Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 16:22:37 GMT 3
Hai dana ca la unele a facut foarte bine , cum ar fi : Cate tzatze are o vaca|4 e penala sau De pe ce canal este deadmanwalkn|#deadpeople.
Makaveli
|
|
|
Post by suparich on Jan 25, 2006 16:24:10 GMT 3
noa..nu am vut sa jignesc pe cei care au trimis alea..
|
|
|
Post by suparich on Jan 25, 2006 16:24:34 GMT 3
vrut*
|
|
FanBebeluse
#trivi-jr
Leader
Shake that thing
|
Post by FanBebeluse on Jan 25, 2006 16:34:24 GMT 3
Citesc si plang, citesc. [Fraza stearsa ca eram prea acid]. Deci s-a gasit Don Quijote sa se lupte cu morile de vant (a.k.a. intrebarile de "kkt"). Si nici macar, s-a gasit de fapt Sancho sa se lupte cu ele ca Don Quijote e in sesiune. Si atunci in toata povestea asta noi (jucatorii) suntem caii carora le dau bice (sper ca nu-i biciuri, nu stiu dar nici nu prea ma intereseaza) acesti venerabili eroi de povestiri fantastice. Pai bine bine, faceti voi tantalaii "jdemii" de intrebari ca sa le stearga Sancho ca i se par lui de "fecale". Doar, vorba aia, cum le stii tu pe toate ca un om mare (nu pun in ghilimele ca nu sunt sigur de forma exacta, sper sa ma iertati). Sa fiu putin mai clar: nu, nu ai sa stergi intrebarile care ti se par tie de "kkt" pentru ca: 1. Nu ai nici un drept. 2. Nu ai nici un drept. .... n. Cei care au acest drept (cei care le-au facut/muncit si trimis) nu cred ca iti acorda acest drept, si pana nu il ceri nu il ai, e chiar logic. Am incercat sa exprim cat mai lucid si finut gandurile care mi-au trecut prin minte cand am vazut intiativa care nu e nici pe departe de laudat (gandurile se puteau exprima scurt la modul **-** ** **** *** dar nu era o atitutine chiar politicoasa, desi poate meritata). Vrei sa te simti important in concursul asta, sa faci ceva pentru care sa primesti felicitari? Corectarea e o idee buna si binevenita, dar sa stergi ce nu-ti place ca sa pui de la tine putere intrebarile tale (care iti spun de pe acum, sunt de KKT, ca doar am si eu dreptul la o parere, si nu vad de ce a ta e mai presus de a mea) mi se pare chiar impertinenta. Cred ca nu e nevoie sa spun cui ii era adresat postul. Si acestea fiind spuse/scrise va urez toate cele bune. Sper ca data viitoare cand sunt sfatuit sa citesc pe forum sa fie pentru a vedea ceva care merita laudat nu criticat.
|
|
|
Post by suparich on Jan 25, 2006 18:41:39 GMT 3
ce frumos vorbeste maa... ....si cata dreptate are.. P.S.: spor la invatat Biosu!!
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 25, 2006 20:15:28 GMT 3
Probabil nu m`am facut bine inteles...sa o iau in ordine cronologica.. 1.Mihai nu m`am atins de alea de sah eu doar am remarcat ca`s ingrozitor de multe 2.Nu am sters decat intrebari care erau mult prea aberante pentru un chal(Ex: Vaca si tzatzele ei) sau intrebari specifice unui canal(Ex: Deadmanwalkn). Ca sa continuui am mai sters de asemenea intrebari care fac parte din seturile alea vechi care sunt pe multe din canalele cu trivie de aia care ia doar primul clasat(e un set la fel cam peste tot), intrebari cu campionii din trivia care se repeta de nshpe ori 3. Probabil m`am exprimat prea dur legat de intrebarile sterse si le`am catalogat "de kkt", dar repet, nu am o experienta prea mare in trivia asta, dar am jucat relativ mult pe canale cu boti mai rudimentari si stiu care si cum sunt intrebarile si le-am sters pe alea.. 4.Daca stergeam intrebari facute de oameni inseamna sa sterg si sah si folclor, dar nu m`am atins de asa ceva. Am sters sportul care nu prea are legatura(ma repet si iar repet..campioni de formula 1 din nush ce ani ca astia sunt de jdemii de ori in setul asta, nejte golgheteri anonimi ai camp de fotbal al Romaniei astia fiind intalniti pe seturile alea de care v`am spus eu) 5.Nu am sters ce nu`mi place mie! Ca daca era asa cum spuneti voi ma apucam sa sterg masiv nshpe intrebari, dar am sters doar cele inutile si arhicunoscute... 6.In total nu cred ca am sters mai mult de 300 de intrebari Dupa ziua de ieri cand eram destul de neplacut impresionat de intrebari azi am revenit la sentimente mai bune fata de ele pentru ca partea de mijloc a setului este chiar interesant(partile de la extreme erau cu intrebari mai ciudate..) .. Imi cer scuze ca nu am postat toate intrebarile pe care le`am sters, acum imi dau seama ca trebuia sa le pun intr`un notepad si sa le postez ca sa nu existe discutii... Scuzati`ma ca exprimarea mea poate lasa de dorit, dar revin cu o adaugire legata de stergerea de intrebari: Aproximativ 50 de intrebari sunt de genul "cate campionate a castigat steaua?" . Cata cupe a romaniei a castigat steaua?"(si dinamo) plus "cu cate puncte a fost penalizata rapidul in editia 2001-2002 a ... " sau "golgheterul camp romaniei din 192nush cat|gheorghe ene ii" .... I just wanna help .. dak vloiam sa ma simt important si sa fac mare chestie din asta nu ii ceream lui arthur sa`mi dea ban pe forum pe ip`ul meu ca sa nu mai calc pe aici .. am revenit cu un proxy de cacat doar ca sa pun alea..dak am facut ceva gresit...mea culpa..
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 25, 2006 21:12:46 GMT 3
Ca o mică paranteză, se poate verifica oricând ce a şters Vlăduţ... se poate fără probleme face un program care face diferenţa a două fişiere de întrebări, aşa cum există programul meu de eliberat dubluri. Şi dacă chiar insistă cineva o să dau exemple de întrebări eliminate.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 22:10:51 GMT 3
puate unora le plac fotbalistii aia vechi din campionatul romaniei mihai adam titus ozon ion oblemenco etc si recunosc ii cam stiu pe toti... si bine onaldinho o sa fie si el un anonim peste 100 de ani deci aia daca erau golgheteri erau mari fotbalisti ma (Logica Lu Roni) asa ca nu prea inteleg ce ai vrut sa demonstrezi cu astea da la intrebarile cu 4 tzatze sau de unde joaca x ... ai procedat corec t....... la formula 1 erau campioni vestiti nu anonimi:( juan manuel fangio emerson fittipaldi mikka hakkinen, schumacher iara am aberat scuzati-ma R
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 22:36:44 GMT 3
<mr_broody> bai stii ce? <mr_broody> eu imi bag pula in tot chalu vostru .. <mr_broody> dau calculatoru in urma cu 2 zile <mr_broody> las setu care era <mr_broody> sa jucati pe intrebari de kkt <RiverWoods> iara eu te-am convins sa faci asta? <mr_broody> cu raspunsuyri gen: Cum se chemaa chestia aia la care te holbezi tu acum|montor <mr_broody> si dupa aia sa comentati
am incercat 2 ore sa inteleg de ce sterge intrebarile cu formula unu si fotbal dar tot nu am inteles trist:( si pana la urma s-a hotarat sa ne lase in pace ok
Riverwoods
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 22:55:15 GMT 3
mr_broody bai stii ce? <mr_broody> eu imi bag **** in tot chalu vostru .. asta e cea mai buna decizie pe care o puteai lua, don scutiero. eu una nu vreau sa joc in campionatul lui brudi.. macar daca stiam de la inceput ca asa va fi, sa ma pregatesc sufleteste. noah ca sa fiu serioasa: brudi - cand mai multi iti spun ca esti beat, te duci sa te culci (sper ca proverbul asta sau ce e nu l-ai sters din set, ca iarasi e educativ ) Altagracia
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 25, 2006 23:00:36 GMT 3
Ok..dupa o discutie foarte inteligenta cu domnisorul ronaldo eu renunt.. Renunt sa ma mai ating de intrebari si renunt la orice...acum 20 de minute am intors calculatorul cu Go Backul cu 22 de ore in urma cand intrebarile erau la starea initiala..fara nici una stearsa..cu oul in set...cu tzatzele vacii in set...cu fotbalul in set Ronaldo insista ca intr pe care le`am sters eu plac la lume..e ok.. am adus setul la inceput..cu toate greselile lui..cu toate aberatiile in el ... iti multumesc roni .. Va rog sa interpretati postul asta a meu ca "brudi iar vrea oleak de publicitate si oleak de importanta" .. va rog frumos.. m`am obisnuit deja.. Raman asa cum spunea alina la stadiul de ajutor al lui arthur..sau sancho panza cum vreti voi sa ziceti na.. sau fraierica panza cum zic io .. o sa dau voice la jucatori si o sa rulez botul..itzi multumesc again ronaldo pentru ca m`ai convins sa recuperez setul intiaial... Am renuntat..sunt prea copil .. sunt prea prost...asta e.. am incercat sa fac ceva bun si nu am fost inteles..poate sunt eu prea copil ca sa va inteleg..oricum .. viata frumoasa
Nuapte buna
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 23:11:57 GMT 3
vladdd bravoo }{}{} !!!
Riverwoods
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 23:12:47 GMT 3
ai gandit singur decizia asta? aa scuze eu te-am facut sa iei decizia asta asa cum tot eu te-am convins sa pleci din shelter dap!
R
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 23:24:22 GMT 3
Vlad fa tot posibilul sa nu plangi:(
River
|
|