|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 29, 2006 18:57:07 GMT 3
ati ajuns si vedete cand va saturati sa va laudati singuri VEDETA = sportiv de mare talent ºi popularitate; persoanã care vrea sã iasã în evidenþã, sã epateze. Conform dex-ului, au tot dreptul sa fie considerati vedete.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 19:01:01 GMT 3
nu ziceam de mine, amundi, dar ca de obicei, nu intelegi (doh). zic de trivia, de echipa.. like u know.. you lost.. and all that uite, imi pare rau ca au pierdut rivalii. poate ca nu ai mai fi fost asa amar acum. atitudinea ta s-a schimbat radical de cand ati pierdut. cat despre mine, nu-s nici pe departe inteleapta (nici la propriu nici la figurat), nu are nimeni nici un motiv sa fie invidios (doh again). well maybe.. poate ca tu ai avea totusi unul singur, unul mic . eu nu incerc sa-mi gasesc scuze cand pierd si nu incerc sa demonstrez ca ceilalti de fapt nu-s asa de buni ca sa par eu mai nedreptatit si sa doara mai putin caderea. poate ca trebuie sa te trezesti la realitate doar, sa iti dai seama ca nu-i sanatos sa te supraestimezi, sau poate ca asa esti tu in ambele cazuri, sper sa ne scutesti de patetismul caracteristic. bafta. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 19:02:38 GMT 3
vedeta-danger ne eclipseaza cu mult in cazul asta Altagracia
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 29, 2006 19:10:14 GMT 3
vedeta-danger ne eclipseaza cu mult in cazul asta Altagracia Multumesc Alina }{. A fost prima replica dragutza dupa mult timp. Stiam ca poti daca vrei. Sub vreo suta de straturi de xantipa esti de fapt o dulce }{.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 19:11:33 GMT 3
)) ai ca m-ai facut sa rad pe ai xantipa forever
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 29, 2006 19:14:05 GMT 3
Asta era ideea. Incerc sa detensionez situatia prin glume. Pacat ca nu-mi ies asa cum as vrea.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 19:16:17 GMT 3
~"azi" mai sus.
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 29, 2006 19:26:09 GMT 3
Stau si ma gandesc cum de s-a pus in discutie superioritatea echipei TriviaShelter. Oare de ce ar avea vreo relevanta pentru noi faptul ca multi o contesta? Din multe puncte de vedere doar noi putem sa ne dam seama de veridicitatea afirmatiei respective. Din cate am vazut, toti cei din afara au dat o conotatie peiorativa asa-zisei "superioritati" a noastre. Pe de alta parte, are cineva ceva de castigat incercand sa-i convinga pe altii ca le este superior? Sau incercand sa prolifereze ideea ca altii nu sunt nicidecum superiori, ci contrariul? Ceea ce incerc sa va fac sa intelegeti este ca eu nu dau doi bani pe acuzatii nefundamentate realistic sau logic. Cine are ceva de comentat aiurea in scopul de a face sa se vada Shelterul intr-o lumina nefavorabila n-are decat s-o faca. Cat timp noi stim cine suntem nu avem nevoie nici de cuvinte de lauda, nici de insulte care sa ne demonstreze "superioritatea". Trivia este o modalitate de distractie, nu un domeniu stiintific sau artistic in care sa se afirme lamerii si non-lamerii. Chalul este o "olimpiada" a celor mai buni. Din nefericire am vazut ca cei care nu reusesc sa tina pasul cu "vedetele" recurg la metode de trisare. Asa se duce dreaq distractia si nu mai incearca nimeni sa demonstreze nimic, intrucat nici macar nu se poate dovedi cine a trisat si cine nu. Astept un concurs in care sa se joace 100% corect (intr-o dimensiune paralela, in care nu exista notiunea de trisor ). Sper ca majoritatea sa fie de acord cu mine in privinta fair-play-ului. P.S.: Nu cred ca vor fi probleme in aceasta semifinala. Suntem toti jucatori care ne respectam (cel putin asa imi place mie sa cred). Cu riscul de a primi o palma peste ceafa tin sa te contrazic. Sunt foarte multi carora le place sa afirme tot ce le trece prin cap. Mai ales unii care sa conteste tot ce spun altii. De ce? Din pura placere de a se baga in seama. Pentru ca li se par antipatici cei care ii pun la punct. Nu dau nume ca sa nu deschid polemici. Exista fair-play cat se poate. Ceea ce vrei tu e imposibil (bine ca ai recunoscut - nu vazusem initial). Intr-adevar, problemele mari ale chalului au fost in fazele inferioare, cand erau prea multi jucatori mai putin renumiti, dar cu aere de vedete. Cercul s-a restrans la 4 echipe cu o mare densitate de jucatori extrem de buni. Ultimele meciuri vor fi spectaculoase si se va vedea bunadispozitia de pe canal. Just play and have fun! Bafta tuturor!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 20:00:51 GMT 3
Are dreptate Alina. E urat sa vina eliminati sa si spuna orice si oricum, doar pentru ca ei n`au unde sa se mai bage in seama. Vorba aia..si`au luat la revedere de mult, vad stalinii ca au ramas.. dai si rupe si banuieste. Si atunci, daca tot nu o baga nimeni, sa o bage singuri (seama, evident ) GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 22:43:38 GMT 3
aicea scrie trivi-jr triviashelter semifinala de ce sa baga aci toti retarzii gen oldschool si amundi ........... (fara danger, sau chisa ) ms din suflet .Ronica ronescu
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 23:58:12 GMT 3
Ma, da` cine e oldschool ? E a doua oara cand se pomeneste de el.. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 23:58:32 GMT 3
btw roni, sa vezi ca 3-0 iti trag maine GLZ
|
|
|
Post by ArthurW on Mar 30, 2006 12:04:03 GMT 3
Răzvan: Finală mică nu a fost programată oficial şi nici nu figurează în calendarul campionatului. Vizavi de finala mare, o oră în genul 15-16 aş recomanda eu. Dar vor hotărî liderii celor două echipe care vor câştiga meciurile de sâmbătă.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 30, 2006 18:46:41 GMT 3
ce vrea zorzo defapt cu 3-0 Ron
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 30, 2006 21:13:02 GMT 3
ah home sweet home.. avand putin timp liber am inceput si eu sa citesc forumul... si agaaaaain.. e super ok ca altii se baga acolo unde nu e locul lor. ma rog.. intervin si eu tarziu.. but still.. nu pot lasa lucrurile asa.. se baga unii gen .. oldschool or what is his name.. stihl si alti.. care mor in anonimati.. si care se baga fiindca deh.. nu mai au unde si cum se baga in seama.. si vorba aia... sa nu scape posibilitatea sa atace shelterul.. dar.. best of all.. were amundi si chisa.. restul.. ciresele de pe tort.. hai sa va iau pe rand .. nu de alta dar sa nu va simtiti dupa aia acuzati aiurea si sa cereti explicatii suplimentare pe care really not the mood sa le dau.. booooon.. let`s start with amundi.. care se baga in topic precum prostia in chisa (la tine revin mai tarziu draga, nu te impacienta).. i would really like to know what is your problem. dar cred ca si aici raman cu speranta. te-a intrebat careva ceva sau te trezesti vorbind? esti paranoic si schizofrenic? auzi voci in minte si crezi ca a vorbit careva de langa tine? oricum.. razvan a aratat multe si tu ca raskolnikov te-ai cam simtit.. bine.. asta foarte prozaic vorbind.. nu te vad pe tine facand ceea ce ai facut doar pentru a depasi zidul perceptiei societatii asupra moralei umane.. mai pe scurt.. te-ai dat singur de gol. ( bravo puiu meu mic :* ) apoi ca sa incerci sa alungi musca aia care se nesimtea in ultimul hal si statea pe caciula ta.. incepi sa comentezi ca deh.. vorba aia.. macar distragi atentia darn.. macar de-ai spune lucruri interesante (de gramatica si adverbe si negatie nici nu mai iau ca e completely pointless la ce inteligenta pura si curata emana ideile tale.. ) sa inteleg ca incercai sa fii ironic, nu? pacat ca nu prea ti-a iesit.. am o intrebare: ai gandit singur ce ai scris sau ai avut ajutor? oooooof te si vad acum.. incercand sa raspunzi la asta.. sper sa iti iasa mai bine decat datile trecute . succes multa bafta alte alea si acum scumpica de chisa.. sper ca la voi a plouat recent.. poate rasare iarba.. (prea subtila? try this: tu cred ca scriai un post si mai luai o gura de fan.. si na.. poate rasare iarba.. ca te-ai cam saturat de fanul ala.. zi-mi.. iti ramane si printre dinti? cred ca e aiurea senzatia.. altfel nu-mi pot explica posturile tale.. ) really.. next time cand vrei sa pari desteapta.. try harder.. poate iti iese si altceva.. nu doar niste bobite negre.. si un mbeee ( sau.. muuu cum preferi ) p.s. de abia astept sa vad cum o sa comenteze altii care nu au nici o legatura cu persoanele carora le e adresat acest post lya
|
|