Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 3:41:15 GMT 3
Auzi, s`au dus astia sa nu`si piarda vitaminele ? Cata agonie.. trrrtrrr GLZ
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 1, 2006 5:05:15 GMT 3
Deci...e super ok faptul ca v-a venit la 3 persoane aceeasi idee in decurs de 2 ore , puate ca daca perseverati o sa reusiti sa aveti toti aceeasi idee in acelasi timp . Imi cer scuze daca am spus ceva care v-a deranjat voiam doar sa-l imbarbatez un pic pe stihl care s-a bagat aiurea ce-i drept in threadul vostru semifinalistic . Am postat nu pentru ca am simtit nevoia sa ma explic ci pentru ca as vrea sa inaintez o propunere facuta duar din pozitia de spectator, eu cred, probabil ca nu sunt singurul, ca prezenta lui Makaveli in aceasta semifinala ar fi benefica spectacolului si mai ales un jucator ca el nu ar trebui lasat deoparte.....pana la urma nu a folosit vreun script sau ceva care sa-i imbunatateasca performantele ci a luat o decizie gresita care pana la urma nu a afectat in vreun fel concursul adevarat ( favoritele ). Poate n-am luat eu ceva in calcul si chestia asta n-o sa fie privita cu ochi buni dar sper totusi ca ea sa fie luata in considerare. multumesc.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 5:29:31 GMT 3
. in conditiile in care shelterul ii sustinea neconditionat si dezinteresat, in conditiile in care p-neamt (aici ma refer la stihl&svenn) se antrenau pe shelter and also.. in conditiile in care aveau nevoie de acest "sprijin", in conditiile in care erau inca parte activa in acest challenge . a fost o actiune fireasca din partea noastra atunci. pur si simplu am actionat spre corectitudine. nici macar nu va cunosteam, so it was NOTHING PERSONAL. aia a fost inainte. cand erau inca in "the big game". but now.. e alta treaba.. nu mai au nevoie de noi, so..formula e urmatoarea : astea fiind spuse, denigrarile voastre de acum ne impresioneaza la fel de "mult" ca lingusirile de atunci. oh i'm sorry, svenn nu a lingusit. or did he.. hai sa il imbratisam si sa-l felicitam ca s=a trezit ca din senin sa arunce cu noroi.. unde.. unde arunca toata lumea: in shelter, where else . hai sa-l batem binevoitor peste falcute ca deh.. doar a propus sa fie lasat mihai sa joace. patetic. sa furi tu expresiile unui psiholog de 2 lei..tz tz.. are cineva nevoie de sugestii si aprecieri de la un apprentice de 0,5 bani? nu cred, dar multumim pt efort. AutumnLeaf
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 1, 2006 10:30:55 GMT 3
cat timp am stat mah noi pe shelter??? ... bah vezi mah dreaqu` ca poate ai treaba..... hai dispari ce deja mie scarba de tine.... posturile au fost inainte sa-mi dau eu seama ce fel de "oameni" se ascund in spatele acestor nickuri...a fost una dintre cele mai mari prostii din viatza mea....mai pe scurt MARSH!!!
|
|
zozz
New Member
|
Post by zozz on Apr 1, 2006 10:33:59 GMT 3
bafta ol!
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 1, 2006 10:35:23 GMT 3
dap bafta!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 10:59:11 GMT 3
multumim de demonstratie, stihl. pot sa te aplaud? nu mai stiu cine vorbea de jigniri.. uite, cel mai patetic e cand cineva se jigneste singur. asa cum ai facut tu acum multumim de asemenea ca ne-ai aratat si ce se ascunde in spatele nickului tau. goodluck with.. whatever you're trying to do AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 11:44:12 GMT 3
/me citeste posturile cuiva si se gandeste la un metroclopramid GLZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 1, 2006 12:19:51 GMT 3
ce se cearta lumea pe forumuri..noroc ca mai exista inculti ca balexis cu care sa joci tenis ms
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 17:48:15 GMT 3
Bravos trivi !! Super meci, m`am simtit super misto. Pacat ca ne`au lipsit 2 oameni foarte importanti.. oricum ati jucat super si nu e vina numanui ca sdd si Lili n`au avut net strans scor chiar si asa Anyway.. un super joc cu oameni ok. Pacat de voyeurii din jur cand n`au ce sa mai faca, se baga in seama mie imi plac oricum. Ma bucur ca n`am ajuns inca in halul ala. Inca o data, felicitari trivi, pentru comportament in principal. Eu raman cu regretul ca n`am fost toti, dar a fost un super joc. Bafta pt. finala GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 17:53:03 GMT 3
Ah.. si fac un apel la toti coechipierii mei. Va rog eu mult sa nu le raspundeti voyeurilor. Meciul a fost mult prea fain ca sa ne gandim la 3 complexati si alti 3 cretini. Deci.. ignore plz. GLZ Edit: P.S. : (pentru colegi) observati ca nu am facut si noi ca altii.. puteam sa incepem sa urlam ca..daca erau Makaveli, sdd si Lili .. poate altul era scorul. Dar nu e genul meu si nu e genul nostru. Prin asta sunt superiori, asa sa stiti cand altii au fost invinsi mult mai categoric, desi au fost toti.. noi dam mana adversarilor. :* all ca sunteti niste scumpi si indiferent de rezultatul asta.. suntem o super echipa si eu sunt mandru ca sunteti prietenii mei. :* all darlings
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Apr 1, 2006 17:53:09 GMT 3
voi asa superiori si nu ati castigat
|
|
|
Post by tomescu on Apr 1, 2006 17:53:37 GMT 3
bun trivi }{
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Apr 1, 2006 17:54:54 GMT 3
si am uitat bv lui zorzonel mare jucator si altagraciei intelepciunea intruchipata
|
|
|
Post by tomescu on Apr 1, 2006 17:55:11 GMT 3
Acum ar fi jenant sa mai posteze shelterul si altceva in afara de felicitari, nu ?? , ca doar si-au incheiat socotelile cu acest frumos eveniment.
|
|