Ratonu
#Rotrivia
Leader
|
Post by Ratonu on Dec 5, 2005 18:02:24 GMT 3
Errr vreau sa remarc o mica greseala de-a mea... E vorba, evident, de butonul "modify" si nu de "EDIT" (obisnuinta...) :/ .
Ronaldo mi se pare si mie un tip ok pentru varsta lui... Am mai observat la el "agramaticalitati" si "copilarisme", dar deocamdata e scuzabil.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 5, 2005 18:26:44 GMT 3
terminati ma ca rosesc
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 5, 2005 18:29:01 GMT 3
PS:apropo de mordor si de ochi:) am vazut partea a 3-a sambata ce fericit sunt:( nush cum de nu m-am uitat mai din timp (LOTR RULZZ) :DD
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 19:00:34 GMT 3
Brudi =))))))))))
Si cu asta se confirma spusele mele in postul precedent.
|
|
|
Post by mr_broody on Dec 5, 2005 19:04:35 GMT 3
SI o adaugire referitoare la ronaldo .. Io cand aveam varsta lui ronaldo nu ma uitam la Lord of the rings; am incercat la 14 ani sa ma uit si nu am inteles absolut nimic si am adormit de 5 ori inainte sa plece Frodo din Shire in Fellowship .. Asa mi se confirma faptul ca ronaldo chiar e baiat foarte istet..ca si eu la 14 ani eram mult mai istet ca acum..deci.. my respect ronaldo..
P.S.: NU VA LUATZI BA DE RONALDO CA DAU CU INELU`N VOI
|
|
|
Post by mr_broody on Dec 5, 2005 19:07:00 GMT 3
Revin cu alt post despre ronaldo =))))))))))))) Lucian e prieten cu sorana(buburuzi). Concluzia mea e ca nu oricine poarfe sa fie prieten cu buburuzi..nu orice agramat cum spuneti voi .. asa ca NU VA MAI LUATZI DE RONALDO CA VA SPARG CU ARCU LU LEGOLAS!
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 19:07:12 GMT 3
Hai sa`i raspund lu` brudi pe puncte =)))) 1 BRAVO ! ASA ! 2 Cand punctul 2 e incalcat, cititi punctul 1 3 Sau cu masinute de`alea cu usi rabatabile 4 Subscriu 5 A`l cunoaste pe ronaldo e un privilegiu, nu un drept 6 x( 7 Care topic ? 8 Nu neaparat 9 Mai multumesc si eu iar ;D P.S. : Fabuloasa e la p-neamt desi, din spusele ei, la xteamnetmanele m`am dus cu gandul si eu. Si eu tin minte senzationalul ! Fiindca nici nu stiti ce pierdeti ! P.P.S : :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x Ronaldo P.P.P.S : Corect P.P.P.P.S : IO credeam ca ejti nazgûl ;D
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 19:08:09 GMT 3
Da, si eu sunt prieten cu Buburuzi, deci rulez ;D
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 19:08:25 GMT 3
calarivar ;D Arwen =))
|
|
|
Post by brudi on Dec 5, 2005 19:09:08 GMT 3
Da, si eu sunt prieten cu Buburuzi, deci rulez ;D neaga cineva asta? ;D
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 19:09:51 GMT 3
fabuloasa =))
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 19:12:20 GMT 3
Ce mail am primit =)) 321greetings.com inspirational newsletters Christmas Love =)) duamne parca`s manga
|
|
|
Post by mr_broody on Dec 5, 2005 19:14:11 GMT 3
1.Fabuloasa exista?... 2.Fabuloasa e o persoana? 3.Conteaza ce spune fabuloasa? 4.cred ca nici ea nu crede ce zice acolo 5.Nu`mi plac replicile astea date in necunostinta de cauza cum e a fabuloasei doar pentru a fi si noi interesanti si sa aparem pe forum(desi am mai facut si io de astea) .. 6.Postatul din teribilism e un fenomen grav intalnit de obicei la manelisti si persoane care au o lipsa mare de publicitate..(vezi brudi ) ... ce momente de sinceirtate pe mine =))))) Muie fabuloasa all ma duc ca ma asteapta cartea de psihologie =)) 7.!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ce exista obiectul numit psihologie? =))
|
|
|
Post by vlad_riz on Dec 5, 2005 20:10:06 GMT 3
"Io cand aveam varsta lui ronaldo nu ma uitam la Lord of the rings; am incercat la 14 ani sa ma uit si nu am inteles absolut nimic si am adormit de 5 ori inainte sa plece Frodo din Shire in Fellowship .. " Eu m-am uitat la prima parte din LOTR la 13 ani!si totusi,ma consider prost!hmm..ce paradox
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 5, 2005 21:32:01 GMT 3
Sa intelegi LOTR la 13 ani e ca si cum esti fan Deep Purple la 5.
|
|