|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 4:27:23 GMT 3
Cateva de corectat ca am vazut cum brudi se plange ca nu poate singur. Na prima sesiune de dupa baile herculane in judetul mehedinti
Emotii: D - raspunsul e: zmbet mare
Romane-autori: "Gertrud"? - raspunsul e: Herman Hesse
Sport:Ce echipa de fotbal joaca pe stadionul Bayarena - raspunsul e: bayer leverkusen
a decernat lui AlbertuEinsteinrpremiul Nobel pentru fizica - raspunsul e: efectul fotoelectric .. ce`i cu formularea asta?
Daca mai descopar, iti mai zic.
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 4:35:15 GMT 3
Care sunt cele mai des intalnite boli din lume - raspunsul: cariile
Caria nu e boala. Nici nu vreau sa ma gandesc ce imbecil a facut intrebarea asta...si mai sunt de genul asta.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 8:30:54 GMT 3
Mai e una : Monar(h)ie parlamentara si alta : Monarhie P(a)rlamentara. Ambele din enciclopedia britanica.
Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 8:35:04 GMT 3
Cum se scrie Mississippi|Mississippi - Delete
Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 8:37:33 GMT 3
Ludovic al XIV lea fara cratime Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 8:39:38 GMT 3
Chimie: Cel mai usor metal?|litiul
...
Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 8:40:23 GMT 3
Literatura: Ce scriitor a scris 'Calatoriile lui Guliver"?|swift - parca era vorba sa se puna ambele (toate) numele.
Mk
|
|
|
Post by OldSchool on Mar 1, 2006 11:21:40 GMT 3
Care sunt cele mai des intalnite boli din lume - raspunsul: cariile Caria nu e boala. Nici nu vreau sa ma gandesc ce imbecil a facut intrebarea asta...si mai sunt de genul asta. Stiu ca esti prost, dar de ce tii s-o arati in public? Ce este caria dentara? Boala infectioasa provocata de bacterii din cavitatea bucala (in special Str. Mutans si lactobacili) si produsele acestora care ajuta la formarea placii dentare microbiene si actioneaza demineralizand si distrugand suprafata externa a dintelui - smaltul. www.primadent.ro/caria.htmlwww.geocities.com/maripopes2003/ig.htmwww.sanatatea.ziua.ro/cuprins04.htmOare cine e imbecilul? Documenteaza-te inainte sa aberezi. Si daca tot faci asta, cauta pe net si expresia "forum public" si invata ce inseamna, ca faceai misto ca boul intr-un post la care nu cred c-am catadicsit sa-ti raspund.
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 11:37:46 GMT 3
Caria dentara este afectiunea cu cea mai larga raspandire
subliniati AFECTIUNEA.
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 11:40:31 GMT 3
Ne place sau nu sa recunoastem, caria dentara este una dintre afectiunile pe care le ignoram si pe care «o tratam cu respect Caria dentara este o afectiune care apare chiar si la cea mai frageda varsta si, din pacate, nu poate fi prevenita in totalitate Mijloacele clasice de diagnostic pot identifica o leziune carioasa
Pe langa faptul ca esti lateral cu viata, nici nu prea stii sa citesti. Doriath, eu stiu ca esti cretin si prost, dar de ce tii mortisi sa arati tuturor asta ?
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 11:53:09 GMT 3
& in fine.. ca sa inchei intr`un singur post (ma scuzati ca m`am lungit pe atatea) vreau sa`l mai lamuresc pe domnul cretin cu ceva: CÁRIE, carii, s.f. 1. Leziune de natură microbiană sau chimică a dinţilor, a oaselor şi care, prin evoluţie, formează o cavitate. 2. Dragul meu tampit, jumatate din familia mea are legatura cu medicina. Probabil ca pentru taranoi ca tine, treburile tip "afectiune" sau definitiile oarecum corecte ( ca tu nu stii sa citesti printre randuri e partea a doua..) inseamna neaparat si prostia aia mai sus amintita. Hai sa o luam mai practic. Buba de exemplu. Este efect. Ca sa intru putin in domeniu te anunt ca in categoria " boala carie " intra si febra, ulceratia, eruptia s.a.m.d. De exemplu boala rujeola, cunoscuta pentru tarani tip doriath drept " pojar " provoaca bubitele alea pe piele. Ok? E, ala e EFECTUL! Ce ti`a iesit tie pe piele cand erai mic, era efectul bolii. Acelasi lucru este la carieIntr`adevar am gresit contestand intrebarea respectiva. Povestea cu "caria e boala" este mult prea de finete iar definitia respectiva data acolo NU este incorecta, este doar generalizata ca sa priceapa si omul de rand, tip doriath. Iti recomand sa consulti un medic de specialitate ca sa iti explice. Repet: caria NU E BOALA. P.S.: Am scris unele parti cu bold pentru ca stiu nivelul de inteligenta a lu` doriath. Am scris asa ca sa fiu sigur ca pricepe. Scuze daca persoanele inteligente vor pricepe si fara a necesita ingrosarea. P.P.S : O sa intreb pe cineva de specialitate si o sa`ti dau termenii belelelor care CAUZEAZA caria. P.P.P.S : Sper acum sa nu`mi dea nimeni in cap pentru modul in care ma adresez aurolacului. Asa mi se vorbeste, asa vorbesc. P.P.P.P.S : N`ai catadicsit sa`mi raspunzi la ce? Ai dat quit plangand ma cand faceau 6 persoane misto de tine.. macar am ras atunci cu lacrimi. Ai si tu o parte buna, ca de`aia te iubesc :"> O zi buna, sper ca doriath sa nu se mai bage in viitor in probleme care`l depasesc vai vai saracul de el
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 12:14:43 GMT 3
another p.s. : tocmai m`am mailuit cu matusa mea, care are cabinet stomatologic in orasul Reading, langa Londra. M`a sfatuit sa nu intru in detalii pentru ca oamenii care n`au treaba cu asa ceva, nu vor putea intelege problema. De asemenea, exprimarea nu este incorecta (cum stiam si am spus si eu mai sus) dar ar lua mult prea multe randuri ca sa sintetizezi ceva, atunci cand te referi la "carie". Cert e ca, asa cum spuneam mai sus, caria nu este o boala in sensul propriu. Eu mi`am dat seama de treburile astea, inainte de a vorbi cu un medic stomatolog. Era la bunul simt, logic, sa ma gandesc putin atunci cand zic " boala carie ". Acum ar fi trebuit sa fiu mandru ca i`am arat cu probe si argumente lui doriath, de ce este un om imbecil care se baga in discutii care`l depasesc. Dar nu.. nu simt asta. Simt o tristete ca mi`am pierdut 20 de minute din viata.. incercand ( pentru ca nu va pricepe o iota din ce`am scris aici ) sa arat cine e cu adevarat imbecilul in situatia de fata. Dar asa cum alte persoane faceau un misto crunt de el ( nu ma includ in alea 6 ), asa eu am vrut sa`i arat concret de ce este prost dar asta stiam.. si mi s`a zis sa nu ma chinui. I rest my case O zi buna I`m champion again damn it.. next PLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 1, 2006 15:38:31 GMT 3
Haha , eram sigur ca tre sa comenteze unu. Nu stiu de ce dar eram sigur ANUNT IMPORTANT : Sa nu mergeti pe sub fagi ca va cad ghinde in cap si poate faceti carii la creier Mk
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 15:58:49 GMT 3
Da..well.. uitasem ca de obicei cei care cred ca frucutul fagului e "ghinda" iar albinele isi construiesc stupii cu lemne ( fie ele si taiate ), sunt si cei care se trezesc comentand. Oare de ce? poate pentru some of us au credibilitate 0 avand in vedere.. Anyway, sper ca pe viitor cei care intra in astfel de discutii, intai sa se puna la punct cu copaceii... asta ca sa nu intre doamne fereste un pustan de 5 ani si sa rada cu lacrimi
|
|
|
Post by Gloria LealZ on Mar 1, 2006 16:08:50 GMT 3
ANUNT IMPORTANT : Sa nu mergeti pe sub fagi ca va cad ghinde in cap si poate faceti carii la creier Bun pont .. am face carii la creier DACA ne`ar pica o ghinda in cap. Ar fi LEZIUNEA cauzata de forta gravitationala din cauza careia ( sau datorita ) ghinda a picat si astfel a CAUZAT caria la creier... alea alea hai ca deja rad cu lacrimi.. bbl, i have things to do
|
|