|
Post by chisa on Mar 20, 2006 15:18:45 GMT 3
8. Maturitate? O sa ma invete Alina ce-i aia cand vine in tara sa-l dea in judecata pe broody. Asta chiar a fost delicioasa...
|
|
|
Post by OldSchool on Mar 20, 2006 15:22:48 GMT 3
Peterr, nu stiu cine esti... dar tu chiar te-ai apucat sa discuti rational cu astia? Asta e ca si cand ti-ai spala masina in timpul ploii.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 16:15:55 GMT 3
Dap, e ca si cum ai incerca sa`i arati unui incult de ce caria nu e boala. GG ! GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 16:17:43 GMT 3
8. Maturitate? O sa ma invete Alina ce-i aia cand vine in tara sa-l dea in judecata pe broody. Asta chiar a fost delicioasa... Dap, e din miere de fag de ghinda.
|
|
|
Post by chisa on Mar 20, 2006 16:31:11 GMT 3
Daca nu te atacai nu faceai nik...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 16:45:05 GMT 3
data te nu nika GLZ
|
|
|
Post by peterpant on Mar 20, 2006 17:23:58 GMT 3
oooooph...Alina imi pare rau ca iar o sa imi zici ca "ma iau de pisicutele tale" dar asta e situatia...ce sa ii faci...daca nu le cumperi jucarii sau alte questii care sa le dea de lucru... ...unu la mana...nu inteleg ce cauta ronaldo sau lya in discutii despre anaire...cand nici macar nu shtiau ce e mircul...sau cine e anaire sau ce se intampla pe aici...kred ca e la moda sa te bagi in seama aiurea...si e la moda sa arunci cu cuvinte pe forum... ...doi la mana...privatul lui Razvan cu peterr ii priveshte doar pe ei doi si doar ei doi shtiu ce au vorbit acolo (adica nah daca Razvan nu pune privatele lui pe forumuri sau nu le imparte cu restul turmei...cum face el de obicei)...asha ca nu inteleg de ce restu' isi posteaza idioteniile...si aerele de mari scriitori pe forum pe aici ...trei la mana....nimeni se pare ca nu reuseshte sa va ajunga la inteligenta...capacitate...si va cam luati de toata lumea...asta e forumul concursului...aveti si voi forumul vostru de ce nu mergeti acasika la voi...sa lasati oamenii in pace...doar pentru asta ati facut forumul ala (cu toate ca la un moment dat aveam alta impresie...) ...patru...credeti ca daca gigi becali...reuseste sa faca lumea sa rada prin replicile lui...puteti si voi...el e prost...voi doar va faceti ca sunteti prosti sau incercati sa imitati prostia...mergeti...aveti forum aveti canal....lasati oamenii in pace... ...cinci ia uite ce am adunat eu de pe aici "mi`ar fi frica sa stau langa un asa ciudat"...moamah cumparati o oglinda te rog eu frumos...cam ducii lipsa ...nu vedeti ca lumea nu va suporta...si voi va credeti amuzanti...ati ajuns sa masurati inteligenta...prin punctele de la chall .....si prin numarul de posturi de pe forum...sunteti dusi rau de tot...si oricum tin sa va felicit pe aceasta cale...ati reusit sa invatati pe de rost toate tampeniile...sunteti cei mai buni jucatori de trivia...asta e adevarata inteligenta...aratati-ne ca sunteti constienti de inteligenta voastra...mai gustati si voi din realitate...cititi o carte...ca se pare ca aveti nevoie...
|
|
|
Post by peterpant on Mar 20, 2006 17:24:55 GMT 3
prima carte pe care ash vrea sa o cititi si v-o recomand cu caldura e ...codul bunelor maniere
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 18:02:27 GMT 3
Zau ? Daca imi juri ca ai folosit sapunul maca o data in ultimele 3 saptamani, imi cumpar cartea cu bunele maniere. Aici eu jur ! (asta apropo de oglinzi ) GLZ
|
|
|
Post by peterpant on Mar 20, 2006 18:04:54 GMT 3
busted...am folosit azi ..dupa ce am citit posturile voastre jegoase...da-mi numarul de card...sa iti trimit bani de carte:(
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 18:08:36 GMT 3
Eu vorbeam chiar despre obiectul sapun. Nu spalat platonic Si sa stii ca nu`i neaparat sa judeci oamenii/intamplarile/faptele din perspectiva ta/actiunea ta/natura ta .. nu tot este jegos. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 18:10:02 GMT 3
Anyway.. discutia asta era intre noi si Peterr. De aici si pana la a intra in dispute cu zoofili tigani..e cale lunga. Ma scuzati..eu ma opresc aici pentru ca deja m`am coborat la un nivel too low. !seen peterr..unde ramasesem ?
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 18:52:18 GMT 3
peterrr, unde te-am jignit si cand am zis in ca vin in tara sa il dau in judecata pr brudi? si mai zici ca nu esti pararel cu realitatea. daca tu imi arati unde am spus asa ceva sau unde te-am acuzat ca ai fi imatur.. eu ti-am zis doar ca esti redus pt gradul Inalt de maturitate la care ai ajuns. daca asta o sa te faca sa reiei gramatica de a 8-a, sa citesti o carte la 8 luni si sa meditezi odata la 2luni, sau sa imparti pumni tiganilor din autobuz, e treaba ta. plus ca peterpant a fost cel care a zis de becali ca e prost. eu doar zisesem inainte ca te reprezinta, nicidecum ca e prost ca nu voiam sa iti atac sistemul de valori eu is doar o persoana mediocra, cu 0 talente scriitoricesti. de unde ati fost voi astea nu stiu, probabil de unde ati scos si ideea ca eu vin in tara sa-l dau in judecata pe brudi :/ si mai ales motivul. nu-i vina mea ca-mi puneti in carca anumite chestii. daca voua un post banal vi se pare cine stie ce opera de arta...nu ma mai condamnati cand vorbesc de inferioritate. cat despre faptul ca nu ne suporta nimeni hmm... mare pierdere, serios. asa se intampla cu cei care spun ce gandesc, indiferent de consecinte. credeti ca-i asa de greu sa fii dragut cu toata lumea? insa nu suntem genul de oameni care sa mwah-mwah pe unde apuca doar ca sa le mearga bine si sa traiasca in armonie cu toti. NU E GREU SA TE SUPORTE/PLACA TOATA LUMEA. de-abia pt asta e nevoie de teatru de 2 lei . noi am decis doar sa nu ne prefacem, chiar daca asa ni-i ridicam pe toti in cap. si orice ati zice voi, efectele pozitive incep sa apara deja. tocmai l-am inspirat pe peterrr sa scrie cel mai lung post din viata lui. cu cantitatea a rezolvat, mai are de lucrat la calitate. surprise, surprise: e cineva de condamnat ca nu a putut pastra o prietenie cu un vierme ca mr_brudi.. yeah righ sunt norocosi ca a iesit din viata lor. cat despre bonovox, si acum ma adresez memoriei selective a lui peterrr: am luat ban pe rotrivia DEGEABA. nu stricam nici o atmosfera nici macar nu spuneam nimic. singura greseala era "#triviashelter" ala de la whois. cine generalizeaza? iar de rotrivia am zis de fiecare persoana in parte. doamne fereste, nu cumva sa nu se simta vreunu' . am comentat doar asupra atmosferei de pe canal, dar nu cred ca am postat pe forum.. it was like.. everyone was a zombie.. asta e impresia lasata mie (acum cateva luni). now kill me for being sincere :/ peterrrpant, forumul de aia e forum, sa se scrie. iar daca tu socoti ca tot ce scriem noi is ineptii, nici tu nu esti mai presus ca te.. injosesti sa stai sa le citesti si sa le comentezi. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 19:07:33 GMT 3
nu la fel de delicioasa ca asta.. peterr si "rational" in acceasi propozitie, totul venind de la oldschool si daca suntem pisicute cum spui tu, peterpant, iti dai seama ca sunteti toti jucariile noastre cat despre faptul ca ne trimiti acasa ca suntem prea inteligenti pt tine... hmm. dots-dots? sorry ca te complexam . am unii colegi f inteligenti in echipa, dar nu-i si cazul meu. eu sunt retardata, cum bine a spus krac. iar daca voi va simtiti mai prejos...well that's REEAAALY sad cat despre faptul ca ne credem amuzanti, well unii chiar sunt, dar s n-am vazut niciunul care sa rada singur la glumele proprii cum faci tu , peterpant . moamah cumparati o oglinda te rog eu frumos...cam ducii lipsa[...] cititi o carte...ca se pare ca aveti nevoie... eu te-as sfatui sa recitesti cartulia aia de gramatica ce zace pe undeva pe sub pat sau dupa dulap. sau orice carte iti poate folosi ca stii ca trec prin corecturile gramaticale de rigoare. e trist sa inveti gramatica de pe forum, dar macar atat putem face si noi pt tine. noi citim carti, tu ne citesti posturile. cine e mai castigat? Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 19:44:34 GMT 3
Ce bine le spune. Pacat ca posturi de genul celor scrise de Alina, sunt considerate "jegoase". De fapt..nu`i pacat. E o dovada a superioritatii ei si asta o demonstrati voi..nu eu, nu Cris, nu Roni. Voi! As fi vrut sa detaliez putin spusele ei, dar nu se merita. S`a demonstrat ca nu am cu cine.. un prost urla "prostii!", iar un urat urla "uratii!" sindromul raindrop, daca va aduceti aminte. Mai adaug doua lucruri. Cu mici exceptii, n`am spus despre nimeni ca este prost, pana la proba contrarie (a se vedea "caria e o boala", "fagul face ghinde", "albinele cara lemne", "rockerii sunt satanisti" s.a.m.d). Sincer, nu prostia este problema noastra.. s`a vazut ca`i iremediabila. Ceea ce este in schimb remediabil, e modul de gandire si deschiderea mintii. Unii dintre voi, dupa parerea noastra, sunt capabili de asa ceva. Peterr intra categoria asta..de a se indrepta. Categoria cealalta este..dai cu campania anti-sapun.
GLZ
P.S. : Si da, eu sunt un pisic mic, mi se zice miaunel si zorzonel, miaun cu miaunica mea s.a.m.d .. Alina si Andra sunt si ele 2 matze tare scumpe. Are cineva ceva de obiectat? Daca da, sa se duca unde soarele nu apare. End of story.
|
|