Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 3, 2006 11:57:34 GMT 3
Si asa vor fi maxim hmm.. eu stiu.. 20-25 de intrebari de la respectivul canal, atunci cand acesta joaca. Si noi jucam pe aproape orice fel de intrebari, dar vrem sa fie fair-play pentru toata lumea. Nimeni sa nu fie avantajat si atunci, totul e perfect Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 22, 2006 12:17:30 GMT 3
se mai adauga cate un calup de intrebari dupa fiecare meci? Altagracia
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 23, 2006 9:40:10 GMT 3
Ce s-a adaugat pana acuma a fost setul ala cu biblia de la studentii .. dupa aia din cate am inteles eu a mai adaugat arthur intrebarile cu alfabetul si alea cu prezentatorii de emisiuni(desi si alea sunt gresite ... virgil iantu la vrei sa fdii miliardar si alte kkturi) ... nu ar fi nici o problema dak s`ar adauga intrebari mai multe..dak ar fi si corecte... dar eu unu le prefer inainte de etapa..nu de meci.. sa juace toata lumea un numar egal de meciuri pe ele.. eu de ex fac in fiecare zi intrebari pentru finala..pt ca finala e normal sa aiba intrebari NOI..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 23, 2006 11:19:47 GMT 3
Corect Brudi, sa adauge inainte de etapa...
Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 23, 2006 18:36:46 GMT 3
In traducere libera: " fac orice ca sa piarda shelter " Gloria
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 23, 2006 23:30:24 GMT 3
In traducere libera: " fac orice ca sa piarda shelter " Sa ma faca cineva sa inteleg... se chema Campionatul de trivia pe canale facut ca sa piarda triviashelter? mai sunt 23 de echipe omule ... omg ..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 23, 2006 23:39:52 GMT 3
brudi, tu acum in calitate de CE vorbesti? si mai ales ai grija cum ii vorbesti lui razvan, nerecunoscatorule ce esti. tu ar trebui sa-i ridici templu la cata incredere a avut intr-un ipocrit ca tine si cat ti-a luat apararea. watch it. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 24, 2006 14:03:17 GMT 3
...
Gloria
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 24, 2006 23:04:17 GMT 3
Revin putin sarind peste banul pe care l`am cerut pe forumu asta ca sa mai spun unele chestii despre intrebari ...
In primul rand am inceput sa corectez intrebarile pentru ca mi`am dat seama ca nu se atinsese nimeni de ele.. In al doilea rand am inceput sa sterg masiv din intrebari pentru ca am observat unele intrebari absolut stupide...
Ce am sters: - culmile...sunt satul de ele si sunt stupide - formula 1 de acu 2-3 ani(adik alea cu punctele..cate puncte lua nush cine asa..) -intrebari din diverse care sunt absolut aberante si fara nici o legatura cu un concurs de trivia(ex: Cate tzatze are o vaca|4 sau Cat timp trebuie tinut un ou ca sa fie zemos|3 minute)
Si ca sa termin postul ma declar profund dezamagit de cei care au trimis intrebari pentru ca mi s-a demonstrat inca o data ca fiecare a trimis intrebari ca sa le stie el(sport...sport...sah!!!!!!.. si tot asa..bai nene...toti campionii la sah de la 18nush cat pana in prezsent) .. ei in fine..de acu nu prea am ce face...voi continua sa corectez intrebarile pana la data primului meci din etapa a doua si voi adauga unele noi. Consider ca cele care vor fi adaugate(facute azi cand am venit de la scoala) nu sunt senzational..nush dak am potential sa fac intrebari magnifice insa sunt mai bune ca cele pe care le sterg...
P.S.: cei carora le place sportul sa am scuze ca voi sterge masiv din ele...prea multe...prea stresante..prea de kkt
nuapte buna
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 0:01:45 GMT 3
si tu esti stresant vlad asa ca np......
RIverwoods
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 0:06:26 GMT 3
aia cu oul era educativa :S Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 1:00:20 GMT 3
Habar n`aveam de ce las 3 minute un ou sa fiarba, in speranta ca nu o sa iasa totusi un clei scarbos... deci trebuia mai mult Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 1:17:22 GMT 3
Vezi cum stergi sahu !!! ... sa nu te iei de ei Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 25, 2006 1:41:28 GMT 3
eu raman la parerea ca brudi ar trebui sa se rezume la notice-uri si smite-uri. vorbeam serios la aia cu oul. poate unii chiar nu stiu si vor sa stie (gen altagracia) plus ca nu e corect ca un singur om sa decida care intrebari is "de kkt" (vezi alea cu sahul raportate la cele din mourinho). si de ce posteaza daca are ban? :S -din arthur vrei sa supraveghezi meciurile? ok. vrei sa corectezi intrebari? foarte bine. e un gest laudabil. dar sa hotarasti tu ce e de "kkt" si ce e de 24 de karate nu mi se pare normal. si ce te face sa crezi ca esti in masura TU sa faci asta? eu zic sa te mai gandesti. iar in setul de intebari poti incepe cu corecturile inlocuind "| " cu "|" Altagracia
|
|
|
Post by suparich on Jan 25, 2006 16:18:00 GMT 3
Nu inteleg de ce tre` sa se stearga din intrebari! atunci la ce au mai solicitat intrebari de pe canale? de ce nu ati facut voi "organizatorii" unele nou noutze!? dace e sa ia cineva hotararea sa stergetz din ele, ar trebui discutat cu liderul fiecarui canal..in felu` asta se poate ajunge sa se stearga toate intrebarile trimise de un canal..iar alt canal sa aiba 1000 pe care se joaca..evantual canalul sau canalele ale caror intrebari se vor sterge sa trimita altele in loc(daca alea nu-i plac lu brudi).sa se stearga eventual intrebarile la care se face flood, gen "care e unjpea lietera din alfabetu` nuj care", sau nici macar alea fara acordul canalului care le-a trimis..Consider ca tre sa lasatz tot asa cum e, iar despre finala...care va fi peste cateva luni, e prematur sa discutam!..parerea mea..
|
|