nu-si mai are sensul. o viata bruditoare si sayonara. p.s.: i said it before, i hate it when you people make me say the same thing again and again and again. asa ca pun punct. care are vreo nelamurire sa citeasca in urma daca-i subiect asa de interesant :/ Altagracia
|
|
|
Post by shickboy on Mar 5, 2006 3:43:34 GMT 3
am luat legatura cu ThunderSS si nu este de acord cu rejucarea meciului...ii respect decizia(si tu tot decizia asta cred ca as fi luat`o) .... acum ramane sa aflam cine a castigat meciul??? arthur sper ca ne lamuresti... multumesc anticipat!!
|
|