Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 2:50:18 GMT 3
ruzza, pe noi nu ne sustine nimeni si nici nu avem nevoie. ce kissassism visezi? :/ tu ? obiectiva? in general sau doar cand ai luat apararea unui om de nimic precum brudi? right... unii au o relatie platonicacu sapunul, altii cu logica. asta e. daca te-ai blocat pe ideea cu ochelarii de cal inseamna ca am atins un punct sensibil si o sa faci si tu ceva sa progresezi. ma simt bine, implinita. ajut oamenii. mi te si vad tremurand si zicand "nu sunt nervoasa, sunt ok, sunt rad pentru ca ma simt bine vizavi de ce spuneti, ma distrez.,"..cu parul valvoi, mainile miscandu-se in nestire, privirea pierduta.. in fine, folosesc hiperbole ca se intelege mai bine asa. de unde stiu faza cu rasul nervos? e evidenta iar eu? sa plang (fie si la figurat) pt niste bagatele spuse pe forum? grija la ochelari . eu v-am zis de mult ca va luati si ma luati mult prea in serios, referitor la discutiile pe forum. cine are urechi sa auda.. cine nu.. ah pardon ca nu vorbeam si metaforele nu sunt permise, in schimb greselile gramaticale, da. oh well.. pacat. mie imi plac jucariile si mi-am gasit aici teren de joaca . atacati-va, daca doriti, dar v-am avertizat de mai demult. cat despre nascutul in romania, e rau acolo, e rau peste tot, rau rau rau numai ca in tonuri si nuante diferite. nu e bine niciunde si de multe ori cu cat pare mai bun cu atat e mai putred. si de unde v-a venit voua ideea ca o discutie in contradictoriu nu e constructiva? serios.. cum ramane cu "gimnastica" pt neuroni:)? la orice replica data trebuie sa iti storci creierasul cat de cat. well..unless you're krac . va deranjeaza ca va provoc? nu raspundeti sau raspundeti, dar nu inteleg de ce ar fi o problema. stergeti posturi, lalala ma mai injurati putin.. go ahead, n-am avut niciodata intentia sa fiu placuta de lume. si mai presus de toate, nu am "atacat" NICIODATA fara sa fiu "atacata". Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 3:06:15 GMT 3
Nota: shelterishtii se referea la canal...nu la echipa...pentru ca in echipa sunt oameni care nu sunt pe canal ... serios? care ar fi aia? si la cine care sta pe canal si nu e in echipa te refereai in postul ala? sau suntem chickens si nu dam nume? Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 3:45:55 GMT 3
pfff, tu inca te mai chinui sa te intelegi cu cineva? Inca mai scrii posturi lungi dand explicatii de nota 10 ? Tu inca mai speri ceva? Te invidiez. Jur ca te invidiez.
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 5:40:43 GMT 3
sunt naiva < hija
|
|
|
Post by peterpant on Mar 21, 2006 11:05:39 GMT 3
nu pot sa dau nume..dar se simt ei..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 11:35:10 GMT 3
Se simt ? Te`ai simtit Del Toro ? Eu nu ma simt. Cred ca e de la somn.
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 11:44:46 GMT 3
anyway, nice reaction from black`s part Altagracio, we win again hai sa next GLZ
|
|
emineasca
#Rotrivia
Mandra Buburuzza
|
Post by emineasca on Mar 21, 2006 11:50:40 GMT 3
1. arata-mi te rog unde am luat eu apararea lui brudi. nu consider nici eu ca a fost corect modul in care a facut-o. am postat atunci cand deja era de gluma, si cum imi place sa rad era super comic cum il dadeai in judecata si cum altii vroiau sa se duca sa vorbeasca cu parintii lui .adik nush cine te asteptai sa fie de acord cu asa ceva...niste decizii cam extremiste .. oh.. c'mooon cine nu ar rade .. si nu nervos.. atunci chiar tu erai cea nervoasa recunoaste.. si de aici vine si punctul .. 2. ca incerci sa arunci comportamente pe capul altora dar de aici ti se vad tie frustrarile gen par valvoi etc.. adik.. pentru ce sa mi se faca mie parul valvoi cand nu am de impartit decat pareri, si si accept parerile altora, dar cu extremistii este cam greu de comunicat. ei isi iau ideile in brate si nu se mai dezlipesc de ele 3. si alt exemplu cu ochelarii chiar era o gluma, si dupa exprimare trebuia sa te prinzi la cat de mult ne diferentiem in conceptii si in 'peisaje'. so... nu as vrea sa am niste ochelari ca ai tai ps: peace
|
|
|
Post by chisa on Mar 21, 2006 12:13:02 GMT 3
Ce m-as face daca nu ar exista forumu asta in momentele de plictis de la munca? ;D
|
|
|
Post by Peterr on Mar 21, 2006 16:20:10 GMT 3
hahaha "trebuie sa fii orb ca sa nu vezi ca peterr, krac, etc sunt niste oameni redusi." Morala: Toti cei care indraznesc sa o contrazica pe maiestatea sa Altagracia care e pe la produs in Canada sunt redusi. Sincer? Putetz sa ziceti orice A existat o perioada in care chiar ma interesa ce au de spus Alina si Razvan pentru ca ii credeam capabili de mai mult decat sa jignesca... Dar m-am inselat Voi aveti noroc de conexiunea la internet. "Gata ca m-am distrat destul cu voi ... etc" .. Nu luati asta ca pe un atac. Felicit modul in care va ascundeti complexitatile prin incercarea de a parea superiori. Nu prea va iese.. da` oricum.. felicitari pentru incercare !
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 16:22:43 GMT 3
Sangele apa nu se face. Taranul tot taran ramane. O viata frumoasa, plina de becali !
GLZ
P.S. : Ma gandeam sa jignesc si eu, ca sa vada mironosita Peterr cam ce inseamna sa jignesti. Te sfatuiesc totusi sa nu folosesti exemplul feminin din familia ta, peste tot. Oricum te felicit si (hai sa te jignesc) iti multumesc ca mi`ai dovedit cat de superioara iti e Alina, tie. Treci si ... de fapt lasa. Nevermind. Multumesc.
|
|
|
Post by Peterr on Mar 21, 2006 17:50:53 GMT 3
Daca eu jignind-o pe Alina am demonstrat ca ii sunt inferior.. prin analogie.. sunt superior celor care m-au jignit .. ms <
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 22:10:21 GMT 3
daca alina e la produs ma-ta pe unde e?
Ronaldo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 22:22:46 GMT 3
ruzza, asta ai dedus tu sau a dedus peterr, ca vin in ro si-l dau in judecata pe brudi. eu nu am zis niciodata asa ceva. si am mai zis asta de vreo 3 ori. again, esti paralela. cat despre ras, ochelari, peisaje blah blah.. deja vorbesti de nush cate posturi incoace de ele si sincer m-ai plictisit. m-ai rugat sa te las in lumea ta si asa o sa fac . peterr, mare lucru nu pot sa ii raspund unui personaj ce-l are ca model in viata pe gigi becali. zicea cineva ca el e amuzant ca e prost. nu. ali g, that's stupid humour. parintele tau spiritual e doar prost. cat despre compromisuri, vandutul trupului si al sufletului, calcatul pe propriul orgoliu, aruncarea principiilor la gunoi, servilismul de orice fel, sunt toate in aceeasi oala si tu amesteci in ea, nu eu dupa ce descopar ca brudi e un hot nerusinat si tu nu crezi ca asta e o problema, sa inteleg ca tu daca veneai intr-o tara straina te apucai de "produs". mentalitatea.. nu zic a taranului ca ei is oameni cu principii solide si ar insemna sa le aduc o jignire sa te numesc asa. nu ma surprinde, sincer, daca tu, peterr, ti-ai calcat principiile pe mirc pt asa-zisa putere, de ce nu ai face-o si in real life, pt bani . there are some little little things called work, brain, pride. you sum it up . ma minunez ca nu ai deloc un sistem al valorilor si incep sa regret ca am insinuat ca esti mai bun ca crak. ai sfarsit exact ca el. cand nu mai ai nimic inteligent de zis, te apuci sa arunci cu noroiul in care te tavalesti. cum a zis si razvan, nu faci decat sa demonstrezi ca esti inferior. ba chiar mult mai jos decat credeam tu? superior mie? eu consider ca-mi e toata lumea superioara, mai putin 5-6 persoane. iar tu tocmai ti-ai castigat locul printre exceptii. totusi la ce mi-ai putea fi superior hmm... scuipat de semninte, citate din becali, pragmatism, diletantism in toate.. cat despre jigniri, singura pe care mi-ai adus-o e faptul ca ai indraznit sa-mi scrii numele, restul cuvintelor tale sunt niste tentative ieftine de demonstrare a propriei inferioritati. da, maiestatea mea e prea Sus fata de tine ca sa indraznesti pana si atat. de ce spun asta? ma bazez strict pe ce ai scris tu, nu pe supozitiile cuiva . evident suntem toti cu rang inalt pe langa un lacheu ca tine Altagracia
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 21, 2006 22:34:58 GMT 3
Initial n-am vrut sa ma mai amestec in "balaceala asta in noroi" intrucat mi s-au rastalmacit cuvintele de la inceput. Ce talent au unele persoane ! Acum e prea de tot. Alina, mai pune o frana ca ai trecut de mult granita ridicolului. Nu-mi pierd timpul sa dau explicatii, sper sa intelegi si singura cum ai exagerat si ai devenit antipatica (nu doar mie).
|
|