|
Post by ArthurW on Dec 22, 2005 12:21:43 GMT 3
Chestiunea legatã de întrebãrile folosite la un meci oarecare mi-a fost ridicatã de multe ori în ultima vreme, ºi din acest motiv, înainte de a da un verdict oficial, final ºi irevocabil m-am hotãrât sã dau glas lui „vox populi“. Am inclus aici în sondaj toate cele 3 variante care se vehiculeazã prin zvonuri, fãrã a da mãcar vreun detaliu asupra tendinþelor organizatorice, probabil pentru a mãri puþin suspansul. Aºtept voturi ºi discutãm dupã ce aþi votat câþiva Nu uitaþi, voturile voastre pot rãsturna balanþa în orice moment. --PUBLICITATE PLÃTITÃ--În plus, sponsorul nostru Toon Media Communications pune la bãtaie un voucher de 1000 RON cu care vã puteþi petrece Revelionul într-o mulþime de locaþii din þarã celor care voteazã prin telefon. Sunaþi la 0799 555 001 pentru primul rãspuns, 0799 555 002 pentru al doilea rãspuns sau 0799 555 003 pentru al treilea rãspuns — 2,38€ / apel (TVA inclus) de pe telefon fix sau reþeaua Cosmote ºi 2,38$ / apel (TVA inclus) din reþelele Orange, Vodafone ºi Zapp.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 22, 2005 13:04:14 GMT 3
Parerea mea e ca e normal sa fie toate intrebarile de pe toate canalele(adik varianta aia ultima).. Pentru ca: -au fost 2 amicale cu intrebari numai din 2 canale si se stie ce s-a intamplat pe acolo(pentru cei necunoscatori dau exemplu meciul trivi(undernet)-triviashelter unde 3/4 din intrebari dupa ochiul meu au fost de pe trivi...
-asa a fost si al chalul trecut(desi acolo intrebarile se stiau) si a mers foarte bine si nimeni nu a avut comentarii
-asa se va vedea adevarata valoare a jucatorilor(ea incluzand viteza de tastare, reactie si cultura mai ales) pentru ca daca joci un meci cu intrebari de la canalul a si b fiecare canal isi va sti intrebarile sale si nu se va vedea adevarata valoare la finalul meciului; e normal ca atunci cand e un concurs fiecare echipa sa se adapteze conditiilor si sa arate ca poate in orice conditii
-nu vor mai iesi vorbe despre corectitudine
P.S: si acu ma pis pe mine cu publicitatea aia platita =))))))))))))))))))))
brudi
|
|
|
Post by dagyda on Dec 22, 2005 13:18:14 GMT 3
subset = set? as in.. toate intrebarile? (stiu ca in mod normal nu isi are rostul intrebarea dar aici merge
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 22, 2005 13:18:19 GMT 3
Deci io unu il rog pe weber sa schimbe pollu asta.. sau
Eu asa am inteles din variantele alea...
Varianta1: la meciul dintre a si b va fi doar setul lui a si a lui b Varianta2: la meciul dintre a si b va fi setul complet fara intrebarile lui a si b Varianta3: setul complet
Am inteles corect?.. sa stiu daca am votat ce trebuia?
brudi
|
|
|
Post by OldSchool on Dec 22, 2005 13:19:34 GMT 3
Varianta 2. A si B sa joace exclusiv pe intrebarile celorlalte canale, deloc pe ale lor. Recent, la un munte, am discutat cu mai multi, fiecare de pe alt canal (provoc iq, mikey, aniujual, balexis, lost soul etc) si toti au optat pt varianta asta. Mi se pare cea mai fair, elimina orice avantaje pe care o echipa le-ar putea trage de pe urma setului propriu de intrebari.
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 22, 2005 13:24:24 GMT 3
Sa se joace cum o fi , nu asta e important. Important este ca intradevar sa fie asa cum se decide si sa nu se creeze avantaje unor echipe de 'suflet' a organizatorilor sau sa nu fie partinitor in anumite momente ale chal-ului. Aspectele acestea mi se par mai interesante decat cum se va juca. Am votat optiunea 3 deoarece e bine sa fie tot setul dar repet : Sa se joace cum vrea arthur numai totul sa fie corect!!!
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 22, 2005 13:26:51 GMT 3
Ca sa vin cu exemplu concret : Sper ca in cazul oricarei decizii luate in meciul cu Rotrivia sa nu aevm parte numai de intrebarile lor cum am avut in amicalul de care pomenea brudi mai sus.
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 22, 2005 13:30:38 GMT 3
Ca tot sunt pe topicul asta am sa postez aici o idee care tocmai mi-a venit. As dori ca la SFARSITUL Chal-ului setul de intrebari sa fie disponibil tuturor canalelor astfel se pot analiza meciurile si se poate depista un eventual avantaj ce ar putea fi oferit in ceea ce priveste setul de intrebari.
|
|
|
Post by oRhe on Dec 22, 2005 14:58:48 GMT 3
de acord cu mihai, ar trebuii sa fie fisierul de intrebari dat la toata lumea...ma rog..la leaderi, astfel nu va ajunge la toti ..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 22, 2005 15:10:23 GMT 3
la finalul concursului sa fie dat...la asta te referi nu? bruid
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 22, 2005 17:00:03 GMT 3
Varianta a 2-a... Asta va face ca cultura generala sa conteze mai mult.
|
|
emineasca
#Rotrivia
Mandra Buburuzza
|
Post by emineasca on Dec 22, 2005 19:03:03 GMT 3
varianta 2 cu tot cu ochelarii de cal
|
|
|
Post by zorzo on Dec 22, 2005 19:12:29 GMT 3
Eu am votat totusi ultima varianta. Unora le convine varianta 2 ( lojic ) ca joaca trivia de 40 de ani si sincer, nuj cate intrebari noi o sa fie.. asa ca revenim la concursul " cine e mai maniac ca altul ". Da` tre sa recunosc ca au unii o vrajeala in ei ceva de speriat.. auzi cica sa se elimine orice avantaje. Doamne cat teatru ieftin. Repet, nu stiu cate intrebari noi o sa fie ca sa riscam. Oricum, vorba lui Mihai, nu conteaza pana la urma cum e, atat timp cat nici o echipa nu o sa fie avantajata. Asta e cel mai important ( baietii au dat deja exemplu` cu meciu` ala ).
Zorzo
|
|
|
Post by zorzo on Dec 22, 2005 19:13:31 GMT 3
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 22, 2005 19:29:54 GMT 3
Daca Dau un mesaj sau sun si injur cine se supara?
ronaldo
|
|