Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 22:39:25 GMT 3
Ba eu zic de celabella.. ca aia au boala sa dea in toti din cauza unor lipsuri. Pana la urma care`i smecheria.. a jucat cineva pentru antisocialu` si acel cineva a spus ca ai fi fost tu ? LOL ! Metoda asta cred ca nici lu` amundi nu i`o dat prin minte. Trebuia sa spuna ca ciuleandra e cineva din shelter . Anyway, tot ce stiu eu de "cosa nostra" de pe trivia e doar atat: eu anul trecut am jucat pentru bluetrivia, undercover, in meciu cu voi, sub nickul varol si am recunoscut inca de atunci. Maka a jucat pentru Middle, sub nickul raindrop. Jody3 trebuia sa joace pentru blue, undercover, in meciul cu frenchkiss, dar n`a avut net sau nu s`a gasit user. Iar acum tot ce mai stiu e ca ..maka a jucat pentru nemt iar Lili a jucat pentru danger, prietenul ei, de cateva ori (dar nu stiu in ce meciuri si cum..ca nu`i treaba mea). Atat stiu... mai mare sinceritate de atat, nu cred ca exista. Deh..se afla lucruri, pic eu prost, o sa fiu facut in toate felurile dar.. 95 % din jucatorii buni, au jucat pentru alte echipe in challul asta. Bag mana in foc.. ca nu recunoaste nimeni, e partea a doua. Sa va arat ceva ca sa va lamuriti.. ca am auzit voci inaintea meciului cu trivi de acum 2 zile ca pentru mine a jucat nujtu cine, pentru roni a jucat nujtu cine.. Session Start: Fri Mar 31 13:42:48 2006 Session Ident: C_R0nald0 Session Ident: C_R0nald0 (Re@LUCOO.users.undernet.org) <C_R0nald0> razvane <C_R0nald0> il baga pe vlad riz cu sdd? <C_R0nald0> ()) <C_R0nald0> lily vine <C_R0nald0> ? <GloriaLealZ> lol <GloriaLealZ> no way <GloriaLealZ> vine <GloriaLealZ> da <C_R0nald0> OK Session Close: Fri Mar 31 13:53:26 2006 Eu unul ma simt curat si shelterul a jucat 99% cinstit (1% ramane .. ca poate s`a facut prin spatele meu ). Asa ca as prefera sa lasati in discutie echipa mea cand vine vorba de treburi de genul asta..... avem noi pacate si avem multe. Sinceritatea e unu` din ele. Dar de aici si pana la a "hai shelter hai simtiti`va..hai hai hai.."e cale lunga si`mi vine sa vars..nu e de la raceala. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 22:42:42 GMT 3
apropo.. se vede acum si de ce vlad_riz sta si el la coada ca sa mai comenteze ceva de shelter ata ete GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 23:01:39 GMT 3
eu is hotu chalului un fel de energy de la chalu trecut ms Roni
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Apr 3, 2006 23:12:52 GMT 3
mai glz de ce nu dai exemplu de undercover pe colegul tau nu imi purta mie de grija
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 4, 2006 0:13:03 GMT 3
Bine, am stabilit ca tu nu ai idee despre ce a fost vorba, sa zicem si ca nimeni din echipa ta nu are idee, dar totusi cineva trebuie sa stie, din moment ce mi se spune din `nspe parti ca eu am jucat. Astept sa apara antisocialu pe mirc ... sau sa mi se conecteze iar mircul, una din astea doua. Intre timp imi mentin apelul sa se simta cineva. (Nota: nu am zis hai shelter, hai simtiti-va, am zis sa se simta cineva, dintre cei care erau asa convinsi ca eu am fost si sa ma lamureasca, sau poate chiar cine a jucat daca a jucat cineva ptr antisocialu, sau poate chiar el ... WTF ... CINEVA ... oricine sa ma scoata din nebuloasa asta, cum dracu` am ajuns sa fiu acuzat de chestia asta? Daca era sa stiu ca a fost ceva legat de echipa voastra, nu as fi facut aluzii subtile de genu` "hai simtiti-va" ci as fi zis direct, pentru ca s-a ajuns la astfel de marlanii si nu mai e cazul de aluzii. Sper sa ma inteleaga lumea de ce sunt asa revoltat).
|
|
|
Post by balexis on Apr 4, 2006 0:38:21 GMT 3
te revolti aiurea, stim ca tu ai jucat la tuate meciurile undercover recunosc, eu am imprastiat zvonu, in timp ce eram cu nicku'l lu' micky, userul lui son si identu' lu' osamik. asta ca sa vada lumea cat de perversi sunteti, toata echipa contribuie la manarii p.s. te agiti degeaba si stii prea bine asta... lasa-i pe agitatori sa se simta in largul lor, eu asa am invatat de-a lungul timpului
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 0:47:54 GMT 3
Ok atunci..sa se simta. Desi n`as avea incredere in ce ti s`a comunicat pe privat de catre cine ai zis tu acolo. De obicei unii lanseaza 2 zvonuri si cand ii iei la rost, o dau la intors..ca sa vezi ca asa am auzit ca...etc. GLZ
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 4, 2006 11:40:02 GMT 3
->"Eu cred ca cel mai bun este amundi care de fapt este ciuleandra si se zvoneste ca el era si vudu magic si _umbre_, dar de fapt astia doi erau patrick, care stie prahova cu 12 cps , sa nu-l uitam pe sindicatul si ratonu care poate galben cu 14 cps , si de ce sa nu dam o mana de ajutor si celor mici, Antos0cialu care a facut 130 de pcte brusc la un meci anume, care de fapt se zvoneste ca era biosx, dar nuuuuu , era userul lui care o fu dat lui frozenastic , care a plecat ca agripina prin lumea internetului sa caute un jucator sa-i adica o glorie ( de 10 cps ) , care de fapt nu recunoaste ca stie tot shelterul de povestea asta, shelter care este 100 la 100 corect, dar nu-l suporta pe arthur ca are fata de morcoveatza, dar cu mainile dibace a reusit sa faca din jucatorii rotriviei niste zei , 3 din ei au nimicit tot maxul, 3 duamne etc si toti 3, care anaire aia sta si pandeste pe status de luni in sir , si-si pregateste razbunarea in fata maxistilor care ai dracu au plecat de pe canalul ei acum 2392323 ani, si care a tinut sa fie prezenta la meciul max-rotrivia, si care s-a salutat cordial cu dinu la sfarsit , dupa care a dat quit de pe ip-ul ei de la irlanda, care bonovox isi doreste sa afirme tare si raspuncat ca rotrivia e cea mai tare , si nu degeaba da el banuri, ca nu orice salbist are loc acolo . FRUMOS CHAL ))))))))))))))))))))))))))))))))))"<- Userul cui? Al meu? !seen *!*@biosx/uarebanned/electrik.users.undernet.org
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Apr 4, 2006 11:42:30 GMT 3
Poate eu am jucat in locul la toti si nu stiu unii chiar nu au ce face
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 14:58:26 GMT 3
tuturor* GLZ
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 4, 2006 16:02:34 GMT 3
Continui aici pentru ca aici am purtat pana acum discutia, chiar daca e offtopic. Cineva din echipa Triviashelter a jucat pentru antisocialu si a spus ca sunt eu. Zorzo ai spus ca nu ai idee despre ce e vorba, asa ca o sa presupunem impreuna ca face parte din acel 1% care s-a facut pe la spate (greu de crezut ar zice lumea, dar sincer nu-mi pasa daca stiai sau nu, daca nu te-a lasat inima sa recunosti e treaba ta) dar nu te apuca acum sa zici ca am eu ce am cu shelter si de aia acuz ca ar fi stupid. Ideea in sine ca cineva a facut asta imi face scarba, dar mai ales pentru ca este vorba de cineva de la care aveam pretentii, culmea, nu stiu cum de i-a trecut prin cap asa ceva. Totusi m-as fi multumit cu scuzele pe privat daca situatia nu ar fi denaturat in asa hal. Sa ajung sa ma cert cu lumea pentru chestii de genul asta, nu mi se pare normal. Fac un ultim apel ca cine a facut asta, sau oricine altcineva a ascuns informatii referitoare la acest incident sa le spuna acum, aici. Daca si apelul asta ramane fara raspuns, sau daca iar mi se da sa citesc replici de genul ".... avem noi pacate si avem multe. Sinceritatea e unu` din ele." o sa presupun ca ratiunea si onestitatea lipseste cu desavarsire si cu ocazia asta imi "iau jucarelele" si plec pentru ca nu vreau sa-mi maresc ficatul pentru nesimtirea altora. Hai numa` bine.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 16:06:31 GMT 3
Eu cand ziceam despre 1% ma refeream la cei care ar fi putut sa joace undercover PENTRU shelter. Ti`am si dat exemplu` mai sus. Cat despre povestea asta cu antisocialu, apropos vs. cellabela sau userul tau.. eu unul habar n`am. Nu stiu.. vorbeste si tu cu astia din echipa shelter, poate te edifica cineva eu unul nu stiu. Vorbeste cu frozen direct. GLZ
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 5, 2006 11:25:54 GMT 3
Da, cam atat despre cinste, onoare, bun simt si respect. Mi-e lehamite. Nu mai fac nici un apel, deja se stie ce si cum a fost, marturisirea lipseste, deci bunul simt si cinstea de final. Numa bine, la mai mare, si tot asa dragii si dragele mele. Adieux.
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 5, 2006 20:32:44 GMT 3
Ba eu zic de celabella.. ca aia au boala sa dea in toti din cauza unor lipsuri. Pana la urma care`i smecheria.. a jucat cineva pentru antisocialu` si acel cineva a spus ca ai fi fost tu ? LOL ! Metoda asta cred ca nici lu` amundi nu i`o dat prin minte. Trebuia sa spuna ca ciuleandra e cineva din shelter . Anyway, tot ce stiu eu de "cosa nostra" de pe trivia e doar atat: eu anul trecut am jucat pentru bluetrivia, undercover, in meciu cu voi, sub nickul varol si am recunoscut inca de atunci. Maka a jucat pentru Middle, sub nickul raindrop. Jody3 trebuia sa joace pentru blue, undercover, in meciul cu frenchkiss, dar n`a avut net sau nu s`a gasit user. Iar acum tot ce mai stiu e ca ..maka a jucat pentru nemt iar Lili a jucat pentru danger, prietenul ei, de cateva ori (dar nu stiu in ce meciuri si cum..ca nu`i treaba mea). Atat stiu... mai mare sinceritate de atat, nu cred ca exista. Deh..se afla lucruri, pic eu prost, o sa fiu facut in toate felurile dar.. 95 % din jucatorii buni, au jucat pentru alte echipe in challul asta. Bag mana in foc.. ca nu recunoaste nimeni, e partea a doua. Sa va arat ceva ca sa va lamuriti.. ca am auzit voci inaintea meciului cu trivi de acum 2 zile ca pentru mine a jucat nujtu cine, pentru roni a jucat nujtu cine.. Session Start: Fri Mar 31 13:42:48 2006 Session Ident: C_R0nald0 Session Ident: C_R0nald0 (Re@LUCOO.users.undernet.org) <C_R0nald0> razvane <C_R0nald0> il baga pe vlad riz cu sdd? <C_R0nald0> ()) <C_R0nald0> lily vine <C_R0nald0> ? <GloriaLealZ> lol <GloriaLealZ> no way <GloriaLealZ> vine <GloriaLealZ> da <C_R0nald0> OK Session Close: Fri Mar 31 13:53:26 2006 Eu unul ma simt curat si shelterul a jucat 99% cinstit (1% ramane .. ca poate s`a facut prin spatele meu ). Asa ca as prefera sa lasati in discutie echipa mea cand vine vorba de treburi de genul asta..... avem noi pacate si avem multe. Sinceritatea e unu` din ele. Dar de aici si pana la a "hai shelter hai simtiti`va..hai hai hai.."e cale lunga si`mi vine sa vars..nu e de la raceala. GLZ no no no..dar pana aici bou taNpit ronaldo..n`am zis niciodata sau am sugerat ca eu sa joc pt sdd..pm..il inteleg si eu pe bios cum se simte..de unde ai scos asta frate?!ti`am cerut eu sa vorbesti cu zorzo sa joc pt voi?!?!?! noh esti naspa mori taNpit ce esti ms
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 5, 2006 20:47:01 GMT 3
Yo: am citit si eu acum Yo: cica inainte de trivi-shelter Amundi jo: cu sdd ? Amundi jo: ) Yo: i`a cerut ronaldo lu Yo: da.. Yo: mama frate Amundi jo: ronaldo e bou sincer Yo: asta e buna rau Amundi jo: aia de la shelter is toti batuti in cap ma
ms
|
|