Booon, dupa parerea mea am pastrat pana acum o oarecare decenta, nu mai mult decat am cerut de la altii, si poate mai mult decat am primit inapoi. La inceput am crezut ca-i o gluma faptul ca eu am jucat ptr nush ce echipa ptr un nick pe care-l stiu din vedere. Dar totusi chestia asta ma scoate din sarite, si cu cat trece mai mult timp pana sa o scoatem la capat, cu atat imi pierd mai mult rabdarea ...
1. Cica echipa shelter stia ca eu am jucat pentru antisocialu. Boooooon. Rog echipa shelter sa-mi povesteasca cum am jucat pentru antisocialu ca pe mine ma lasa memoria RAU. Daca echipa shelter are totusi alta parere, ii rog sa o spuna, si daca au idee si cine a jucat pentru el, daca a jucat pentru el sa spuna si asta ca sa evitam alti nervi si alte probleme.
2. De asemenea cica antisocialu asta a zis ca eu am jucat pentru el. Daca isi bate capul si citeste forumul asta, l-as ruga INSISTENT, pana nu ma enervez mai tare, sa imi spuna si mie de unde pana unde imi pune astfel de chestii in cap? Ca sa lamurim si noi chestia asta. Ca ajunge sa spuna persoanelor in fata ca eu am jucat pentru el.
3. Daca mai exista alte persoane care detin informatii (sustinute de preferat) despre cum am jucat eu pentru acea echipa (promit sa ma documentez care echipa era) in care joaca antisocialu`, as aprecia daca mi le-ar impartasi si mie, sa nu mor prost.
P.S. - Macar am jucat bine?!?!?
La cate injuraturi am in cap in momentul asta, e cazul sa pun punct. Astept niste marturisiri si niste scuze, daca persoanele vinovate nu s-au simtit cand au vazut ca din cine stie ce idee de gluma s-a ajuns aici, atunci sa se simta cand le cer eu sa se simta. PUNCT