Deci. Ca o prima observatie, ce misto gasesti meridian sambata noapte in comparatie cu ziua.
Din ce am vazut eu, intre treburile pe care le aveam si telefoanele pe care trebuia sa le dau, la sfarsitul meciului nu stiai cum sa zbieri mai tare anti-shelter. Dar e normal..e o oarecare rivalitate si invidie. Dar asta se poate educa, sa stiti. Nu`mi amintesc niciun jucator din echipa mea sa zbiere la sfarsitul meciului cellabela - trivi. Nu`mi aminetsc niciun jucator de`al echipei mele sa zbiere dupa chinuinta cu apropos. NU AM ZIS ABSOLUT NIMIC.
Acum, intreb si eu.. cine jigneste pe cine. E a 500 oara cand spun treaba asta. Al de vlad_riz nu vor sa priceapa.
Pai mah, pe cine pusca mea am tarat nuj pe unde, bah ? Iarta`ma ca`ti vorbesc asa.. dar uneori dai senzatia de perete. Eu vorbesc, eu aud. Ce pusca mea nu pricepeti bah un lucrur pe care`l spunem de 1000000000000 de ori ? NU AM JIGNIT PE NIMENI DIN SENIN SI FAPTELE O DEMONSTREAZA.
In pula mea ! N`am luat nickuri gen probabilueliminat, probabiluevoyeur, cellabelabinecaatrecutdegrupe sau mai stiu eu ce......absolut nimic. Si acum tot noi suntem aia vinovati ? Pentru ce spun acum, chiar nu`mi cer iertare. O repetam si o repetam si o repetam si............vad ca unii au inteles. brudi a inteles..... arthur a inteles. Cititi in pula mea logul ala si vedeti ce s`a intamplat si ce`am facut noi.
Am zis ca n`o sa jignesc si nu jignesc pe nimeni, nici acum. Doar ca ma exasperati cu aceleasi posturi mereu si mereu si mereu si mereu si mereu si mereu si mereu si MEREU SI MEREU SI MEREU SI MEREU.
Daca voua vi se pare normal ca noi, sa intram cu greu pentru un kkt de joc, sa radem, sa ne pupam, sa ne distram, sa facem puncte, sa pierdem, sa castigam..iar cretini emilinati long time ago, tot meciul sa`si schimbe nickuri care mai de care de gradinita (serios..si eu cand aveam 5 ani faceam glume mai bune.. insipirati a " nie nie nie tu teeeeeeee pui nie nie nie" zau asa.. ), dupa meci sa fim jigniti in ultimul hal, cand tot ce faceam era sa FELICITAM ADVERSARII (chestie necunoscuta de voi.. niste ofticosi cretini care nu stiti sa pierdeti)...... atunci no comment. Ramaneti in liliput world si mai respirati. Canalizati`va energia spre ceva folositor.. nu spre complexe si frustrari de 2 lei.
Nu am vrut sa mai scriu ceva legat de treaba asta..... dar cand vad ca explic, forumul sta marturie, logul sta marturie si voi tot aveti impresia ca noi jignim... pai bai frate, altceva in afara de rea vointa, nu se intelege. De rea vointa, de oftica, de complexe s.a.m.d.
Am spus clar si n`am negat, trivi merita victoria. A fost mai buna IERI. A fost mai buna la meciul respectiv si faptul ca 3 oameni de baza din echipa, n`au fost.. nu exista ca scuza. Asa si Steaua daca ii avea pe Bostina si Iacob, poate invingea Rapidul, cum Rapid daca ii avea pe Artiom si Malda, poate invingea Steaua. De ce pm nu apreciati si nu ziceti.. ia uite bai frate ce atitudine la zorzo. In loc sa se oftice PE BUNA DREPTATE (chiar ma oftic ca n`am fost toti..dar asta tine de bucataria interna), accepta rezultatul si da mana adversarilor. Dar nu nene..nu. Doamne fereste sa zica zorzo ceva.. orice nu`i bine. GICA CONTRA sunteti mah.. imi provocati sila unii din voi.
Si na, ca m`ati ambitionat. Shelterul, in formula completa initiala (de la meciul cu rotrivia), invingea pe trivi-jr. Sunt convins de asta. Dar n`au fost. Am pierdut. Bravo lor...... doamne fereste cate discutii..
A, inca o chestie cu care deranjez. Si deranjez prin sinceritate. Nu sunt ipocrit. Da, imi pare rau ca am pierdut. Imi doream enorm sa castigam campionatul, dar n`a fost sa fie. Diferenta este ca..eu nu dau vina pe factori externi. Nu. Dau vina pe mine ca nu m`am antrenat suficient (o ora la cateva zile). Eu si cei prezenti ieri suntem vinovati pentru infrangere... si evident, valoarea adversarului..in fata careia nu poti juca cu rezervele, ca`n meciurile din grupe. Indiferent de cat de bune ar fi astea.
De`abia astept acum......wow zorzo ! strangi mana adversarului ! nu dai vine pe nimeni ! spui ca au fost altii mai buni
? PAI CUM ITI PERMITI IN MORTII MA`TII DE RATAT HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Daca nu va urma asta, ma dezamagiti rau de tot. Asta a fost 5 luni de zile..e pacat sa nu fie si la urma
Ca factor extern.. sunt sigur ca la aproape toate meciurile cineva a jucat undercover pentru altcineva. Mai putin pentru shelter si max. De max sunt convins pentru ca`i cunosc corectitudinea lui Radu.
In rest.. ce sa mai zic. Bine ca am iesit la timp dupa meci si pacat ca Arthur n`a luat masuri mai repede. Imi amintesc de alta mascarda frustrata, penibila, de gradinita .. etc. atunci cand pe rotrivia, mirificii voyeuri de ieri, o faceau pe Andra in toate felurile. De`aia nici n`am stat la discutii cu aia.. nu se merita. Too low class. In schimb, stau la discutii cu persoane destul de capabile, care in loc sa`i blameze pe ei, dau tot in noi. Asta nu mai e deloc in regula.. sper ca pe viitor sa mai cresteti la... potential
.. bagati un antrenament, ceva. Faceti la neuron, ce trebuia sa fac eu la trivia, adica sa ma antrenez mai mult
e pacat de voi altfel.. si va transformati in niste lameri ieftini, ofticosi si penibili.
Apropo de scor.. diferenta de scor n`a fost mai mare de 90 de puncte. Rezervele noastre au facut fata cu brio. Daca asta e motiv de circ tip "la bloc" .. atunci fie
. Cine e mai castigat din toata asta, o spune viata insasi.
Imi cer mii de scuze ca am scris iar un post atat de lung. Voiam inca o data sa clarific unele treburi si pentru a SUTA OARA sa explic ceva. Sunt sigur ca nimeni nu va pricepe, la fel cum sunt sigur ca mi se va tranti un post de 3 cuvinte in care voi fi injurat sau luat ieftin peste picior. Dar o fac pentru mine, pentru simtul meu moral si pentru simtul meu atunci cand vine vorba de valoare.
GLZ ... pupa all darlings again
P.S. : ce lumini palide in meridian..