Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 16:27:05 GMT 3
UCL 1978-1979 - Notts forest Brudica sper ca citesti astea pe aici Mk
|
|
|
Post by OldSchool on Mar 1, 2006 16:49:41 GMT 3
Apreciez ca mi-ai scris nu stiu cate posturi sa-mi explici ca virgula caria e afectiune, nu boala, dar trebuie sa te informez ca boala si afectiune sunt sinonime.
BOÁLÃ s. 1. (MED.) afecþiune, maladie, (rar) rãu, suferinþã, (livr.) morb, (pop.) beteºug, patimã, vãtãmare, (înv. ºi reg.) neputinþã, (reg.) betegie, betejealã, (înv.) lâncezime, lângejune, lângoare, morbiciune, pãtimire.
AFECÞIÚNE, afecþiuni, s.f. 1. Simpatie, prietenie, dragoste faþã de cineva. 2. Boalã, stare patologicã a unui organ. [Pr.: -þi-u-] – Din fr. affection, lat. afectio, -onis.
Leziunea carioasa e efectul, adica simptomul. Caria dentara e afectiune (subliniez, afectiune, ca sa te citez), adica boala in sine. Caria e boala = caria e afectiune. Hai ca nu-i greu.
Intrebarea si raspunsul sunt corecte.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 16:52:08 GMT 3
Iugoslavia = Serbia Zair = Republica Democrata Congo Sunt o groaza asa Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 16:55:50 GMT 3
Cum se numeste Marele Premiu al Monte Carlo?|Monte Carlo - delete sau macar sa fie intrebarea ceva de genu : Cum se numeste Marele Premiu al principatului Monaco?|Monte Carlo
!seen mr_broody
Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 17:08:13 GMT 3
Capitale: Mayotte?|dzaoudzi
Sa-si dea 2 palme ala care a facut intrebarea asta. Mayotte e stat dependent deci nu poate fi vorba de capitala.
Comoros, independent state comprising a group of islands in the Indian Ocean. Located at the northern end of the Mozambique Channel, the islands lie about 290 km (about 180 mi) from Mozambique and about 320 km (about 200 mi) from Madagascar. Comoros has been a self-governing state since 1975 when three of the four islands of the Comoros archipelago broke away from French rule. The three islands are Njazidja (also called Grande Comore), Nzwani (Anjouan) and Mwali (Mohéli). The capital city, Moroni, is located on Njazidja. Comoros claims sovereignty over the fourth island, Mayotte (also known as Mahore), but Mayotte is still a dependency of France with the status of a territorial collectivity. Islam is the state religion of Comoros. Microsoft ® Encarta ® 2006. © 1993-2005 Microsoft Corporation. All rights reserved.
Mk
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 1, 2006 17:12:26 GMT 3
din ce mi`atzi zis aici..am gasit de corectat asta cu zairu su serbia...ludovicu...si chestia cu einstein..celelalte erau corectate.
P.S.: multumesc pt faptu ca atzi postat greselile astea...and sorry for them
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 17:19:48 GMT 3
Am zis undeva cum ca as departi in vreun fel cuvintele afectiune si boala ? Am subliniat treaba aia din alt motiv. Apropo de asta, siteurile alea sunt..well.. ok la baza, dar "populare". La asta se rezuma de fapt toata treaba.. denumiri "populare". Sunt pentru educatie in cea mai mare parte. Stii tu.. spala`te pe dinti ca vine omuletul verde cu ciocanul = boala carie. Hai ca nu`i greu. Anyway..stai sa rad. back, am ras. Imi poti spune cum adica " Leziunea carioasa e efectul, adica simptomul " Mai bine zis, daca eu sufar un accident de masina/tren/avion/ozn .. si am multiple leziuni.. asta inseamna ca intr`un fel sau altul, se prevedea faptul ca o sa am accidentul respectiv ? Nu`i cam ilogic ce zici.. gandeste putin. Nuj.. zic si eu ca tot prostul ce vrea sa iasa in evidenta. De cealalta parte, daca este simptom, cu atat mai mult. Still..daca stau bine sa ma gandesc, cred ca s`ar putea intelege gresit faza cu "boala carioasa", pe de`o parte, si "boala carie", de partea cealalta. Cred.
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 17:23:36 GMT 3
=)))))))))))))) mda, exact cum ma gandeam mai devreme. Deci, asa cum se spune in cartea "Cariologie si odontoterapie restauratoare", asa gandeam io in postul precedent. Asa ca, tot ce scrie pe siteurile alea date de tine ca exemplu.. se cam duce dracu. www.dinti.ro si www.ciocanel-face-dinti-de-otel.ro .. sunt facute pentru marea masa. Repet, am fost dur in postul in care spuneam "imbecilitate", nefiind chiar o perla intrebarea, dar.. nu e corecta
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 17:23:58 GMT 3
Stadionul Stelei sper ca e Ghencea si nu Steaua asa cum e la Chal. Of ce de greseli gasesc la intervale mici de timp Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 17:26:43 GMT 3
din ce mi`atzi zis aici..am gasit de corectat asta cu zairu su serbia...ludovicu...si chestia cu einstein..celelalte erau corectate. P.S.: multumesc pt faptu ca atzi postat greselile astea...and sorry for them Adica aia cu capitala Mayotte o stersesei deja ? Mk
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 17:27:39 GMT 3
Inca o chestie ca vad ca am revenit la povestea : caria si cautarea timpului pierdut. Mi`am adus aminte de primul post a lu` doriath, unde zicea ceva de lactobacili.
acum s`a inteles care`i boala de fapt................... ? sau mai contunuam mascarada asta ?
|
|
|
Post by mr_broody on Mar 1, 2006 17:46:28 GMT 3
din ce mi`atzi zis aici..am gasit de corectat asta cu zairu su serbia...ludovicu...si chestia cu einstein..celelalte erau corectate. P.S.: multumesc pt faptu ca atzi postat greselile astea...and sorry for them Adica aia cu capitala Mayotte o stersesei deja ? Mk am postat in acelasi timp cu tine, acum am sters mayotte
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Mar 1, 2006 19:29:10 GMT 3
Stadionul Stelei chiar se numeste Steaua si nu Ghencea. Cat despre Dzaoudzi, ai putea schimba intrebarea in "Unde se afla prefectura Mayotte?". P.S. www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=stadion - confirmarea numelui stadionului.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 19:50:00 GMT 3
Ok , dar de capitala Benin (de facto )))) ) ce zicetzi ? raspuns : cotonou Daca este cel mai mare oras din tara nu inseamna ca tre sa fie capitala neaparat Largest cities, with population Cotonou 650,660 (2000 estimate) Porto-Novo 232,756 (2000 estimate) Parakou 144,627 (2000 estimate) Djougou 132,000 (1994 estimate) Basic Facts Official name Republic of Benin Capital Porto-Novo Area 112,622 sq km 43,484 sq mi Mk
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 1, 2006 20:45:26 GMT 3
benin porto novo capitale rulz oricum
|
|