Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 22:13:41 GMT 3
Te`am atacat? eu cred ca mi-am spus parerea in legatura cu cimpanzeii iesiti de la zoo si am incercat sa te fac sa intelegi cum stau lucrurile de fapt. Dar ce sa mai zic cand nici eu nu stiu ce am scris dupa cateva beri... deh asta e.
Mk
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 22:19:07 GMT 3
da..ok
|
|
zozz
New Member
|
Post by zozz on Apr 2, 2006 23:15:56 GMT 3
Felicitari ai mei }{ Si felicitari celor de la Shelter. Era un meci frumos. Ma duc in Bucuresti weekendul urmator, pacat ca nu stau decat o zi si am treaba, si pacat ca nu-mi place uischiu Sper ca nu atunci e meciul, sau daca e, sper sa fiu acasa.
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 3, 2006 0:59:24 GMT 3
Nu prea m`am ocupat eu cu post`urile pe acest forum dar totushi dupa ce am citit toate chestiile astea ... nu inteleg cum unii uoameni pot sa aiba atatea fetze ... altceva prefer sa nu mai zic si nici nu vreau sa pronuntz nick`uri ... pentru ca majoritatea is shi pentru mine deziluzii ... Vreau sa felicit ambele echipe pentru meciul facut ... a fost o adevarata finala !
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 1:49:41 GMT 3
multumim. pana se inchide forumul o sa incerc sa comunic doar prin intrebari de la chal Better an open ENEMY than a false friend AutumnLeaf
|
|
|
Post by tomescu on Apr 3, 2006 11:05:56 GMT 3
BiosX , adica negi cu nesimtire ca ai jucat pentru AntiSocialu ? ok... Desi chestia asta o stia si triviashelter hai la revedere, da da, concentreaza-te asupra finalei.
|
|
|
Post by plcapsuna on Apr 3, 2006 15:29:19 GMT 3
Deja placerea si bucuria de a fii alaturi (doar cu nicku' ce-i drept) de trivi-jr s-a transformat in onoare. Dap, onoare, si vorbesc extrem de serios. In primul rand pentru ceea ce au reusit sa demonstreze...si mai ales modalitatea prin care au facut-o. Probabil sunt al "tzashpelea" care va felicita dar nu pot sa n-o fac. Bravo bravo, biosu, son, osa, maiku,...etc, Am tinut scoru pina acu; am de dat (asa cum am promis) 4 sticle de uischi, dar nu pot sa aduc decat cate 5 ...asa ca vedeti ce faceti in finala. Shelteru', bravo si voua....and as a joke ...ma gandesc ca daca nu v-ati fi concentrat prea mult asupra forumului ci asupra meciului poate ca ar fi fost alta situatia ..no ofense... Osamiku, sper ca n-o s-ajtept pina implinesti tu varsta ca sa dau uischiu ala da?
|
|
neve
New Member
|
Post by neve on Apr 3, 2006 16:26:48 GMT 3
Cred ca Osamik a demonstrat tuturor ca e, pe langa un bun jucator de trivia ( cu tot ce include asta: cunostinte, viteza, interes), un om de o mare calitate. Ii multumesc ca m-a tolerat, m-a ajutat si ii mai multumesc lui dldd
|
|
neve
New Member
|
Post by neve on Apr 3, 2006 16:28:33 GMT 3
Ah! ii multumesc lui Makaveli ( ma simt ca la premiile Oscar), dar cred ca a exagerat cand m-a numit printre cei buni. Mai buni decat mine sunteti cei mai multi, ma bucur ca v-am cunoscut
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 17:04:17 GMT 3
Shelteru', bravo si voua....and as a joke ...ma gandesc ca daca nu v-ati fi concentrat prea mult asupra forumului ci asupra meciului poate ca ar fi fost alta situatia ..no ofense... Sa citesti logul meciului puteam sa ne concentram noi si asupra romanelor lu` Balzac, ca tot degeaba. In schimb s`au concentrat altii asupra netului nostru GLZ
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 3, 2006 19:30:59 GMT 3
Booon, dupa parerea mea am pastrat pana acum o oarecare decenta, nu mai mult decat am cerut de la altii, si poate mai mult decat am primit inapoi. La inceput am crezut ca-i o gluma faptul ca eu am jucat ptr nush ce echipa ptr un nick pe care-l stiu din vedere. Dar totusi chestia asta ma scoate din sarite, si cu cat trece mai mult timp pana sa o scoatem la capat, cu atat imi pierd mai mult rabdarea ... 1. Cica echipa shelter stia ca eu am jucat pentru antisocialu. Boooooon. Rog echipa shelter sa-mi povesteasca cum am jucat pentru antisocialu ca pe mine ma lasa memoria RAU. Daca echipa shelter are totusi alta parere, ii rog sa o spuna, si daca au idee si cine a jucat pentru el, daca a jucat pentru el sa spuna si asta ca sa evitam alti nervi si alte probleme. 2. De asemenea cica antisocialu asta a zis ca eu am jucat pentru el. Daca isi bate capul si citeste forumul asta, l-as ruga INSISTENT, pana nu ma enervez mai tare, sa imi spuna si mie de unde pana unde imi pune astfel de chestii in cap? Ca sa lamurim si noi chestia asta. Ca ajunge sa spuna persoanelor in fata ca eu am jucat pentru el. 3. Daca mai exista alte persoane care detin informatii (sustinute de preferat) despre cum am jucat eu pentru acea echipa (promit sa ma documentez care echipa era) in care joaca antisocialu`, as aprecia daca mi le-ar impartasi si mie, sa nu mor prost. P.S. - Macar am jucat bine?!?!? La cate injuraturi am in cap in momentul asta, e cazul sa pun punct. Astept niste marturisiri si niste scuze, daca persoanele vinovate nu s-au simtit cand au vazut ca din cine stie ce idee de gluma s-a ajuns aici, atunci sa se simta cand le cer eu sa se simta. PUNCT
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 19:39:27 GMT 3
Eu habar n`am. Si daca se punea problema de vreun dubiu, comentam/discutam/barfeam cu unul din colegii mei. Eu, ca leader, nu stiu la cine s`a referit ala cand a zis ca shelterul stia. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 21:05:42 GMT 3
biosx, sa te enervezi din cauza lui.. tomescu?? ca membru al shelterului tot ce stiu ca nu e prima oara cand face acuzatii aiurea (e a 3-a sau a 4-a oara cand isi arata nesimtirea in felul asta). fiecare cu rolul sau dar nu merita sa te uiti sau sa se uite careva in gura lui. nu-i decat un calomniator. "Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri" AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 21:39:51 GMT 3
biosx joaca undercover, sindicatu are script, makaveli joaca pentru mine - the cellabela story.. sa ne obosim ? GLZ
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Apr 3, 2006 22:20:47 GMT 3
Deci sa ne intelegem, cu tomescu am vorbit, si m-am lamurit, lui asa i-a spus antisocialu ... ca eu am jucat pentru el. Si am motivele mele sa cred asta. Si tind sa cred ca si antisocialu era convins ca am jucat pentru el, acum sa aflam de fapt de ce. Cineva a jucat pentru el, si a pretins ca as fi eu. Asta e banuiala mea. Sa nu interpretati gresit, dar de obicei cand apare o problema de genul, unii din echipa voastra ar fi avut tendinta sa fie primii care sa atraga atentia, mai mult sau mai putin subtil. In mod dubios nu s-a intamplat asa. Asta, mie unul, imi spune ca se stia cine a jucat si ce a zis. Poate ma insel, dar e cea mai solida teorie pe care o am momentan. As aprecia sa aflu acum, in ceasul al 12-lea. Imi rezerv dreptul sa nu cred ca tomescu are halucinatii si vorbeste singur cand de fapt antisocialu e la 100 de km distanta. De asemenea, nu doar de la el am auzit aceasta fabulatie. El a fost singurul care a spus asta pe forum, astfel dandu-mi de inteles ca nu este o gluma, ci oamenii chiar cred asta. Nu pot sa spun "asa fabuleaza cei de la cellabela" si sa trec peste faptul ca cineva mi-a pus in cârca o magarie. Nu-i felul meu. Nu vreau ca din acesta "problema a mea" sa generalizam si sa se ajunga la o idee de genul "nebunii de la cellabela vorbesc prostii, uite ce au zis si de cutarica si de cutarica" deoarece simt ca nu este cazul. Asa ca as aprecia daca in loc sa profitam cu totii de aceasta oportunitate sa ne jignim unul pe altul, sa se puna cartile pe masa si sa terminam cu invartitul in jurul degetelor. Cine a facut ce a facut, sa arate onoarea de a recunoaste fapta. E deja comisa, si fapta recunoscuta e pe jumatate iertata. Ma deranjeaza sa se faca astfel de chestii in numele meu, pentru ca tin intr-o oarecare masura la felul cum ma comport, suficient de mult cat sa fiu foarte suparat cand imaginea mea e tarata prin noroi de alte persoane. Sa vedem daca se simte cineva ...
|
|