|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 1:57:52 GMT 3
care sa te faca* sa te.. damn sleep
|
|
s3hnsucht
#Kanal
all we are is dust in the wind
|
Post by s3hnsucht on Mar 4, 2006 1:59:14 GMT 3
neah...n-ai inteles nimic...dar, sincer nu conteaza ah...si nu am acuzat pe nimeni de nimic...treaba voastra ce faceti si cu ce va omorati timpul. fiecare cu ce-l doare
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 4, 2006 2:00:49 GMT 3
=)))))))))))))))) No comment! P.S.: Poate cand ma trezesc...
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 2:02:10 GMT 3
ce dreq de guest e sus.. numai la mine apare asa?
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 2:07:12 GMT 3
neah...n-ai inteles nimic...dar, sincer nu conteaza ah...si nu am acuzat pe nimeni de nimic...treaba voastra ce faceti si cu ce va omorati timpul. fiecare cu ce-l doare Asta pentru ca nu aveam ce sa inteleg mai mult. Replica asta e data din lipsa de inspiratie. Pacat, dupa ce valkyrism ai aratat la inceput, ma asteptam la mult mai mult. Dar daca tot n`am inteles ce trebuia sa inteleg, oricum nu conteaza dar cu toate astea nimeni si nimic n`a fost acuzat iar vorbele respective, mai mult decat dure, erau adresate sfantului eter cel de zi cu zi, atunci iti multumesc ca imi dai dreptul sa`mi omor timpul cu ce ma doare ( oare am fost prea subtil ? )
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 2:10:03 GMT 3
balexis, cand am incurajat noi ce a facut mihai? si cum dracu vorbesti de lipsa de moralitate fara sa-l pui in capul listei pe brudi? (el e cel care a sarit calul, in primul si in primul rand, inteleg ca-l simpatizezi, dar ce a facut el nu se face). cine aplica regulile in functie de simpatii? cat despre meciul p-neamt-kanal nu-mi aduc aminte sa ma fi bagat vreodata in topicul ala sau sa ma fi gandit la el macar. sa sustin faptul ca p-neamt merita sa castige? cand am facut asa ceva? cand m-au interesat alte meciuri in afara celor la care a participat shelterul. sper sa se incheie aici discutia asta care nu-si are rostul. don't care ab kanal, don't care ab p-neamt .or other teams except mine. e asa de greu de crezut? nu e vorba de antipatii/simpatii fata de jucatori, it simply doesn't concern me. Altagracia
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 4, 2006 2:11:58 GMT 3
Urmeaza "blabla, n`ai inteles nimic". Glumesc..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 2:16:48 GMT 3
re
GZ da..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 2:18:03 GMT 3
mi`am dat smite.. aberez.. inca 4 minute downloadu of..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 2:26:31 GMT 3
< hija
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 2:38:32 GMT 3
}}}}}}}}{{{{{ madre
|
|
|
Post by addart on Mar 4, 2006 2:42:19 GMT 3
inainte de nani.. si cu (surpinzator) un net care funtioneaza.. mai spun doar atat. Daca decizia finala este cea data de Arthur deja avem un precedent foarte periculos. Adica, oricine, de la orice echipa, in orice meci... poate sa ceara altui jucator sa il ajute. Ce se intampla? Il ajuta.. .daca e prins.. cel ce ajuta este suspendat. Dar ce patesc ceilalti? Dupa ultima "sentinta"... nimic Suna bine? Poate ceilalti s-au opus in cazul de fata (nu am memoria nikurilor) dar vladriz (fiind cu muschii mai mari) s-a impus si l-a adus pe MK in echipa intr-un challenge. Habar nu am cine e vladriz, ceilalti nici atat.. pe MK il stiu de ici, de colo. Tot ce vreau sa spun este.. atentie la precedente
|
|
|
Post by kashm|R on Mar 4, 2006 2:49:44 GMT 3
Mai bine ati conjuga la perfectul simplu "a falfai", " a germina ", "a cuace". " Nu shtiti? 2 si la revedere ....
Ce uameni...!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 4, 2006 2:52:07 GMT 3
Re, bye.
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Mar 4, 2006 2:52:40 GMT 3
Ce precedent? Crezi ca nu se ajunge la o astfel de situatie si fara incurajari? E foarte posibil sa se fi intamplat deja ca unii jucatori sa fi jucat cate vreo 10 meciuri pana acum. Nu putem demonstra. Ce spui tu, addart echivaleaza cu ideea de a-i elimina pe toti care stiu ca se triseaza si nu zic nimic. Spune tu prin ce metoda pot fi depistati! De fapt, de la inceputul chalului, trisarea a fost incurajata chiar de arbitru, care s-a apucat sa ajute unele persoane, pe baza simpatiilor persoanle. Asta constituie o incalcare a fair-play-ului prin simplul fapt ca afecteaza statisticile, poate chiar rezultatul unui meci in care scorul este strans. Haideti sa-i eliminam pe toti si sa luam campionatul de la zero si sa joace toti in aceeasi sala. Sa vedem atunci ce rezultate se obtin.
|
|