|
Post by mueronaldo on Dec 5, 2005 0:01:00 GMT 3
ronaldo tu esti agramatul mirc`ului si al forumului implicit si comentezi?hai pa si tie
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 5, 2005 0:04:22 GMT 3
Zorzonel exista un buton EDIT in dreapta sus la fiecare mesaj al tau si te-as ruga sa folosesti acel buton daca ultimul post dintr-un topic iti apartine si vrei sa adaugi ceva la el. Inca o chestie... S-a stabilit ca userilor acestui forum le este permis sa abereze doar in sectiunea Fun si in thread-urile propriilor echipe. Ceea ce faci tu se numeste spam si ar trebui luate masuri. Parerea mea...
P.S. Nu e valabil numai pentru tine, dar in cazul tau e valabil cel mai mult, ca sa zic asa.
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 0:08:45 GMT 3
Te`am scos din sarite . Atat am vrut. Multumesc.
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 0:11:05 GMT 3
Ratonul nu sunt eu in primul post de aici. E tot fabuloasa. Asta 1 2.. nu eu am inceput. Asa ca te rog frumos nu mai abera si citeste de la inceput. Sa tac daca se arunca cu gainatz in mine ? Asa ca plz.......plz.........dots dots fara numar.......
Still, sorry ca a trebuit sa scriu pe #rotrivia dar nu am absolut nici o vina. Oricum, imi cer scuze.
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 5, 2005 0:19:55 GMT 3
Da, se poate spune ca ma scoti din sarite, numai ca nu o faci prin inteligenta mesajelor... Unii dintre cei de pe aici ar trebui sa viziteze un forum adevarat sau doua si sa observe timp de cateva zile cum decurg lucrurile (e valabil si pentru moderatori, care nu prea iau masuri).
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 0:22:37 GMT 3
................ aia cu scosul din sarite nu iti era adresat tie. Bai ratoane ce`ai mai ? Deja incep sa ma inchin..........
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 0:23:36 GMT 3
Si tot eu sunt prost ((((((((((((((
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 5, 2005 0:30:20 GMT 3
1. Nu am inteles nimic. 2. Sa nu mai aberez? Poate imi arati si mie un post aberant de-al meu (in care n-am scris mai mult de 2 cuvinte sau 2 emoticoane sau am deviat total de la subiect). Si iti garantez ca am citit cu atentie tot ce s-a scris aici (ceea ce nu cred ca este valabil si pentru tine; dovada sta chiar si raspunsul tau la ultimul mesaj al meu). Despre ala cu scosul din sarite, nu e vina mea ca nu ai specificat cui te adresezi.
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 1:03:41 GMT 3
=)))))))))))))))
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 1:34:55 GMT 3
Intai vreau sa va multumesc pentru ziua asta. Nu a fost o zi tocmai ok pentru mine asa cum fiecare din noi are asemenea momente.. Noroc cu forumul asta ca mi`a mai descretit fruntea si m`a facut, nu sa zambesc pe ziua de azi, ci sa rad cu lacrimi. Va multumesc
Asa, acum sa va povestesc povestirea " Povestea noptii " ( sau noaptei sau noapteai sau cum intelegeti fiecare )
1 Raspund unui post de`a lu` deinjar 2 Eu, Mihai, Ronaldo si brudi ne punem de acord in 4 posturi despre ceva 3 Brusc, total paralel de discutie, de locatie si de viata, descopera cineva ca sunt prost 4 Acel cineva e guest, de ce oare ? ( si cu asta am spus totul despre caracter ) 5 Recunosc ca sunt prost 6 Acel cineva, schimba macazul dupa cum vreau eu 7 Recunosc ca sunt prost 8 Acel cineva da primele semne de nervozitate si se incurca in posturi. Incearca sa repare dupa ce " naste " falsa impresie de ironie 9 Recunosc ca sunt prost 10 Continui distractia, vazand ca are rezultate 11 Posteaza Ronaldo 12 Ronaldo este acuzat ca e agramat doar pentru sofism 13 Postul lui Ronaldo aprinde fitilul si guestul recunoaste cine e 14 Guestul injura si pleaca cu capul plecat, asa cum pleaca toti cei care au jignit pe cineva din shelter, stand ascunsi dupa un parapet ( sau dupa piciorutul lu` mamica ) 15 Sa trezeste Ratonul 16 Buna Dimineata ! 17 Ratonul ma sfatuieste sa folosesc butonul edit, pentru ca.. L`AM INJURAT PE RONALDO ? 18 Ronaldo e la shelter 19 Eu la shelter 20 Ma inchin 21 Sper ca ratonul se referea la altceva 22 Sper.. 23 Postez CLAR la adresa cuiva 24 Ratonul se simte 25 Recunosc ca sunt prost 26 Sunt trimis pe forumuri adevarate 27 Ma gandesc cat tupeu au unii sa vorbeasca in numele unui loc luat de ei fara drept 28 Ma gandesc daca unii stiu ce e aia un forum 29 Ma gandesc daca si Ratonul intra, ca altii, pe forumul cool girl ( trv vorum ) 30 Totusi e Ratonul, nu poate sa fie asta 31 Ma intorc la siderarea mea 32 Recunosc ca sunt prost 33 Ratonul nu intelege nimic 34 Ratonul ma pune sa dau edit " la un post ", ii raspund ca nu sunt eu ( la care banuiesc ca ma pune sa dau edit ) si dupa aia nu intelege nimic 35 Eu nu inteleg nimic 36 Ma pune sa`i arat un post aberant de`al lui 37 Rad 38 Ma intristez 39 Ma apuc sa aduc intr`un notepad toate posturile lui 40 Renunt, ca e oarecum saltareata treaba ;D 41 Ma gandesc.. din moment ce eu vorbeam cu cineva, iar altcineva jigneste din senin, cum se face ca TOT EU SUNT PE LANGA SUBIECT SI TOT EU MA BAG UNDE NU TREBUIE ? 42 Raman cu ochii pe pereti, fericit de persoana care sunt 43 Raman cu ochii pe geam, compatimind viata de langa mine 44 Citesc iar nedumerirea ratonului, sperand ca n`am pricipit si ca .. " asa ceva nu poate sa fie real " 45 Este 46 Rad 47 Recunosc ca sunt prost 48 Ratonul zice ca nu citesc cu atentie 49 Revin la " te`ai bagat pe topicul nostru.. tu mai mult " 50 Nu citesc cu atentie 51 Tot eu 52 Recunosc ca sunt prost 53 Aberez eu mai mult.. 54 Nu citesc cu atentie 55 Recunosc ca sunt prost 56 Rad 57 Plang 58 Fumez 59 Recunosc ca sunt prost 60 Pana la urma e un happy end 61 Shelter Kill e real 62 Prostia mea e reala 63 Sunt fericit, ranjesc 64 Inchin un pahar de fanta de portocale in numele meu 65 Toast pentru shelter 66 Ma gandesc sa pun un post prin care sa le mai urez tuturor, iar, imaginea de la semnatura noastra 67 Renunt, pentru ca tocmai mi s`a garantat ca s`a citit cu atentie. Renunt ! 68 Nimeni nu are vreo vina. Curati ca lacrima trasa prin cocolino 69 Recunosc ca sunt prost..
|
|
Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 5, 2005 8:07:41 GMT 3
Nu a fost asa de clar, din moment ce eu ma adresasem tie cu un mesaj inainte.
Nu intelesesem pentru ca nu stiam ce e cu "fabuloasa".
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 5, 2005 9:36:20 GMT 3
Moe Ronaldo - ce tipic uite ma poate eu nu am bani de scoala:( daca tot sunt agramat dar macar spune cine esti de ce te ascunzi?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 5, 2005 12:19:42 GMT 3
aha fara numar fara numar fara numar pentru Fabuloasa )
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 17:18:36 GMT 3
Ronaldo mai are de invatat multe in general. Dar are ceva ce voi nu o sa aveti niciodata: lipsa de prejudecati, inteligenta si libertate ! Ar trebui sa invatati de la el ceva. INCUIATILOR !
|
|
|
Post by mr_broody on Dec 5, 2005 17:57:36 GMT 3
haide ma ca ma facetzi sa postez iar pe forum si sa rad cand ar trb sa ma sunucid =)))))))) s`o iau pe cifre.. 1.SA VA MAI PUNA MAMA DRACULUI SA VA LUATZI DE RONALDO CA VA DAU BAN LA TOTI PE FORUM 2.Nu va mai luati de ronaldo .. 3.Cand voi aveati varsta lu ronaldo va jucatzi cu papushi.. 4.Cand voi aveati varsta lui ronaldo visati ca o sa fiti pionieri si muncitori pentru binele partidului si a tovarasului ceausescu... 5.Pacat ca nu`l stiti pe ronaldo ca o sa descoperiti un baiet istetz... 6. 7.Schimbati topicul de scandal.. 8.E intradevar o mare performanta ca eu cu ronaldo cu zorzo si mishu am ajuns la un consens in cele 4 posturi ale noastre 9.Cum toata lumea multzumeste ii multzumesc si eu fabuloasei pentru faptul ca mi`a dat riduri din cauza rasului... P.S.: fabuloasa e la #xteamnetmanele ? sau la p-neamt? .. ca imi scapa acum ..dar parca tzin minte ca a mai avut interventii d`astea "senzationale" P.P.S:}{}{}{}{ ronaldo P.P.P.S: sa nu se mai ia nimeni de ronaldo ca o`ncurca P.P.P.P.S:bai luciane nu sari calu ca dupa aia nu am ce sa la fac P.P.P.P.P.S:hai ca ma intorc in barlogu meu si ma transform iar in the great eye of mordor
|
|