amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 21, 2006 22:36:36 GMT 3
gigi becali stia aseara principiul vaselor comunicante
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 21, 2006 22:49:53 GMT 3
danger-zone, daca dupa demonstratia de nesimtire facuta de peterr, crezi ca tot eu sunt personajul negativ, chiar ca nu mai avem ce vorbi. daca sunt antipatica e problema mea si numai a mea. nu am zis nimic neadevarat. dar adevarul doare si lumea incearca sa atace cu minciuni, cu noroi, cu ce-o duce capul. ma antipatizezi? foarte bine, join the club . ridicol e prietenul tau care a demonstrat ca nu-i cu nimic mai sus decat vanzatorul de seminte care incepe sa te injure de mama daca nu cumperi. sa pun frana la ce? sa-l las sa arunce cu noroi fara sa ma acopar? yeah right. stii proverbul ala, la lupta renunti ori de frica, ori de rusine. legat de ultima parte, astept sa abandoneze peterr, dar.. pt asta trebuie sa ai rusine deci.. cam greu . in alta ordine de idei, nu mi-a pasat niciodata de explicatiile si parerile tale, nici macar acum. dar te inteleg. ti s-a zis de atatea ori ca pupi in posterior shelterul (lucru pe care nu l-am crezut niciodata) incat acum, dandu-ti seama ca toti ne urasc, te-ai hotarat sa li te alaturi. i do not care. nu avem nevoie de sustinatori, ca echipa. cu atat mai putin eu personal. so save it. you don't like me? fine. noone likes me? even better, e mai simplu asa, plus ca daca asta inseamna sa nu ma prefac, so be it . cat despre becali, that's not what makes a man , dar totusi bvo lui Altagracia
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 21, 2006 22:54:06 GMT 3
si eu care credeam ca e barbat
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 22, 2006 0:10:49 GMT 3
danger-zone, daca dupa demonstratia de nesimtire facuta de peterr, crezi ca tot eu sunt personajul negativ, chiar ca nu mai avem ce vorbi. daca sunt antipatica e problema mea si numai a mea. nu am zis nimic neadevarat. dar adevarul doare si lumea incearca sa atace cu minciuni, cu noroi, cu ce-o duce capul. ma antipatizezi? foarte bine, join the club . ridicol e prietenul tau care a demonstrat ca nu-i cu nimic mai sus decat vanzatorul de seminte care incepe sa te injure de mama daca nu cumperi. sa pun frana la ce? sa-l las sa arunce cu noroi fara sa ma acopar? yeah right. stii proverbul ala, la lupta renunti ori de frica, ori de rusine. legat de ultima parte, astept sa abandoneze peterr, dar.. pt asta trebuie sa ai rusine deci.. cam greu . in alta ordine de idei, nu mi-a pasat niciodata de explicatiile si parerile tale, nici macar acum. dar te inteleg. ti s-a zis de atatea ori ca pupi in posterior shelterul (lucru pe care nu l-am crezut niciodata) incat acum, dandu-ti seama ca toti ne urasc, te-ai hotarat sa li te alaturi. i do not care. nu avem nevoie de sustinatori, ca echipa. cu atat mai putin eu personal. so save it. you don't like me? fine. noone likes me? even better, e mai simplu asa, plus ca daca asta inseamna sa nu ma prefac, so be it . cat despre becali, that's not what makes a man , dar totusi bvo lui Altagracia Adevarul e relativ. Adevarul tau nu are nimic de a face cu realitatea perceputa de persoanele cu bun simt in legatura cu Peterr. El nu este prietenul meu, e doar o persoana pe care o inteleg. Nu are o logica intortocheata, ghidata de resentimente. Dar vad ca te-am sfatuit degeaba sa incetezi "demonstratia de superioritate" care nu foloseste nimanui (poate cu exceptia orgoliului tau). N-am zis ca imi esti antipatica, insa acest lucru este in curs de a se schimba. Eu iti dau un sfat spre binele tau, ca sa nu te mai faci de tot rasul pe forum, iar tu ma jignesti cu insinuari de 2 bani. Iti multumesc pentru amabilitate. Daca pentru tine este o lupta faptul ca dai replici in disperare (cautand sa amplifici scandalul, nu sa-l atenuezi) de cauza, pierzandu-ti din umorul pe care l-am apreciat eu mult la echipa ta, nu mai am ce sa adaug. Iar daca nu-ti pasa de explicatiile mele, nu le mai pata cu noroi, interpretandu-le de parca ar apartine unei carpe de spalat pe jos. Cand nu-ti pasa de ceva il(o) ignori, nu il(o) contra-contra-contra-ataci. Si vreau sa mai precizez un lucru: nu sunt nici pro, nici contra "shelter". Primul meu post din aceasta discutie era legat de felul in care il desconsideri pe Peterr, tu, ca individ, nu echipa ta. In ansamblu, imi place sa cred ca shelterul are mai mult parti bune decat rele, oricat de mult se straduiesc unii sa ma contrazica. Mie imi placea sa citesc forumul asta ca pe o revista comica de benzi desenate. Acum a ajuns doar o rubrica de scandal, in care nimanui nu-i pasa de parerea nimanui. Haideti sa aberam, ca poate mai citeste vre-unul si vom avea ocazia sa-i dam in cap. Atentia la granitele dintre comic, ridicol si ultraj. Pacat ca iar m-am straduit sa-mi public ideile doar pentru a fi luate in deradere.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:16:32 GMT 3
Peterr, in loc de o replica, a jignit. Punct. Oricine sustine ca Alina ar fi trebuit sa taca dupa chestia asta, e mai imbecil decat toti aia 4-5 insirati in alt post. Punct. End of story
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:18:57 GMT 3
i'm not a comediant. poate de aia nu is amuzanta. cred ca e un conflict de viziuni aici si mai bine nu continuam discutia. in conceptia mea nu esti penibil daca te aperi intr-un atac fie si pe forum, o femeie nu e penibila daca nu se lasa violata, un Om nu e penibil daca nu se lasa jefuit, un scolar nu e penibil daca nu se lasa calcat in picioare de "bullies" s.a.m.d. but then again, fiecare cu ideea lui despre viata. sayonara. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:31:45 GMT 3
Pai da ma.. trebuie toti ratatii sa`ti spuna ca esti curva, dupa care, incerci sa`i dai o replica lipsita de cuvinte malitioase si nici asa nu`i bine. Mai Alino.. taci dracu data viitoare. Lasa`i sa te injure si de mama, lasa`i sa te trimita in toti mortii.. DAR TU NU ZI NIMIC ! Ca esti penibila !! Ai inteles ?!?!?!? Macar, nu te mai chinui sa scrii posturi lungi (pe care oricum nimeni nu le va intelege). Zi si tu maxim 2 3 randuri..ca pierd oamenii firul. Penibilo !!!!!!!!!!!!!!!!! Auzi, daca arunca vecinii tai cu pietre in geam, sa nu zici nimic, da? Ce mama dracu ma Alino..dupa ce ca ei se chinuie sa arunce cu pietre, fac miscarea aia a bratului destul de incomoda, sa nu le zici nimic, da? Eventual sa te duci la geam sa te si nimereasca una..stii o treaba. Acum poti sa pleci ma.. sa iesi de pe forum sa te duci la dracu undeva departe, pentru ca aia avut marlania asta incredibila, educatia asta nenorocita, de a raspunde atunci cand ai fost numita "curva". Ce e asta ma? CUM ITI PERMITI? Sa nu mai faci asa !!! Niciodata !! Altfel nu vor putea imbecilii sa te aprecieze. Saaaaaaaaau mai bine ! Injura si tu. Cred ca daca doar injurai, toata lumea de iubea. Asa cu..posturi de`astea lungi in care atingi subtil anumite puncte sensibile, nu ajungi nicaieri !! Curvo !! Sa nu mai ripostezi ! Stai sa te injure !!!
GLZ
P.S. : Acelasi lucru si la Cristina, mah. Ca tot ii era rusine astuia ca trebuie sa vorbeasca cu aceasta nestiutoare si aceasta persoana care jigneste gratuit. P.P.S : Mi`e scarba ca mi`am pastrat calmul atunci cand s`au facut ironii de 2 lei si 3 parale. SUNT PENIBIL ! Trebuia sa injur !! Eram iubit
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:36:30 GMT 3
Daca eu jignind-o pe Alina am demonstrat ca ii sunt inferior.. prin analogie.. sunt superior celor care m-au jignit .. ms < Prin analogie, tu esti prost. The end. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:37:42 GMT 3
hija )) :*
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:40:57 GMT 3
nasol ca nici macar nu as corespunde profilului. peterr cu natura lui submisiva ar face o treaba infinit mai buna, poate ar trebui sa-l chem incoace sa isi implineasca visul. asa ar scapa si de invidia total nefondata Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:42:45 GMT 3
hija, cand incep sa injur, o sa stii ca m-am enervat . wich is .. very very rare, nici nu-mi aduc aminte cand am injurat ultima oara
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:44:15 GMT 3
am o idee. hai raspundem la toate posturile cu intrebari din chal Altagracia
|
|
amundi
#concurs
Leader
|
Post by amundi on Mar 22, 2006 0:44:57 GMT 3
pe mine pe rivalii de mama acum 3 luni
|
|
|
Post by Peterr on Mar 22, 2006 0:46:42 GMT 3
Eu am avatar cu gigi becali fix pentru ca e prost de bubuie.. iar majoritatea lucrurilor pe care le spun/fac sunt sarcastice.. IQ-ul vostru nu va permite sa percepeti sarcasmul. Am jignit pentru ca m-am saturat sa fiu luat de prost... in plus.. ca sa puteti intelege.. trebuia sa ma cobor la nivelul vostru... am incercat in cateva posturi sa fiu civilizat.. dar mi-am dat seama ca asta e ceva care voua va este strain.. respect, civilizatie.. nu stiti ce e aia...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 22, 2006 0:47:32 GMT 3
are you talking to me? :/ Altagracia
|
|