Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 20:35:15 GMT 3
deci pe cretinu asta daca il prind in constanta pun tiganii pe el mucosu draqului iara trebuie sa iti spun ratat!
R
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 20:42:16 GMT 3
ah si peterparapantule nu m-am luat de anaire looool de bonovox poate candva dar acuma nu mai am nici o treba doar cu peterr ro
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 20:54:26 GMT 3
lol ma GLZ
|
|
|
Post by balexis on Mar 20, 2006 21:01:41 GMT 3
))) mare iti e gradina doamne..merciol pentru aceste arhive stufoase... Scriem un roman din challengeul asta pls?? Peterr nu te agita mah pastreaza energia pentru meciul cu noi pls ca devii trist ca incultu pls...
|
|
|
Post by peterpant on Mar 20, 2006 21:12:34 GMT 3
spalat...platonic:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahahahah...arunca-te plz... voua sa va fie bine...laudati-va intre voi pls...cat sunteti de inteligenti....poate poate...s-o mai gasi unu care sa va aprobe...desi ma indoiesc groaznic:))))) cica asta e forumul concursului...loc unde se balacesc si se lauda cu inteligenta lor shelterishtii:))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 21:18:45 GMT 3
Ma scuzi ca folosesc cuvinte care`n mahalaua aia de`o numesti "slujba", n`au ajuns. Nu mai fac mankatias
GLZ
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 20, 2006 22:01:07 GMT 3
"ce s-a incercat aici cu peterr? hmm, poate sa ii demonstram ca nu e in masura sa judece pe nimeni? poate sa il ajutam sa isi dea seama ca inainte sa faca o afirmatie trebuie sa se documenteze?"
Bine, atunci este cineva in masura sa-i judece pe ceilalti? Cine sau ce le da acest drept? Faptul ca se crede superior, ca e mai carcotas si se leaga de toate greselile de exprimare? Alina, cum poti incerca sa judeci o persoana pe care nu o cunosti? Afirmatiile pe care le-ai facut la adresa lui chiar reprezinta "judecati" (concluzii deduse de tine din anumite fapte de care dispui). Dar marea problema e ca ceea ce insinuezi tu nu are nici o legatura ce realitatea. Nu poti judeca o persoana doar prin prisma unor idei pe care el(ea) le lanseaza pe forum cu nu stiu ce ocazie. Ar fi extrem de trist sa credem ca un om nu mai are si alte idei in afara de cele pe care le exprima printr-un singur mijloc de comunicare. P.S.: Te rog sa-ti urmezi sfatul si sa te documentezi mai bine.
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Mar 20, 2006 22:09:49 GMT 3
voua sa va fie bine...laudati-va intre voi pls...cat sunteti de inteligenti....poate poate...s-o mai gasi unu care sa va aprobe...desi ma indoiesc groaznic:))))) cica asta e forumul concursului...loc unde se balacesc si se lauda cu inteligenta lor shelterishtii:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Peterpant, iar spui lucruri pe care nu poti sa le demonstrezi. Daca unele persoane din echipa mea profita de timpul liber de care dispun si aleg sa si-l petreaca pe forum, nu inteleg de ce este nevoie ca tu sa generalizezi si sa spui "shelteristii"? Te rog sa te adresezi celor cu care intri in conflict si nu intregii echipe, deoarece mai sunt si altii in afara de cei cu care ai tu ceva de impartit. Eu trebuie sa intru "deghizata" pe rotrivia (daca simt nevoia), ca am ban de vreo trei saptamani, asa, ca shelterista. Si mai e un canal (nu conteaza numele) pe care mi se spune ca "sunt un zero" de catre cineva care nu a schimbat vreodata macar doua replici cu mine. Ma deranjeaza ca anumite au o prejudecata puternica si ne baga pe toti in aceeasi oala. NU toti simt nevoia sa-si expuna inteligenta pe forum de parca ar fi licitatie. Oricum, ma bucur ca ai recunoscut conceptul cu care ne confruntam.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 23:06:18 GMT 3
Scoateti ma banurile ca oamenii sunt f. afectati dupa experiente de genul asta. Pacat.
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 23:07:36 GMT 3
"ce s-a incercat aici cu peterr? hmm, poate sa ii demonstram ca nu e in masura sa judece pe nimeni? poate sa il ajutam sa isi dea seama ca inainte sa faca o afirmatie trebuie sa se documenteze?" Bine, atunci este cineva in masura sa-i judece pe ceilalti? Cine sau ce le da acest drept? Faptul ca se crede superior, ca e mai carcotas si se leaga de toate greselile de exprimare? Alina, cum poti incerca sa judeci o persoana pe care nu o cunosti? Afirmatiile pe care le-ai facut la adresa lui chiar reprezinta "judecati" (concluzii deduse de tine din anumite fapte de care dispui). Dar marea problema e ca ceea ce insinuezi tu nu are nici o legatura ce realitatea. Nu poti judeca o persoana doar prin prisma unor idei pe care el(ea) le lanseaza pe forum cu nu stiu ce ocazie. Ar fi extrem de trist sa credem ca un om nu mai are si alte idei in afara de cele pe care le exprima printr-un singur mijloc de comunicare. P.S.: Te rog sa-ti urmezi sfatul si sa te documentezi mai bine. Da Mihai, o sa facem o intrebare cu "cine este zeul posturilor" .. stai linistit. O dai si tu in diverse.. aiurea. Noapte buna GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 1:22:34 GMT 3
Bine, atunci este cineva in masura sa-i judece pe ceilalti? Cine sau ce le da acest drept? Faptul ca se crede superior, ca e mai carcotas si se leaga de toate greselile de exprimare? Alina, cum poti incerca sa judeci o persoana pe care nu o cunosti? Afirmatiile pe care le-ai facut la adresa lui chiar reprezinta "judecati" (concluzii deduse de tine din anumite fapte de care dispui). Dar marea problema e ca ceea ce insinuezi tu nu are nici o legatura ce realitatea. Nu poti judeca o persoana doar prin prisma unor idei pe care el(ea) le lanseaza pe forum cu nu stiu ce ocazie. Ar fi extrem de trist sa credem ca un om nu mai are si alte idei in afara de cele pe care le exprima printr-un singur mijloc de comunicare. P.S.: Te rog sa-ti urmezi sfatul si sa te documentezi mai bine. din pacate m-am documentat destul cu peterr, tu esti cel care vorbeste in necunostinta de cauza. m-ai intrebat daca am discutat cu el sau nu? nu. cand l-am judecat eu? am tras doar niste concuzii pt cei cu valul pe ochi, bazandu-ma, normal pe faltele petrecute pe irc, ca doar despre ce e forumul asta? vrei sa ma apuc sa dau verdicte dupa ce ii studiez toata biografia lui peterr? plus ca de atatea ori el a avut comentarii si atitudini total aiurea fata de noi si fata de multi altii. si o data nu te-ai bagat. cine e partinitor? eu inteleg ca sunteti prieteni si tu chiar pari un om inteligent. de aia ma mir de unele din persoanele cu care te insotesti. im cer scuze, dar trebuie sa fii orb ca sa nu vezi ca peterr, krac, etc sunt niste oameni redusi. si unde ii judec? am zis ca au locul lor in ierarhie si ca nu e neaparat un lucru rau ca sunt asa. daca se hotarasc sa progreseze, cu atat mai bine. in alta ordine de idei, in afara de solidaritatea cu peterr, incep sa cred ca ai si o problema cu noi. ori citesti din 3 in 3 randuri ca crak. and for your information, alea nu-s greseli pe care le poti evita doar daca studiezi nush ce carti sofisticate. sunt reguli de baza ale gramaticii. so.. please, nu scuza asa ceva, you're giving yourself a bad name Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 1:31:32 GMT 3
spalat...platonic:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahahahah...arunca-te plz... voua sa va fie bine...laudati-va intre voi pls...cat sunteti de inteligenti....poate poate...s-o mai gasi unu care sa va aprobe...desi ma indoiesc groaznic:))))) cica asta e forumul concursului...loc unde se balacesc si se lauda cu inteligenta lor shelterishtii:)))))))))))))))))))))))))))))))))) trec peste rasul nervos pe care l-am mai vazut si inainte ca exprimare a nodului sau unghiei din gat, la brudi, ruzza, parca si la crak dar poate el isi udase doar patutul. nu s-a laudat nimeni cu inteligenta, noi am postat niste chestii banale, repet. daca tu te extaziezi in halul asta nu inseamna neaparat ca suntem noi inteligenti (lucru pe care nu trebuie sa-l demonstram nimanui), poate insemna ca esti tu under-level. si genii sa fim, nu am avea nevoie sa ne aprobe.. plebea plus ca e mult mai diplomatic sa pari.. mai putin dotat cerebral si sa-i faci pe ceilalti sa te subestimeze peterpant, peterr, krac, astia.. va rog spuneti-mi ca asta ati facut pana acum Altagracia
|
|
emineasca
#Rotrivia
Mandra Buburuzza
|
Post by emineasca on Mar 21, 2006 1:51:55 GMT 3
vad ca tu ai o boala cu rasul nervos , ma mir ca nu ai mai bagat-o si pe aia cu ochelarii de cal . adik daca eu ti-am dat de inteles ca rad nervos la cate posturi v-am raspuns e clar ca despre tine as trage concluzia ca plangi ofticos . eu v-am spus bine in postul ala cu peisajele. si acolo am fost cat se poate de obiectiva fiecare cu peisajul lui, asa ca te rog sa nu disturbi peisajul meu cu mania persecutiei. tu la mine nu vezi decat ca rad .. so nu stii bine daca e un ras nervos pe cand eu la tine vad doar ca te plangi.. take a break. ps: mi se pare penibil ca judecati oamenii dupa cat de mult va sustin sau nu ... cre ca aici se vede pupincurismul
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 1:59:46 GMT 3
Eu unul m`am plictisit. Retarzi peste retarzi. Daca n`ar exista o anumita persoana, as plange zilnic ca m`am nascut in Romania. GLZ
P.S. : ce`mi plac astia care nu spun absolut nimic, ci doar comenteaza. Se intampla aia, se intampla ailalta, Altagracia a intrat pe forum, se logheaza Zorzonel, posteaza Lya, Roni misca mouseul si...siiiiiiii .. poooooooooooost. Vine sa borasc
|
|
|
Post by peterpant on Mar 21, 2006 2:38:38 GMT 3
Nota: shelterishtii se referea la canal...nu la echipa...pentru ca in echipa sunt oameni care nu sunt pe canal ... ...de ce ai ban...sa nu uitam cum mi-ai dat tu ban fara sa iti fac nimik lili... ...cui nu ii place in romania...sa plece...unii au plecat deja ;D
|
|