|
Post by sametriviaplayer on Dec 4, 2005 21:03:24 GMT 3
am zis "zorzonel esti prost(punct).Tot ce detectez eu aici e o usoara ironie;faptul ca nu mai e nimic de zis sau de argumentat."cine dracu ma pune sa raspund persoanelor pentru care gramatica e ca medicina pentru Gigi Becali".. nush unde ai detectat tu ceva ce indica lipsa gramaticii la mine dar o sa tac.Ce am avut de zis am zis;prin raspunsul tau mi`ai argumentat.MERSI!
|
|
samebadtriviaplayer
Guest
|
Post by samebadtriviaplayer on Dec 4, 2005 21:04:51 GMT 3
am uitat sa inchid ghilimelele dupa ce am citat din mine..scuze
|
|
samebadtriviaplayer
Guest
|
Post by samebadtriviaplayer on Dec 4, 2005 21:05:37 GMT 3
a da inca un p.s.:din mine=ironie!corect e:"din spusele mele"
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 22:09:26 GMT 3
Cam multe posturi rautate micuta si fricoasa }{}{ . Te`ai emotionat ? Hai plz plz incearca sa`ti pastrezi calmul " trivia player " ( in ghilimele ca probabil esti alt complexat de echipa mea ;D ). Cat despre gramatica, continui sa`mi demonstrezi banuiala ;D. Si continui si continui amuzant }{ Da, repet, eu sunt cel mai prost om de pe planeta. Chiar din univers. Sunt foarte prost !
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 22:13:22 GMT 3
Si de aici promit sa nu le mai raspund furnicutelor cu mascuta de tinichea. Cand veti avea curajul sa va asumati ineptiile, vom mai discuta. Avea cineva dreptate cand zicea de anumite complexe . E complexul guestilor =)))))) care pe mine ( si pe echipa mea ) ne distreaza la culme. " Buna seara esti in direct " " Buna seara " " Cum te numesti ? " " Nu vreau sa zic " " Pai vrem si noi sa stim cine esti, ca sa stim cu cine discutam " " Da nu vreau sa zic cine sunt bah prostule idiot cretin nesimtit, NU VREAU SI NU VREAU " " De ce nu vrei ? " Tema pentru acasa. De ce nu vrea persoana z sa spuna cine ? De ce guestii sunt guesti ? P.S. : Sunt foarte prost.
|
|
|
Post by zorzoneltareprost on Dec 4, 2005 23:20:18 GMT 3
"in ghilimele ca probabil esti alt complexat de echipa mea";depinde ce intelegi prin complexat..daca sunt altu care gandeste pe forumul asta si nu fac parte din #triviashelter inseamna ca`s complexat?"Cat despre gramatica, continui sa`mi demonstrezi banuiala";prin?exemple ai?show me pls pls pls oh pls mr. zorzonel!
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 23:38:54 GMT 3
/me casca
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 23:39:35 GMT 3
Sa pun si tare la nick ? " Foarte " cum suna ? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 23:41:39 GMT 3
am zis "zorzonel esti prost(punct) Eu mi`am schimbat nickul. Tu ai schimbat. Eu am facut o afirmatie. Tu ti`ai schimbat`o dupa cum a mea si n`ai ramas fidel conceptiei tale. Te cam joc pe degete nenea guest . Te cam calca in labute prostii astia ;D
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 23:41:55 GMT 3
- cum, cascam iar..
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 23:46:03 GMT 3
Hai guest ca vad ca esti on. Scrie scrie scrie ! Sau astepti si parerea altora ? Saaaaaaaau citesti si recitesti ? Hai mai scoate`ti unghia din gatutul ala mic si scumpel atat de drag noua ;D
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 23:48:22 GMT 3
hai mai ca`s prelungiri, poti egala 4 minute ca ai fost accidentat
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 23:51:17 GMT 3
..si esti. Caz clasificat
|
|
|
Post by RONALDO on Dec 4, 2005 23:57:12 GMT 3
termina ma nu vezi ca s-o emotionat:(
|
|
|
Post by fabuloasa on Dec 4, 2005 23:59:59 GMT 3
cat de vai de mama ta esti ma..vorbesti singur;pana una alta tot n`am inteles ce am gresit.oricum,fabuloasa sunt.pa!aa da si p.s.:n`ai nici o logica tembelizor public ce esti
|
|