stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 1, 2006 17:57:15 GMT 3
bv trivi ....
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 18:16:32 GMT 3
normal ca ar fi jenant, doar nu suntem amundi sau ciuleandra sa ne gasim scuze. felicitari trivi pt victorie (care ramane victorie indiferent de circumstante), felicitari shelter pt prestanta, felicitari sindicatu pt evolutie si nervi tari sunt fericita ca am ajuns asa departe.. imi aduc aminte cand am facut team-ul.. acum un an si ceva pacat ca nu am fost impreuna chiar toti. daca am fi fost..poate am fi castigat, poate nu.. we'll never know. sunt trista ca am pierdut, foarte trista, as fi ipocrita daca as zice ca nu,sau n-as fi om. cineva tot are de castigat (pe langa trivi). ma bucur pt invidiosii si ofticosii gen amundi, stihl, probabilu, tomescu si toti care au ajuns in al noualea cer prin infrangerea noastra. macar cu atat sa va alegeti si voi . dupa ce pierzi, sa te bucuri de infrangerea unei echipe antipatice. so.. bilantu:l -bine ca am jucat-rau ca am pierdut- bine ca facem opere de caritate pt orgolii. so.. totul e bine, ura ah.. si bine ca n-o sa ne proiectam dorintele si aspiratiile pe infrangerea echipei rotrivia sau triviamax. again, wd team, i'm proud of you all AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 18:25:07 GMT 3
Wd trivi ptr meci , wd shelter in special sindi. Trivi este mai buna (azi a fost mai buna) asta nu m-am ferit sa o spun la inceputul campionatului dar mai sunt si absente de care ar trebui sa se tina cont. Nu stiu cate faceam azi dar sigur puteam sa incurc cumva adversarul cu ajutorul scriptului meu imbatabil. De sdd nu mai zic sau LiLi care a facut 25 de puncte in putinul timp care l-a jucat. Si acum am o intrebare ptr cei care au comentat la sfarsitul meciului (in special Probabilu si Amundi care erau in al 9-lea cer) : ati ajuns la erectie in momentu in care s-a terminat meciul? daca da, sunteti mai voyeuri decat Arsene Wenger ) PS: Oricum nivelul adrenalinei a fost mai mare decat daca ati fi jucat chiar voi in meciu asta. Doctor Probabilu ne poate explica mai bine ca este pe domeniul lui. Mk
|
|
|
Post by tomescu on Apr 1, 2006 18:26:15 GMT 3
Ahahaha ce naiv/a esti AutumnLeaf, pai toti s-or bucurat no...crezi ca doar cei pomeniti de tine? Poate cei care si-au explirmat bucuria, au mai putin bun simt, atata tot #triviashelter a stiut sa se faca placuta de-a lungul chalului cred, in dorinta de a deveni echipa pe care o uraste toata lumea, acest lucru satisfancand nevoile lor de rebelione, de nonconformism...desi nonconformismul asta e un conformism in sine, puteati alege sa fiti cea mai iubita echipa dintre toate, de ce nu atz ales asta ? era mai simplu pentru toata lumea , si nu mai tocea zorzonel& friends tastele , in dorinta de a jigni Well...la revedere, ma retrag de pe acest frumos forum .
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 18:31:47 GMT 3
Ahahaha ce naiv/a esti AutumnLeaf, pai toti s-or bucurat no...crezi ca doar cei pomeniti de tine? am dat cateva nume from the top of my head, ca ar fi trebuit sa insir tot undernetul si nu aveam timp. itr-adevar sunt naiva si imi cer scuze: deci nici macar nu e bucurie, e doar..pizma.. ms pt clarificari and well.. that's just sad.. you're sad AutumnLeaf
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 1, 2006 18:35:25 GMT 3
sorry maka... stii ca imi pare rau pentru tine }{....pe restu` nu`i pot suporta
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 18:35:32 GMT 3
Nu cred ca am jignit pe nimeni..doar atunci cand am fost provocat. Uite acum, cum v`ati comportant si cum ati cautat cearta. Si eu v`am raspuns ? Nu. Pentru ca nu dau 2 lei. Puteam sa rad si cu curu` de voi atunci cand v`ati chinuit cu apropos. Am spus ceva? Nu. Desi.. diferenta dintre trivi si apropos... in fine Cum am zis.. nu ma fortati sa justific, cu toate ca am avea motive. Lili si sdd au avut netul picat. Cu maka..stim bine ce s`a intamplat. Altagracia joaca din Canada..pentru numele lui Dumnezeu. Lag de 2 3 secunde, constant. Stie enorm de multe intrebari dar.. n`a fost sa aiba noroc. Eu m`am antrenat maxim 2 ore pe saptamana..am invatat intrebarile. Practic, eram picat din cer .. si cu toate astea diferenta n`a fost nici macar de 90 de puncte. Sunt niste aspecte care trebuie luate in considerare atunci lovim in shelter pe baza jocului. Vorba lu` Mishu.. poate castigam, poate nu. Daca eram toti..poate castigam, poate nu. Uitati trivi de exemplu`..cand n`au fost in formula completa. Conduceam bine. Si etc.. Eu unul sunt mandru ca rezervele s`au ridicat la inaltimea titularilor. Niste titulari..printre cei mai buni jucatori de trivia de pe undernet. Voi va bucurati.. ca si cum o echipa x joaca impotriva echipei y, scorul e 0 - 0 si`n minutul 79, 4 jucatori de la y se accidenteaza iar x`ul castiga cu 1-0. Sunteti penibili.. daca ne bateau macar la 200 de puncte diferenta, poate. Asa.. nu faceti decat sa laudati shelteru`Felicit trivi iar.. sunteti maestrii GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 18:37:35 GMT 3
si p.s. : daca n`am folosit expresii cretine vazute azi pe mirc..probabil ca nu va intelege nimeni si iar o sa fiu luat peste picior. Well..continuati.. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 18:39:16 GMT 3
p.s.: we know you all love to hate us, si da, e drumul ales de noi, normal. de fiecare data cand am avut ceva de zis, am zis-o si daca asta e pretul il platim bucurosi. that's all nb all AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 18:46:10 GMT 3
Sunt putin curios.. ceilalti care tot ne`au acuzat ca jignim in stanga si`n dreapta.. (gen menytta) daca au vazut tot meciul si au vazut cum eram jigniti de catre specatorii voyeuri..si cam cum le raspundeam. Sunt curios acum ce se mai zice despre noi. Stiti..una e sa spuna omu` ce gandeste si alta e sa se oftice si sa se bage in seama, jignind, la o semifinala. Sper ca aveti decenta sa faceti diferenta. In rest.. toate bune. Eu ma simt castigat. Foarte tare...sunt foarte fericit si am motivele mele. Nu neg nici eu ca mi`ar fi placut sa castigam..doamne fereste. Nu neg nici ca imi pare rau..dar nu ma oftic. E o diferenta de educatie. Ramaneti voi pe planeta voastra, noi pe a noastra. Forza Shelter :* all.. me gtg .. am un sarbatorit si tre` sa fiu prezent:). Poate mai vorbim :* GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 18:48:52 GMT 3
hahahaha hai o ultima caterinca... stiti ca mie azi dimineata mi`a picat netul de 4 ori ? Va imaginati cam cum mi`a mers.. ))))))))))) GLZ
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 1, 2006 18:52:32 GMT 3
eu cred ca a fost un semn .... P.S tomescule ti-am zis mah sa`i lasi sa joace
|
|
|
Post by mr_broody on Apr 1, 2006 19:44:34 GMT 3
Felicitari Trivi-Jr pentru victorie si pentru faptul ca nu mi-au confirmat pronostictul de la inceputul chalului cand am zis ca nu o sa treaca de semifinale. Iote ca au trecut. Na..bafta in finala cu RoTrivia Felicitari TriviaShelter pentru meciu bun facut in conditiile absentei lui sdd si pentru faptul ca au ajuns in semifinale desi erau vazuti ca outsideri . In rest imi pare rau pentru atmosfera din tribune cu toata acele sicane din partea spectatorilor. Chiar nu avea nevoie semifinala de tampenii de astea, fanii ca fanii insa pana la schimbarea nickurilor in "ParanoyaLeal" si alte de astea. GoTrivi mai inteleg..dar atat..si in plus mai erau si acele hopuri excesive care nu ajutau cu nimic trivi..mai mult hartuiau ambele echipe..in fine..de acu faptul e intamplat...oricum felicit teamurile pentru rabdarea avuta. O seara buna
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 19:50:38 GMT 3
hartuielile de 2 lei pe privat au rulat, oricum. felicitari amundi ai gasit un domeniu unde te pricepi brudi, ai uitat de lilly, care e o jucatoare de clasa 1 si nu cred ca merita sarita. cat despre cei din tribune, confirma ce am tot zis noi all-along AutumnLeaf
|
|
|
Post by mr_broody on Apr 1, 2006 20:04:43 GMT 3
mea culpa Edit: sdd & Frozen
|
|