|
Post by chisa on Mar 29, 2006 13:27:34 GMT 3
Munca de Sisif cu tine, si nu imi pierd timpu cu un fraier frustrat care nu stie sa vorbeasca si face si aiurea pe desteptu'. Bancu' cu politistu' si banca e genial... Cand te vei face mare il vei intelege si tu...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 13:54:05 GMT 3
Atat am vrut. Sa jignesti ieftin Multumesc GLZ P.S. : si ntz ntz ce inseamna insinctul de abordare propriu "cum sunt eu, e toata lumea". Ce mandru sunt in momente de genul asta P.P.S : ce`mi place cand ma plagiaza lumea. Acum ceva vreme am zis faza cu sisif, acum top si ei. Acum un post am zice ceva despe frustari, acum top si ei. Si cica de ce suntem noi astia din shelter superiori
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 14:58:08 GMT 3
Arthur, se va juca si finala mica? Cred ca ar trebui tu sa stabilesti orele. Eventual un sondaj, ceva Multumesc GLZ
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Mar 29, 2006 15:08:02 GMT 3
"Si cica de ce suntem noi astia din shelter superiori " ..... ahahahahaha asta a fost super tare.... mersi
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 29, 2006 15:29:31 GMT 3
dupa ce pierzi in semifinale is curios daca o sa poti sa te abtii sa nu aberezi din nou desi acum vbesti de altii
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 15:45:38 GMT 3
Si esti tu atat de sigur ca pierd in semifinale ? Eventual pierdem..ca ie mai multi. Dar cata singuranta la domnul Ciuleandra..fa`te bookmaker GLZ P.S. : Eu n`am zis nimanui ca suntem superiori. Nu eu am etichetat treaba asta. M`am rezumat la jocul de trivia, unde pana acum suntem superiori..la fel cum sunt si alte echipe. Faptul ca d.p.d.v. al neuronului suntem superiori, o spun cei care n`au altceva mai bun de facut decat sa se lege de noi, in celebra turma gretoasa, si o demonstreaza tot cei amintiti mai sus, replicand la posturile noastre, cu replici vechi pe care noi le`am dat. Bine.. chestia asta tine de logica si nu ma astept sa priceapa cineva..doar e turma undernetului patetic
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 15:51:43 GMT 3
Anyway, faptul ca am ajuns pana in faza asta a competitie, noi pericolul public numarul 1,Milosevicii undernetului, Stalinii internetului si Hitlerii autohtoni, acesti sprejuri virtuali, duce inevitabil la o ultima reunire a adversarilor nostri de joc, o ultima reduta impotriva hainilor din shelter. Stiu ca n`a vrut nimeni ca eu sa fac o echipa atat de buna si va inteleg. Stiu de asemenea ca nimeni n`a vrut sa batem recorduri peste recorduri si sa "spalam cu toti pe jos"(potrivit spuselor organizatorului). Personal imi cer scuze pentru ca am facut o echipa atat de buna si am ajuns pana aici. Imi cer scuze ca ne`am argumentat prin orice, inclusiv prin joc, stilul nostru de a fi. Cu cat sunt mai multi care nu ne inghit, cu atat ne simtim mai bine. Va dau cuvantul meu de onoare ca ne faceti mandri si fericiti GLZ Edit:P.S. : Pare rau de baietii de la trivi-jr ca trebuie sa suporte invidia altora asupra noastra. N`au nici o vina si noi ne`am chinuit sa mentinem topicul asta..pentru ce era.
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 29, 2006 16:28:47 GMT 3
pierzi in semifinala ca sunteti prea destepti prea superiori cum aberezi tu mai sus
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 17:02:39 GMT 3
naspa ca nu suntem prea undercover GLZ
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 29, 2006 18:17:32 GMT 3
Si cica de ce suntem noi astia din shelter superiori GZ pierzi in semifinala ca sunteti prea destepti prea superiori cum aberezi tu mai sus Da`ti`mi vo`ie s`a ra`d. P.S.: Mi-au iesit cuvintele sacadat din cauza rasului.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 18:46:44 GMT 3
in caz ca nu se intelege faza cu superioritatea: daca cei din shelter ar fi ca amundi, ar merge acum la trivi-jr si le-ar zice "na na na o sa pierdeti ciuda-ciuda". obviously we wouldn't do such things. pe de alta parte, cand ii zici cuiva BUn ca el de fapt nu e bun, ca are rezultate bune pt ca nush-ce, sau cand zici cuiva ca o sa piarda (ca o sa iti calce pe urme cu alte cuvinte).. nu vad alte motive decat frustrarea, oftica, invidia. no really. daca gaseste cineva alt motiv sa strige sus si tare. why would anyone be such a big baby? for what? oh i'm sorry.. era vorba ca amundi sa se dea in stamba aici si eu sa ii raspund pe mirc.. my bad am uitat...crucify me si o chestie pe care s-ar putea ca unii sa nu o stie: un meci de trivia.. orice meci.. nu se castiga facand calcule, socitind probabilkitatile care exista sa bati o echipa sau alta rog pe arthur sa redenumeasca topicul il "playground-ul celor care nu stiu sa piarda (inca un lucru pe care il au in comun ciuelandra si amundi and of course, o alta coincidenta printre multe altele) si cei care mai au si altceva de zis in afara de "na na na" "ciuda ciuda" "sac sac" "cronci cronci" sau cum mai era.. sa se mute pe threadul cu feedback-ul. bafta all. may the best team win. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 29, 2006 18:48:43 GMT 3
ah si ca un p.s.: stiti filmul ala.. bonnie&clyde? nush eu una simt compasiune pt oamenii care stiu o singura gluma si o zic again and again and again.. asta chiar ca e trist Altagracia
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 29, 2006 18:50:10 GMT 3
sunt foarte invidios pe tine in fiecare zi visez ... la intelepciunea ta
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Mar 29, 2006 18:50:24 GMT 3
Stau si ma gandesc cum de s-a pus in discutie superioritatea echipei TriviaShelter. Oare de ce ar avea vreo relevanta pentru noi faptul ca multi o contesta? Din multe puncte de vedere doar noi putem sa ne dam seama de veridicitatea afirmatiei respective. Din cate am vazut, toti cei din afara au dat o conotatie peiorativa asa-zisei "superioritati" a noastre. Pe de alta parte, are cineva ceva de castigat incercand sa-i convinga pe altii ca le este superior? Sau incercand sa prolifereze ideea ca altii nu sunt nicidecum superiori, ci contrariul? Ceea ce incerc sa va fac sa intelegeti este ca eu nu dau doi bani pe acuzatii nefundamentate realistic sau logic. Cine are ceva de comentat aiurea in scopul de a face sa se vada Shelterul intr-o lumina nefavorabila n-are decat s-o faca. Cat timp noi stim cine suntem nu avem nevoie nici de cuvinte de lauda, nici de insulte care sa ne demonstreze "superioritatea". Trivia este o modalitate de distractie, nu un domeniu stiintific sau artistic in care sa se afirme lamerii si non-lamerii. Chalul este o "olimpiada" a celor mai buni. Din nefericire am vazut ca cei care nu reusesc sa tina pasul cu "vedetele" recurg la metode de trisare. Asa se duce dreaq distractia si nu mai incearca nimeni sa demonstreze nimic, intrucat nici macar nu se poate dovedi cine a trisat si cine nu. Astept un concurs in care sa se joace 100% corect (intr-o dimensiune paralela, in care nu exista notiunea de trisor ). Sper ca majoritatea sa fie de acord cu mine in privinta fair-play-ului. P.S.: Nu cred ca vor fi probleme in aceasta semifinala. Suntem toti jucatori care ne respectam (cel putin asa imi place mie sa cred).
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 29, 2006 18:52:36 GMT 3
ati ajuns si vedete cand va saturati sa va laudati singuri
|
|