|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 22, 2006 23:28:51 GMT 3
"pentru a face putina parada de corectitudine si superioritate, m-am decis sa atac una din parti. gratuit. partea care era deja atacata cu nesimtire." Asta reda destul de bine modul tau de lucru pe forum, insa si pe cel al sustinatorilor tai. Am vazut candva o declaratie "forumul e un mod de a arata cat sunt eu de destept in comparatie cu altii". Ar fi tragic sa fie toti de acord cu parerea respectiva. fix dupa ce apropos a iesit din competitie si nu au mai avut nevoie sa se antreneze pe canalul nostru, tu, danger-zone ai inceput sa ne ataci simultan pe mai multe threaduri, pe cel putin 2din noi. nu stiu ce urmaresti dar daca tu crezi ca o sa te lase vreunul dintre noi sa faci marlanii din astea te inseli. esti partinitor si groaznic de nedrept. nu ma intereseaza ce e in mintea ta. fie ca ai remuscari fata de unii si le rezolvi lovind in noi, fie the dark side won you over.. you're not just getting away with it, deci ai face bine sa stai in banca ta si sa ne lasi in pace. te-ai bagat intr-o chestiune care NU TE PRIVESTE punct Altagracia EU nu am avut niciodata nevoie de antrenament. Am jucat cu voi de distractie. Pe apropos nu era bot atunci. Cum ar trebui sa raspund la o gama de posturi care incearca sa ma discrediteze? "Va multumesc ca ma considerati prost. Voi incerca sa ma cool-tu-ralizez stand in banca mea. Va rog sa nu ma loviti, doamna profesoara de bune maniere." In your dreams! P.S.: Un adevarat strateg stie ca cea mai buna aparare este atacul. (Nu citez din Gigi Becali.)
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 23:30:10 GMT 3
Da, corect Alina. Se merge pe principiul " eu ma bag ca musca undeva in discutia Alina - Peterr, dar voi n`aveti dreptul sa va bagati cand eu apar un marlan care jigneste persoane carora ar trebui sa le stearga pantofii ". Welcome to Romania !
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 23:31:23 GMT 3
N`ai nevoie de antrenament pentru ca la chall nici n`ai jucat tu. Au jucat altii..hai sa nu mai vorbim despre lucruri sfinte, would you ?
GLZ
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 22, 2006 23:52:21 GMT 3
N`ai nevoie de antrenament pentru ca la chall nici n`ai jucat tu. Au jucat altii..hai sa nu mai vorbim despre lucruri sfinte, would you ? GLZ Da, eu eram Ciuleandra si Voodoo Magic, iar ei au jucat in locul meu.
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Mar 22, 2006 23:56:18 GMT 3
Mihai, lasa aberatiile cui are nevoie de ele.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 23, 2006 0:12:53 GMT 3
Trisorul striga "corectitudine!". Jenant.
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 23, 2006 0:13:08 GMT 3
sau trisoarea..in fine
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 23, 2006 0:18:54 GMT 3
Ma bucur ca de cateva ore n`a mai zis nimic Altagracia. Daca iar ar fi justificat si argumentat, ar fi dat`o intr`un patetism greu de imaginat. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 23, 2006 0:44:08 GMT 3
pai a recunoscut cineva mai in drepturi ca mine ca cel caruia candva ii raspundeam abereaza. i got better things to do. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 23, 2006 7:56:21 GMT 3
Dap, termopanele lui Nastase, cele 11 arme ale lui Miki si obiectivitatea in regim de jignire, la altii. Chestii de`astea absolut grotesti.
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 22:11:44 GMT 3
Voiam sa pun postul asta long time ago. Dar m`am abtinut pana n`am avut dovezi concrete si clare. Dovezi pentru mine ca sa`mi justific fata de mine, ceea ce voi spune. Personal, vreau sa`mi cer scuze fata de BonoVox pentru tot ce am spus sau am comentat despre el de`a lungul timpului. L`am cunoscut cat de cat bine, acum ceva vreme si mereu am avut o parere buna despre el. Am spus de foarte multe ori ca nu`i inteleg comportamentului vis-a-vis de noi si de mine, pentru ca, cu mici exceptii (eu stiu..orhe de exemplu) nu i`am facut absolut sau zis, absolut nimic. Dupa o vreme insa, mi s`a spus ca omu` e pasionat de banuri (chestie pe care nu pot s`o inghit) si da afara pe oricine si oricum, de pe un canal mult prea vechi pentru a avea asemenea conducere si mod de operare. M`am grabit sa`l arunc in oala cu anaire sau raindrop (d.p.d.v. al comunismului la nivel de internet ) iar apoi cu tomescu, probabilu (scuzati`ma ca injur) si altii (d.p.d.v. al sloganului "accessul e tot ce conteaza pe lumea asta..ne excita in lipsa de alte lucruri). Cred ca e prima oara cand imi cer scuze fata de un om care m`a jignit si care mi`a jignit amicii. Mi`am dat seama ca toata mizantropia lui era perfect justificata. Cu timpul, printr`un anume fel de a fi, se ajunge la intamplari ca atunci cand intra cine stie ce tembeli pe canal, sa urle "muie confide.. ca stai dupa pula lu` bonovox" (citatul asta este din cineva, nu mai stiu exact..dar mi s`a aratat cuvant cu cuvant) sau "bah bonovox esti varza la trivia huoo cretinule muiiie" si sa iasa dupa celebrele fecale scoase pe gura, iar apoi sa`si faca user nou doar doar l`o mai putea injura putin. E, si povestea asta sa continue zi de zi, ora de ora si saptamana de saptamana, te face sa ajungi intr`un punct in care, tu ca sef de canal si responsabil cu mersul bun al acestuia, sa iti sara tandara si sa fii plin de nervi pe toata lumea. Eu n`am stiut in totalitate de ce Marian s`a schimbat atat de mult si a ajuns sa faca ce facea. Acum, la sfarsitul challului ii dau dreptate si`l felicit pentru masurile luate. In timpul mandatului sau (sa ca zic asa ) s`a format echipa asta a rotriviei care, cu toate ca fost invinsa de noi, a ajuns in finala. As fi vrut sa diversific putin tema asta, dar, cum am zis pe 15 mii de posturi, sunt racit crunt si doar faptul ca am de terminat fervexul, ma tine pe scaun . Asa ca.. ma rezum doar la imi cere scuze fata de un om pe care m`am grabit sa`l judec si sa`i atribui anumite calitati negative. Ni se mai intampla. Avea dreptate cu tot ce facea, ca sa nu mai zic de justificari...ca`s din plin. Am spus la inceput, voiam demult sa pun postul asta, pentru ca intelesesem anumite treburi. Am asteptat, de frica sa nu gresesc iar. N`am gresit.. acum chiar nu. Am putere (si avem, sper, cei din shelter) sa recunosc atunci cand gresesc sau atunci cand o dau in bara cu ceva. Ne caracterizeaza treaba asta si ne mandrim. Again, sorry Marian si rotrivia pentru jignirile si comentariul, de multe ori deplasat, la adresa voastra si a ta. Eu unul am terminat`o cu mircul.. oricum nu mai intram decat la meciuri. Simteam nevoie sa nu plec asa..fara a adresa un cuvant canalului pe care am invatat sa joc si pe care m`am format ca jucator acum mult timp. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 0:04:20 GMT 3
personal nu-mi cer scuze pt nimic. pe langa faptul ca am luat ban, am fost jignita de un om caruia nu ii adresasem niciodata nici un cuvant, cu atat mai putin unul rauvoitor sau jignitor. si altagracia a avut motive f bine intemeiate pt a ucide, dar asta nu o face mai putin.. asasina. desi tot ce ai zis mai sus e adevarat, fata de mine a gresit.. not that i(t) matter(s).. nu-mi cer scuze, n-am de ce. Autumn
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 4, 2006 0:51:47 GMT 3
Eu doar il inteleg pe BonoVox. Bine, ma asteptam sa fiu criticat pentru asta. GLZ
|
|
|
Post by menytta on Apr 8, 2006 0:38:26 GMT 3
Felicitari ROTRIVIA!! ati demostrat ca sunteti o echipa bine organizata, fani trivia si putin cam tacuta:))!, Asta a facut sa deruteze mult in aprecierile pe care le-ati primit pana la finala concursului! Bravo!Bravo!Bafta in continuare!
|
|