|
Post by ArthurW on Mar 27, 2006 18:12:23 GMT 3
Două echipe de înaltă clasă care au învins în mare parte lejer toate echipele din grupa aferentă; dacă se va păstra bunul simţ, meciul se anunţă a fi spectaculos. Balanţa şanselor de câştig se înclină uşor spre echipa lui Theo, şi rămâne de văzut dacă deja clasica unitatea shelteristă reuşeşte să pună contragreutate pe drumul victoriei. Baftă amânduror echipe.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 27, 2006 22:31:19 GMT 3
Scriu si aici ora, in cazul in care Weber nu vede. So.. la 14:30 jucam. Am totusi o nedumerire (ca deh). Sa inteleg din previziunile astrologice ale organizatorului ca singura noastra sansa este unitatea ? Pai noi pe unitate am reusit altceva si prin asta suntem mai castigati decat orice echipa de la challul asta, dar.. unitate citeste intrebarile alea, tasteaza, se enerveaza, se bucura s.a.m.d. ? Are script sau e undercover ? Senzational "unitate" asta. The point is.. s`a inteles si se intelege total gresit atunci cand se face referire la chestii gen "one hell of a team". Pacat. Anyway, indeed, o sa fie un super joc si un super meci. Sper sa fie la fel de strans ca la amicalul din toamna. De asemenea cred ca o sa fie un meci de trivia in adevaratul sens al cuvantului si o sa ducem lipsa de studentisme tip ciuleandra si delfinuvesel (ca si undercoveruri) sau imbecilitati in regim de tiganie tip creatzza sau dracuzeu (ca si oligofrenism). Altfel o sa plang rau dupa meciurile din grupa Bafta Shelter GLZ
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 27, 2006 22:49:13 GMT 3
credca nu doar exemplele alea de nickuri au injurat au fost mai multe dar pe unele ne facem ca nu le vedem
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 27, 2006 23:23:19 GMT 3
Re ciuleandra .. te`ai atacat ? Atat am vrut. Multumesc. GLZ
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 27, 2006 23:30:10 GMT 3
ce logica ai cum ai gandit lumineaza-ma si pe mine
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 0:17:35 GMT 3
GLZ
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 28, 2006 0:26:55 GMT 3
interesant iarasi va laudati singuri destul de trist
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 0:28:18 GMT 3
(2) GLZ
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 28, 2006 0:33:00 GMT 3
nevoia de importanta e mare puteai sa zici pe mirc daca ai ceva de zis dar trebuie sa scrii pe forum zilnic altfel
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 0:37:19 GMT 3
Am vrut sa`ti spun ceva ? Citeste postul meu. De ce ti`as fi spus tie ceva despre studentii ? (3) GLZ
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 28, 2006 0:38:51 GMT 3
eu ziceam despre injuraturi nu de studentii
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 0:42:45 GMT 3
ok GLZ
|
|
|
Post by chisa on Mar 28, 2006 9:13:29 GMT 3
Well good luck si cel mai bun sa castige!
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 28, 2006 11:34:22 GMT 3
e naspa ca nu ma pot decide cu cine sa tin. o groaza de oameni fantastici la trivia se aduna sa joace meciu asta..e o finala care se disputa prea devreme.trist ar spune unii, trist spun si eu. de la trivi le urez bafta multa lu bios,son si osamik.de la shelter le urez bafta tuturor, in special ronaldo, zgatie mica si miju(care nu joaca din prostia mea, dar o sa fie prezent in calitate de fan). altceva nu mai zic ca nu mai am timp
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Mar 28, 2006 16:39:38 GMT 3
Acum sa nu`mi sariti in cap, dar din cate topicuri sunt pe forumul asta, atatea canale de mirc sa va intalniti si sa discutati, tocmai aici v-ati gasit sa "ratoiti"? Nu prea vad ce legatura are meciul asta cu insultele din alte meciuri. V-as ruga politicos sa mentineti un bun simt elementar macar in acest thread. Multumesc anticipat.
|
|