Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 16:41:37 GMT 3
/me sare`n cap Eu unul m`am referit strict la meciul asta si faceam un apel mai mult sau mai putin subtil. In rest e relativ GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 16:42:35 GMT 3
mm de "me" ca se mentine asa tot postul GLZ
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Mar 28, 2006 16:53:46 GMT 3
Pai daca te refereai doar la meciul asta, daca se gaseste cineva sa aduca vorba despre alt meci, ignora-l sa se duca si sa scrie la "ce nu va convine" ca nu-i convine ca-l ignori. P.S. proba de emoticoane: :-o :-@ :* ^ ^ :-| / =; =(( :-B
|
|
|
Post by chisa on Mar 28, 2006 16:55:27 GMT 3
Sincer nu cred ca trivi are nevoie de vreo "ciuleandra" ca sa bata o alta echipa... Io cred ca ii ajung Osamik si Son si Bios si altii care in acest moment nu imi vin in minte si le cer scuze... Asa ca really, nu isi au rost treburile alea aici... Scuze ca m-am bagat in seama
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 16:56:32 GMT 3
Ok, despre meci (ca ne`am lamurit toti cu amundi&ciuleandra ). Am auzit cum ca s`ar juca pe intrebari 100% noi. Sper ca n`o sa fie pentru ca ne pierdem 2 ore si 40 de minute din viata total aiurea (restul de 20 reprezinta capitala Romaniei si capitala Etiopiei). Spunea Bios mai demult ca nimanui nu`i place sa se uite in stanga si dupa aia in dreapta, intrebandu`se "ce dracu vrea robotul de la noi". Nu se pune nici pe departe problema cum ca noua nu ne`ar conveni (desi dintr`un anumit punct de vedere, nu, pentru ca nu stim sigur daca celelalte 3 echipe din semi, au sau n`au setul asa numit "nou") dimpotriva. Am mai intrebat chestia asta pe aproape toate topicurile si am obtinut foarte multe raspunsuri din partea organizatorului. 0. Avand in vedere ca este totusi semifinala, sunt cele mai bune 4 echipe de pe undernet, poate acum se va uita cineva si la "luptatorii de la retrogradare" pe nume shelter si ni se va raspunde. Oricum, cred ca si pe cei din trivi intereseaza intr`o oarecare masura treaba asta, pentru ca si ei se antreneaza. Mie personal mi`au placut intrebarile din sferturi. Am detectat si foarte multe la prima vedere. A fost un amalgam reusit. Cam atat. A, inca un lucru. Ciuleandra vs. Amundi sper ca o sa stea departe de semifinale GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 16:57:59 GMT 3
Iar a inteles chisa ce`a vrut lumea. WD !!! Nu ne`am inselat (stie cineva bine la ce ma refer). Atat. N`am chef de eliminati momentan. GLZ
|
|
|
Post by chisa on Mar 28, 2006 16:59:32 GMT 3
Tocmai, chisa a inteles ce vrea lumea... nu am inteles ce vrei tu... Intelege ce vrei
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 17:04:08 GMT 3
Deci. Chisa care nu esti blonda, inca. Sa zicem ca soarele imi da un imbold sa silabisesc cuvantul "explicatie" ca deh.. stratul de ozon inca e la locul lui si doar treburi pozitive inspira. Cand am spus despre undercoveruri, ma refeream strict la meciul trecut, unde primii 2 din echipa adversa, au fost altii. De aici a iesit in timpul acelui joc si o atmosfera apasatoare si haina. ArthurW poate sa`ti confirme ca tot meciul el il urmarea pe delfinulvesel intrebandu`se daca are script sau nu. Ca trebuia sa se ocupe de altele..e partea a doua. DAR, din cauza asta (si din cauza asta.. doar a contribuit) a iesit o atmosfera nosoala. Atmosfera nasoala nu`i oprita decat daca adversarii nostri, nu comenteaza aiurea. Altfel iese haos si eu iar ma chinui jumatate de meci sa`mi calmez coechipierii. Daca se intelege ca trivi ar avea nevoie de oameni sub acoperire..atunci no comment. Mai bine vorbesc cu mutunasul care`l reprezinta pe obi-wan kenobi din enciclopedia britanica, pentru ca sigur forta va fi de partea lui si va intelege ceva la limita bunului simt. Atat.. jur GLZ
|
|
|
Post by chisa on Mar 28, 2006 17:10:20 GMT 3
Daca ar fi toti asa milostivi oamenii de rand asa cum esti tu... mititelul, tocmai tu sa ajungi in postura sa calmezi spiritele... hai ma ca sunt intr-un loc unde nu ma pot tavali pe jos de ras... termina cu bancurile bune... Si eu, care nu sunt blonda, inca, am incurcat anumite posturi... ce sa va fac daca vorbiti amandoi la fel si mai si postati de pe acelasi user...
citez "De asemenea cred ca o sa fie un meci de trivia in adevaratul sens al cuvantului si o sa ducem lipsa de studentisme tip ciuleandra si delfinuvesel (ca si undercoveruri)" Inchei citatul
Cred ca o sa fie... asta in principiu presupune si un dubiu... De aici si postul meu ca nu are rost sa "credeti" ci puteti fi siguri
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 28, 2006 17:15:54 GMT 3
Mai zorzonel din afara sa aberezi ce mai stii am zis si la amica ta altargacia cand vrei sa zici ceva spune pe mirc numai umple toate forumurile cu tot ce visezi noaptea
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 18:02:56 GMT 3
Pai daca se incurca posturi, atunci mai bine se tine si pliscul. Deh..e si greu sa citesti o blestemata de semnatura. In fine, discutia nu are sens (de fapt nu e nici o discutie, ca e vorba de chisa..cea care din 87 de posturi, 86 a trebuit sa comenteze ceva legat de mine sau echipa mea). Spunea bine cineva..urlati in alte parti. Aici este topicul celor mai bune echipe&canale. Nu au de ce interveni altii doar pentru ce sunt. Adica show, si anume ieftin. Amundi, 99% din undernet sustine ca tu esti ciuleandra. Eu, impreuna cu makaveli, altagracia, vlad_riz&neamt co. am spus direct. Daca deranjez ca prefer sa spun direct ce gandesc, in locul unei barfe ieftine pe un canal si mai ieftin, imi pare rau. Nu e genul meu.. asta e. Si daca stau bine sa ma gandesc, nici n`am spus direct despre tine. Am spus ciuleandra e undercover, moment in care ai sarit ca ars. Nu mai spunem de ce.
Eu ma opresc aici ca ne aflam in alt topic. Explicatii, dispute verbale, argumente pro&contra despre altceva, le vorbim in alt topic. Propun "eliminatii fierb" sau un poll "cine e eliminatul care se baga cel mai prost in seama".
In fine, astept lamuriri pe baza intrebarilor. Am vrea toti sa stim.. e ca un teren de sport. Nu face nici o diferenta, dar cei implicati, doresc sa afle pe ce stadion joaca. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 28, 2006 18:04:57 GMT 3
A, si inca ceva. Se va juca si finala mica ? GLZ
|
|
|
Post by osamik on Mar 28, 2006 18:33:22 GMT 3
ok am si ieu o nedumerire.. regulamentu pe site referitor la cine cu cine juaca in semifinale mi se pare umpic interpretabil (puate nu-s io in stare sa-l interpretez calumea) .. asa ca m-am uitat si io la reguli aici pe forum
Dupa sferturi, semifinalele unde vor fi urmatoarele meciuri: Echipa Castigatoare A1-B2 - Echipe Castigatoare C1-D2 Echipa Castigatoare A2-B1 - Echipe Castigatoare C2-D1
alte minti (puate mai luminate) cum interpreteaza kestia asta? - dpdv al interpretarii regulamentului si ATAT p.s. repetai un cuvant, scuze
|
|
|
Post by ElRubio on Mar 28, 2006 19:16:07 GMT 3
Probabil pe forum este un draft pus de Orhe, nu de Arthur, care a fost ajustat intre timp. Daca il compari cu regulamentul de pe sait mai descoperi si alte diferente.
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 28, 2006 19:24:11 GMT 3
ok am si ieu o nedumerire.. regulamentu pe site referitor la cine cu cine juaca in semifinale mi se pare umpic interpretabil (puate nu-s io in stare sa-l interpretez calumea) .. asa ca m-am uitat si io la reguli aici pe forum Dupa sferturi, semifinalele unde vor fi urmatoarele meciuri: Echipa Castigatoare A1-B2 - Echipe Castigatoare C1-D2 Echipa Castigatoare A2-B1 - Echipe Castigatoare C2-D1 alte minti (puate mai luminate) cum interpreteaza kestia asta? - dpdv al interpretarii regulamentului si ATAT p.s. repetai un cuvant, scuze regulamentul oficial nu se citeste pe forum ci pe site unde scrie clar cine cu cine va juca. AB2 = A2 vs B1 = Cella-Trivi CD1 = C1 vs D2 = Shelter-Studentii AB2 - CD1 = Trivi - Shelter
|
|