Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 2, 2006 21:12:45 GMT 3
Cu ce tarajse invecineaza Germania in partea de Est ?|Belgia CEA MAI MARE INEPTIE DIN CATE AM VAZUT LA CHALU ASTA!!! Pentru cei din enciclopedia britanica : Belgia este in Nord-Vest Mk britanicii cred ca au tinut harta invers cand au facut enciclopedia aia, cum au si volanul pe stanga :S. ca doar incompetenti nu pot fi, nu? oameni mari, what the hell Cat despre implicarea celorlalti, apelul l-am facut eu, ca poate brudi a fost prea subtil si nu a inteles nimeni. or sa vina ei. daca e sa vina . deocamdata suntem tot cei de dinainte de apel. macar se poate face acum distinctia intre carcotasi si cei ce critica pt a face totul mai bine. ciudat ca am auzit o multime de persoane care se plangeau de greselile din intrebari.. unde-s? :/ Lumea in cifre: De la caderea comunismului, nu mai putin de .... de kilometrii de cablu electric au fost furati din Rusia. Este adevarat ca nu fara oarece riscuri: în aceasta perioada, 500 dintre hoti s-au "prajit" mortal-> taie un "i" Ce detecteaza detectorul de fum=Fumul (ar fi indicata o reformulare.....) Altagracia
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 2, 2006 21:13:02 GMT 3
zorzo totusi..eu ii zic mereu pe prv lu brudi cum vad o intrebare taNpita..sincer..nu mai stau sa postez pe forum
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 2, 2006 21:23:30 GMT 3
da tristule , si daca brudi nu este ce mai ramane ? nu forumul ? si eu i-am zis pe prv cand a fost pe mirc.
Mk
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 2, 2006 21:29:10 GMT 3
macar se poate face acum distinctia intre carcotasi si cei ce critica pt a face totul mai bine. Altagracia ........................................... vezi sa nu
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 2, 2006 21:29:31 GMT 3
triiiiiiiist de tot!
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 2, 2006 21:30:46 GMT 3
sad wings of destiny
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 2, 2006 21:38:12 GMT 3
Ce echipe de fotbal joaca pe stadionul Olimpico|lazio si roma
si asta e cam aiurea.. imi suna a "rapid si bucuresti" .. plz reformulati raspunsul in lazio roma si as roma sau.. lazio si as roma .. sau lazio si as
|
|
|
Post by vlad_riz on Mar 2, 2006 22:22:36 GMT 3
crek e din setul nostru..scuzele mele..eu am considerat ca e corect si asa..ca in fond cand intrebi unde joaca chivu raspunsul e "la roma!" nu as roma..sau daca intrebi unde joaca di canio raspunsul e lazio evident. ma rog brudi ur call
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 23:30:37 GMT 3
Pana la urma ce intrebari vor rula din sferturi ?
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 26, 2006 23:58:30 GMT 3
pt arthur:
(literatura)Cine a scris "Boris Godunov"?=M. P. Musorski (daca lasi domeniul literatura, pune puskin la raspuns. daca vrei sa lasi mussorgski, el a compus opera cu acelasi nume bazata pe drama lui puskin. cred ca e suficient sa pui muzica la domeniu, sau cum crezi tu. Cati arbitrii sunt la un meci de fotbal -> taie un "i" volapu´k- fa ceva cu ´ ala sau da-ne codul ascii:) Diverse: Cum se numeste muzeul dansului? -muza ce inseamna catharsis=imitatie -> e purificare, nu imitatie
Altagracia
|
|
|
Post by kashm|R on Apr 3, 2006 20:51:10 GMT 3
Inca o chestie ca vad ca am revenit la povestea : caria si cautarea timpului pierdut. Mi`am adus aminte de primul post a lu` doriath, unde zicea ceva de lactobacili.
Quote:Streptococcus mutans si Lactobacillus, sunt considerate a fi cel mai adesea implicate in formarea placii bacteriene. Aceste bacterii pot fi transmise de la o persoana la alta la fel ca orice alta boala.
acum s`a inteles care`i boala de fapt................... ? sau mai contunuam mascarada asta ? Din ce-am invatat eu in cartea "Cariologie si odontoterapie restauratorie", caria este o boala si tratamentul ei este un adevarat act chirurgical. Intre timp nu stiu ce s-a mai skimbat pentru ca eu am dat admiterea la Facultatea de Stomatologie si am absolvit Facultatea de Medicina Dentara. Acum 2 ani de zile eram medic stomatolog, acum sunt medic dentist. Deci ca sa nu mai fie atata cearta eu propun domnului profesor seful catedrei OTR (cariologie si odontoterapie restauratorie) sa va dea un raspuns exact. Ar fi foarte incantat sa vada ca este atata lume interesata de lactobacili si streptococi. Si legat de Lactobacilus si Streptococul Mutans acestia sunt prezenti si in placa dentara cat si in leziunea carioasa. Si Streptococul Mutans este hotarator in declansarea "BOLII CARIOASE". dr. kashm|R(ekipa #kanal - ca sa radem un pic ... mantis cand s-o dus la radiografie si o intrebat din partea carui medic vine, mai mai sa scape dr.kashmir, dr.irenna numai numele de pe cartea de vizita nu...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 21:36:43 GMT 3
Da bre.. boala carioasa (sub denumirea gresita de carie dentara) este boala in sine.
Exact. Iar leziunea carioasa este ce denumim noi simplu "carie". Corect GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 21:38:24 GMT 3
Ca tot suntem in domeniu.. va rog io frumos ziceti si mie ce dracu sa iau pt. o gripa nenorocita ca nici cuvintele nu le depistez de la ea (((( GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 21:43:51 GMT 3
sucu` de tei nu merge, sucu` de portocale nici, fervex varza, paracetamol inutil.. morti liu GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 21:44:10 GMT 3
auzi si la mine sucu` de tei..
|
|