|
Post by nastyreputation on Dec 3, 2005 19:20:39 GMT 3
Da ai dreptate.. oricum a fost haos pe rotrivia din punctul asta de vedere. Asa e de ani de zile.
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 3, 2005 19:58:40 GMT 3
De 2 ani jumate, mai exact.
|
|
deadmanwalkn
#DeadPeople
Leader
? i am dead and i am walking ?
|
Post by deadmanwalkn on Dec 4, 2005 1:45:58 GMT 3
~ }-_-{
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Dec 4, 2005 5:33:38 GMT 3
Zorzonel, nu iti scriu de 3 ori, conform metodei tale aplicata cu insucces. Te rog sa citesti postul meu de cate ori este nevoie, pana il intelegi. Hai sa citim impreuna dex-ul, ca sa imi explici notiunile pe care crezi tu ca nu le inteleg. Si mai lucreaza la partea de logica a mesajelor tale. Dupa ce ca imi scoti cuvintele din context, mai comentezi si aiurea ca n-as sti ce spun. Oare cine incearca, in mod patologic, sa aiba o aura de superioritate daca analizam mai bine situatia? Nu incurajez absolut nimic. Am observat ca orice as zice, se gaseste cineva sa interpreteze in mod negativ spusele mele. P.S.: Daca echipa ta e cap de serie, asta e pentru motivul ca s-au facut niste calcule bazate pe chalul trecut, la care multi din actuala echipa rotrivia n-au participat. E un calcul ce permite o marja de eroare destul de mare pentru ca se bazeaza pe un singur criteriu de apreciere.
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 5:44:43 GMT 3
Nu am nevoie sa iti citesc posturile de n ori. Nu am nevoie in general, cu atat mai putin ale tale. Sper ca nu te superi Ce legatura are dexul cu ce am spus acolo ? Am spus doar ca nu stii pe cine sa sfatuiesti de fair-play. Nu stii ce inseamna sa fii fair-play. Si nu are legatura cu traducerea mot-a-mot dintr`un dictionar ci cu altceva. Daca n`ai inteles, nu`i vina mea. In schimb postul tau precedent nu a lasat o impresie doar asupra unui individ, ci a doi indivizi. Suntem mai multi care am inteles acelasi lucru. Atunci cine trebuie sa lucreze mai mult la logica si exprimare ? De fapt tu nu trebuie sa lucrezi, trebuie sa citesti niste posturi de mai multe ori. Nu`i nici o rusine in asta. Pur si simplu reactia ta, a facut unele persoane ( eu si negura in cazul de fata ), sa aiba senzatia ca tu n`ai citit absolut deloc ce am scris noi. Noah.. asta e Eu n`am incercat niciodata sa spun ca suntem superiori. Am spus direct : " noi suntem superiori ". Si chiar treaba asta ne face sa fim, pentru ca nu ne ascundem in spatele unor cuvinte fara sens si al unui fair-play IREAL. Echipa mea nu`i cap de serie doar datorita chalului trecut. Am mai spus, imi demonstrezi ca degeaba, ce a fost la ultimul meci ( de acum 3 luni aproximativ ) intre Shelter si o echipa All Undernet ;D. De`aia suntem cap de serie. Asta ca sa intelegi ca nu este doar un criteriu, e mai multe ca sa zic asa. Sunt enorm de multe criterii. Momentan ti`am prezentat doua. Daca mai vrei, iti mai dau.
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 5:51:33 GMT 3
Fiecare are motivele lui...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Dec 4, 2005 16:57:39 GMT 3
Zorzonel exagerezi si tu cu al undernet:( era doar canalu #Trivi
|
|
|
Post by souljalikeme on Dec 4, 2005 17:20:00 GMT 3
Iar tu erai la Trivi ... din asta ce reiese ?
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 17:52:39 GMT 3
Nu era DOAR canalul trivi.
|
|
|
Post by mr_broody on Dec 4, 2005 18:19:03 GMT 3
era trivi + undernet ca sa fim mai corecti ..
|
|
|
Post by triviaplayer on Dec 4, 2005 19:45:08 GMT 3
zorzonel esti prost(punct)
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 20:03:27 GMT 3
stiu ;D
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 20:06:32 GMT 3
Ai putea sa si argumentezi. Ai putea sa si spui cine esti. Promit ca nu te dau cu capu` de bordura Ai putea.. sa traiesti.
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 20:11:15 GMT 3
Dap brudi, corect
|
|
|
Post by nastyreputation on Dec 4, 2005 20:22:22 GMT 3
P.S. : Precizez pe aceasta cale ca eu sunt cel mai prost. Da oameni buni sunt prost. Sunt un prost irecuperabil si merit sa fiu impuscat pentru prostie. ( cine dracu ma pune sa raspund persoanelor pentru care gramatica e ca medicina pentru Gigi Becali )
|
|