FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Mar 31, 2006 0:55:59 GMT 3
"p.s. de abia astept sa vad cum o sa comenteze altii care nu au nici o legatura cu persoanele carora le e adresat acest post"
O.K. sa incep eu ca sa nu tinem lumea in asteptare. Comentariu: chiar are rost un ditamai postul de jigniri? Si daca are rost, chiar isi are locul aici? Ce legatura au toate acestea cu acest topic? (si nu ma refer doar la postul de mai sus, ci toti care au fost off-topic) Nu comentez mai mult pentru ca fiecare are dreptul la o parere despre alti jucatori, si are si dreptul sa o exprime (in limitele bunului simt?) dar cred totusi ca pentru asta exista sectiunea "Chat Zone". Daca ma insel puteti sa ma corectati, as aprecia totusi sa existe acele limite ale bunului simt.
Edit: Scrisesem despre OldSchool, dar de fapt puteti sa va uitati si voi la echipele din concurs, si nu trebuie sa va uitati la multe, la cele care au ajuns pana in faza asta. Si daca o sa comparati echipa de pe forum cu cea de pe site, poate o sa vedeti si alt nick al lui cu care nu e chiar asa anonim ...
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Mar 31, 2006 1:38:46 GMT 3
ahahahhahaha am atacat eu ceva Senorita Miss Trivia??
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Mar 31, 2006 1:45:42 GMT 3
Eu cred ca unii sunt prea destepti pentru acest forum....sau asha se cred ei ... bafta
|
|
|
Post by menytta on Mar 31, 2006 2:32:35 GMT 3
bafta trivi-jr! V-am votat la inceputul concursului si sper sa dovediti ca aveti o echipa de valoare! Ar fi pacat ca acest al doilea an de chall sa se transforme intr-o comedie. SA CASTIGE ADEVARATII JUCATORI DE TRIVIA!
|
|
|
Post by menytta on Mar 31, 2006 2:36:32 GMT 3
p.s.AICI E TOTUSI FORUMUL CONCURSULUI SI CRED CA POT SA-SI EXPRIME PARERILE TOTI JUCATORII DIN ACEST CONCURS.
|
|
|
Post by tomescu on Mar 31, 2006 3:19:26 GMT 3
Bafta slut }{, vezi cum faci peste 400 de puncte intr-un chal cu inca 17 persoane care joaca oarecum trivia, nu 600 intr-un chal in care dai doar enter Oricum, pana la chal ambitioneaza-l pe beeoos si pe son, si vezi cum faci cu soarele ce-i bate in ochi lui mikey, ca nu as vrea sa-l ia lumea drept salbist din cauza unui fenomen natural , caci prea, prea a fost invocat soarele in tot acest frumos eveniment. Succes }{ (multumesc) p.s. go go all
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Mar 31, 2006 3:21:57 GMT 3
ola tom }{}{ dap are dreptate bafta !
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 31, 2006 6:33:25 GMT 3
raman la parerea mea: concursurile de baut is mai faine.. pe langa faptul ca nimanui nu-i pasa cine castiga (oricum se imbata toti), daca nu rezisti la bautura ca altii tot esti castigat - cheltui mai putini bani, nu mai conteaza cine comenteaza sau cine se crede prea bun sau prea slab. intr-un concurs de baut scopul suprem e.. sa bei . cheers Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 31, 2006 7:12:36 GMT 3
Menytta : nu mai tipa asa ca unii citesc forumu dimineata si dupa ce ca m-a trezit nenorocitu ala de ceas acu 10 minute , mai tipi si tu ... chiar nu ai mila de urechile mele? ( Mk
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 31, 2006 8:17:02 GMT 3
lewl. ca sa`l urmez pe bios..nush lya ce rost mai are acum faptul ca tu te`ai mai luat inca o data de amundi si chisa..s-au certat cativa de la tine cu ei hop ai sarit si tu sa nu cumva sa ramai pe langa;nu vad rostu..si bios are mare dreptate..stiu,stiu..dupa acest post o sa incepi sa`mi dai argumente ca esti nuj cum si nuj cum si eu sunt inversul..zorzo style..era doar o observatie..in fond nu mai stiu care s-a legat de mine ca ma bag aiurea in topic..dar tu?!
|
|
|
Post by chisa on Mar 31, 2006 9:35:55 GMT 3
Lya... io poate oi avea fan intre dinti... dar prefer gustul de fan celui de kkt (am fost prea subtila?)... data viitoare cand incerci sa pari desteapta, TACI! Nu te-a bagat nimeni in seama... Scuze teo pt. offtopic, ma retrag aici...
|
|
|
Post by balexis on Mar 31, 2006 10:36:06 GMT 3
this makes my day eu propun o bataie in noroi... cred ca ar fi si mai interesant... sau in ciucalata. p.s. bioticule, nu suntem off-topic, asta e topicul unde poti fi off-topic. de fapt, nu stiu cum de nu ai remarcat ca 95% dintre topicuri is facute pentru a putea fi lumea off-topic p.s. 2 imi pregatesc pampuanele de majoret? pls pls pls
|
|
|
Post by OldSchool on Mar 31, 2006 11:59:18 GMT 3
Sunt curios: cvintetul forumist-vocalizator Zorzo & The Monkeys Band isi va urma propriul sfat si nu se va baga pe topicul finalei, dupa ce echipa pe care-o reprezinta va fi demolata de Trivi in semifinala? Pronosticul meu e ca nu.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 31, 2006 12:09:58 GMT 3
Hihihihi, cat imi place turma (bv cui a preconizat ) ) GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter