svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Mar 31, 2006 23:40:21 GMT 3
Baphta ^noS, BiosX, Mikey si Makaveli ! si cel mai important: Have Fun! PS(ca ie la moda): Psihologi de 2 bani sunt pe tuate drumurile nu va mai mirati ca sunt si aici......si va rog frumos nu incercatz sa-i tundetz. Fratzilor aterizati odata!!!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 31, 2006 23:54:54 GMT 3
in momentul asta nu-mi ramane decat sa ma uit la posturile voastre si sa rad. Altagracia Oare de ce am decis 3 persoane, acelasi lucru, in interval de 2 ore, fara sa fi vorbit unii cu altii ? ntz ntz ce inseamna shelteru` asta. Make me proud darlings :* GMTA ! Wd roni GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 31, 2006 23:58:14 GMT 3
evident, inca râd, Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:00:51 GMT 3
desi recunosc ca e trist cand vezi pe unul ca incropeste o replica de gradinita intr-o ora si ceva cum naiba va asteptati sa fiti luati in serios? ha-ha Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:03:44 GMT 3
Apropo madre.. stiai ca esti o asasina? Eu sunt profund indurerat Vezi ca nimic nu`i intamplator? Nici macar coada asta ca pe vremea cuiva, stand sa mai traga un scuipat (ca de mai mult nu poate fi vorba). Eu mai astept fix 63 de persoane. 63 de persoane au mai ramas din cei care ne au ca model negtiv si care ne vad ca pericolu` societatii. 63. Poate o sa`i enumar candva. Momentan 1..2..3..4..5..6..7..8..chiar 9.. au postat. Haideti si restul !!!!!! Un ultim asalt !!!! Vrem sa radem. GLZ P.S. : p.s.`urile se scriu dupa semnatura. Grele regurile astea. P.P.S : Alina, spune`i lu` Marius sa faca mai putine puncte, ca starneste invidii greu de imaginat. Zi ca`l rog eu frumos sa`si taie 2 degete in seara. P.P.P.S : Ma scuzati ca scriu posturi care depasesc 3 randuri. Imi cer scuze si`n numele celorlalti colegi de`ai mei. Stim ca parem beti. P.P.P.P.S : Sper sa nu ma imbolnavesc de carie pana maine. P.P.P.P.P.S : Cand exista unitate, exista si invidie. (nu mai stiu cine a spus`o)
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:10:58 GMT 3
sa inteleg ca svenn s-a atacat pt ca s-a simtit la faza cu antrenamentele. NOT MY PROBLEM is asasina?? deci eu mi-s mujer de judas? eu zic sa ne taiem toti din team cate un deget sau 2 ca sa nu mai existe invidii si sa fie pace pe undernet Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:16:16 GMT 3
oricum e inscenare sau acopar pe cineva. mai mult ca sigur. da. ultima varianta (( A..utumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:26:40 GMT 3
Nu e deloc o inscenare. Ti`ai dat masca jos de fata cu mine si spuneai cat ai suferit in parnaie si cum ti`a murit singura iubire si te`au parasit toti. Cutremurator GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:33:34 GMT 3
eu nu cred cred ca acopar pe cineva adica. sper ca pe marcos :> AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:36:21 GMT 3
pe..marcos saracu` marcos.. ii spuneai cat te`a distrus si cat il urasti..si el plangea....sper ca nu faci nicio analogie, da? GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:37:02 GMT 3
Apropo. Baphta mane, Altagracio, BA, maine.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:42:11 GMT 3
nici o analogie, i swear, doar is transparent ca aripile de libelula. la chal voi folosi psihologia inversa de 1,5 lei vechi .bafta si tie mane tulai AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 0:47:09 GMT 3
Atunci de`aia astept sa`ti arat insectaru` meu.. sa vezi aripi de libelula mucegaite si gandaci storclofiti sub papuci cu intentia de`ai imortaliza intr`o imagine sublima. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 1, 2006 1:05:03 GMT 3
reprezentarea artistica a thread-ului? AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter