|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 11:33:15 GMT 3
exact ce ma asteptam..as putea comenta o groaza la posturile voastre kilometrice dar ma abtin.daca vorbesc la "perete la alde" glorialealz si autumnleaf.vorba aia:hai ca m`am distrat destul cu voi.ceau! (o sa ziceti ca daca citez din gigi becali imi demonstrez cultura si blabla..who cares?fuck shelter..sunt prea convins ca trivi va batea oricum..va simteati zei cand aveati 100 avans si ei jucau in 4..dupa ati cam facut in pantaloni cand au adunat echipa..ma rog tomescu nu`ti mai bate nici tu capu cu inteligentii astia..CEI MAI superiori)
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 2, 2006 13:32:11 GMT 3
WD Trivi-jr! ati fost 2 clase peste adversar, din toate punctele de vedere!
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 13:42:16 GMT 3
exalt pt asta..desi probabil ca o sa iti scrie dansii 10 posturi de 20 de randuri despre cat de mult te inseli..si la sfarsit o sa isi ceara scuze ca sunt "prea superiori"
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 14:36:35 GMT 3
and the story never ends
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 14:39:59 GMT 3
ah si .. p.s. : de unde stii tu ca am facut in pantaloni ? Erai sub biroul nostru cumva? GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 14:43:14 GMT 3
P.S. si eu am avur probleme de la sulina, in meciul cu scorul asupra caruia s-a abtinut sa se pronunte zorzonel, da no...l-am rugat pe heimdahl sa joace pentru mine si a facut-o, desi acest fapt non fair play, a fost compensat de faptul ca pentru AntiSocialu a jucat BiosX. Si nu antisocialu, nu-ti tin pica pentru asta . La revedere Poftim? Imi pare si anume cu regret sa citesc asemenea ineptii ... Si ce ma deranjeaza si mai tare este faptul ca am spus de atatea ori, cand cineva are ceva sa lamureasca cu mine sa o faca in privat nu sa dea cu batu-n balta. Eu abia am reusit sa vin la meciurile noastre, la ultimele doua meciuri din grupa am am jucat de pe servere externe, si totusi sa creada cineva ca m-as complica sa joc pentru alta echipa ... Astept cu nerabdare orice dovada ar avea cineva ca as fi jucat undercover. ORICE dovada ca poate asa imi faceti un soc si-mi revive memoria. Asta a fost cea mai mare marlanie pe care la care am asistat. P.S. Am script, alias, si am jucat pentru vreo 10 persoane tot chalul asta, astept dovezi. Eu zic sa te concentrezi pentru finala si sa lasi basmele alea. Nu se merita. GLZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 14:44:57 GMT 3
dap fix sub birou ms np yw
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 14:51:35 GMT 3
all i can say is : lya
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 2, 2006 14:55:03 GMT 3
sunt ferm convins de asta lya... ferm
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 15:16:43 GMT 3
lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 15:32:47 GMT 3
GLZ
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Apr 2, 2006 17:13:35 GMT 3
Get a life! Ma refer la toti cei care au atacat echipa TriviaShelter total neintemeiat. Asa face orice persoana cu gandirea limitata intr-un unghi ingust si anume: ponegrirea unor jucatori de valoare pentru simplul motiv ca nu reusesc sa-i inteleaga si sa comunice cu ei intr-un mod civilizat. Imi pare rau pentru aceia care nu inteleg cum stau de fapt lucrurile si continua sa lanseze aberatii din "lumea lor", in care Shelterul este diavolul, iar toti ceilalti au obligatia sa-l combata prin orice mijloace. Ma, scapati dracu` de prejudecati, altfel nu veti ajunge nicaieri. Si imi pare si mai rau pentru cei inca tineri, ce adopta ideile preconcepute ale altora, fara sa le treaca prin filtrul ratiunii lor (daca au asa ceva). Tomescu, acuzatia pe care i-ai adus-o lui Biosx, unul dintre cei mai buni (daca nu cel mai bun) jucatori de trivie este complet lipsita de vreo baza reala. Merci ca m-ai luminat in privinta calificarii echipei Cellabela, desi nu ma interesa daca era Heimdal sau oricine altcineva. Sper sa nu intalnesc in viata reala persoane cu astfel de caractere, cum am vazut pe acest forum. GloriaLeal, nu are rost sa te justifici in fata celor care nu au capacitatea de a intelege. Important e ca ai reusit sa formezi o echipa extraordinara si ca ati aratat cat sunteti de buni. Sa-i convingi pe ignoranti ca ai dreptate e ca si cand te-ai lupta cu morile de vant.
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 21:36:56 GMT 3
mda..i`ll get a life
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 21:45:57 GMT 3
Nu era vorba de tine era vorba de jignitor. Se simte el Mk
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 2, 2006 22:10:39 GMT 3
eu m`am simtit..dar m`ai atacat oricum si pe mine..si e pacat..ca nu`mi pasa mie de zorzo sau lya sau danger &altii.de la tine nu ma asteptam sa faci asta.e fara indoiala trist
|
|