|
Post by Peterr on Mar 19, 2006 13:43:47 GMT 3
=)) da.. sunt ratat imi cer scuze ca am indraznit sa ma pun cu inteligenta dumneavoastra citez: "daca esti mai destept ca mine.. de ce am eu mai multe puncte la chal"
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 19, 2006 14:21:57 GMT 3
corect, daca ai o anumita varsta nu inseamna ca esti adult, uitati-va la krac, boovox etc cat depre tine peterr.. avatarul tau spune totul. keep up the good work Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 19, 2006 15:32:11 GMT 3
Daca nu te astepti sa ai o baza solida din partea noastra, te sfatuiesc sa`ti citesti singur posturile si logurile in care stii tu prea bine ce spuneai despre bonovox..cel mai tare conducator de canal. Dupa aia mai citeste inca o data (ca la cum te cunoastem..s`ar putea sa fie nevoie) si apoi come here si citeste postul ala cu "no comment" care e.. minuneeeee..tooot al tau. Dupa aia.. multa bafta in viata..if you see what i mean.
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 19, 2006 16:51:55 GMT 3
stii.. bat la pariu ca daca aveai tu mai multe puncte la chal tranteai tu replica respectiva doare rau sa te simti inferior, nu? si pupincurismul asta uof uof mai mai.. poate lui bonovox nu i-a convenit nuanta ta de ruj can anyway blame him for that? btw.. in inteligenta ta mareata si cunostintele tale ataaaaaaaaaaaaaaaat de vaste.. vreun se scrie legat next time cand te iei de "razvan&co" you`re the one who`d better have a reason.. dar na.. e explicabil.. (cred ca e evident de ce, nu?) lya
|
|
|
Post by Peterr on Mar 19, 2006 18:01:07 GMT 3
Yay Chiar vroiam sa vad ce argumente de prost gust aduceti sincer.. faptul ca voi credeti ca sunt inferior fata de voi ma face sa ma simt bine iar postul cu no comment al meu se referea la intoarcerea lui Anaire... da` sunteti prea inteligenti ca sa conteze asta.. de asemenea... Lya.. tu esti prea inteligenta pentru lumea asta.. si desi ii promisesem lui Razvan ca nu ma iau de tine.. deja intreci orice masura.. ma mira faptul ca ai postat si nu te-a pupat inca razvan intr`un post ulterior ca de obicei.. da` este timp Si inca o chestie .. am mai spus`o de fapt.. dar sunteti prea destepti ca sa tineti minte .. nu dau doi bani pe jignirile aduse de voi... m-as simti jignit daca m-ar jigni cineva in viata reala nu voi.. eniuei... faceti-va de cap:) voi reprezentati superioritatea intelectuala pe mirc !
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 19, 2006 18:37:33 GMT 3
Peterr, tu esti pierdut in spatiu. Nu mai vorbi de viata reala ca mie mi`ar fi frica sa stau langa un asa ciudat. Scuza`ma ca iti zic dar.. mi`au ajuns si mie vorbe cum ca ai dormi cu pentagrame deasupra capului si alte de`astea.. sau pe pat ai desenat o pentagrama..uateva. Daca asta numesti tu viata reala..atunci fereasca sfantu sa am asa o viata reala.
GLZ
P.S. : Totul se rezuma la un singur lucru. Dadeai peste nas, fara pic de orizont, tuturor celor care spuneau ceva de BonoVox. In momentul in care tu adopti atitudinea din postul ala cu anaire, nu faci altceva decat sa dai dovada de ipocrizie. Am spus la momentul respectiv ce am spus, pentru ca observasem cum te adresai tu Alinei si ce lucruri ii imputai. In afara de asta.. ai mania persecutiei. Si nu asta ar fi problema, pentru ca eu unul am mania persecutiei, dar recunosc. Tu crezi ca esti mr-know-it-all si "imaculat ca Mircea Geoana". Atunci cum naiba sa nu taxez treburi flagrante ? & plz renunta la ideea asta cum te`ar jigni cineva..ca nu te`a jignit absolut nimeni si daca nu incepi ce folosesti cuvinte si expresii malitioase, nici noi astia de postam pe aici, nu le vom folosi. Singurul care jigneste esti TU. Nu ma crezi ? Da o pagina in urma si uita`te la cum ii vorbesti lui Lucian. Asta e alta dovada de ipocrizie. Another & another & u know this..ca de`aia incepi sa sari calul.
Am totusi o intrebare....sa inteleg ca in aceptiunea "marelui" asculator de muzica..daca un tigan vine si te injura in autobuz "sa o fut pe ma`ta", te afecteaza mult mai mult decat daca iti spun eu ca esti ipocrit si..sa renunti la chestia asta ca nu`i buna pentru tine ( nu pentru tine ) ? Pai in cazul asta cred ca dialogul dintre shelter si tu..nu are absolut nici un sens. Te las pe tine sa aflii de ce
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 19, 2006 18:41:20 GMT 3
inca ceva..te felicit ca n`ai vrut sa joci pentru apropos si eu nu cred ca ne esti inferior. Daca asta se intelege atunci cand se doreste indreptarea.. atunci ori noi ne exprimam gresit, ori altii trebuie sa se dea cu capul de pereti. Atat
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 19, 2006 18:46:23 GMT 3
ie ratat nu-l bagati in seama multumesc mult !!!
ROnaldo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 19, 2006 20:14:28 GMT 3
lya, cum indraznesti sa aduci un argument de asa prost gust precum gramatica? mr know-it-all knows it all si punct. te rog frumos sa iti retragi cuvintele. si pe astia de au dex-uri sa si le arda apai scuza-ma, daca si la un cuvant comun ca asta ai nevoie de dictionar, peterr.. nush la ce ne mai obosim sa discutam cu tine. si asta e doar un mic exemplu. ca in general tu vorbesti in necunostinta de cauza. Altagracia
|
|
|
Post by Peterr on Mar 19, 2006 23:03:08 GMT 3
;D @ Pentagrame desenate pe pat ;D ;D Okay. Ms pentru fun Razvan, daca ma injura un tigan de mama in autobuz, il pocnesc; daca imi zici tu ca-s ipocrit, rad. Sunt ciudat (asta chiar nu am negat in viata mea). Nu la asta ma refeream cand ziceam de jigniri in viata reala Vorbeam de persoanele care ma cunosc, care au purtat o conversatie cu mine si altele OK, poate dau impresia ca ma cred mr.know-it-all.. si nu ma cred monument de maturitate... dar uita-te si tu la copilul asta pe care il taraiti dupa voi (C_R0nald0) Ce copilarie e aia in care mIRC-ul si forumurile iti ocupa aproape tot timpul liber? Sincer, Razvan, tu spui ca e normal? E acelasi caz si la el ca si la Insein, tudi, Dodo``, Animagus si restu` gradinitei.. si cand iti zice unu` din astia ca esti prost.. chiar iti vine sa razi cu lacrimi Number 2 in order. De BonoVox ziceam toate chestiile alea pentru ca atunci asa credeam, nu il vazusem niciodata sa faca ceva aiurea. Asta a fost acum mult timp. Cand sdd si satinee au luat ban, stii foarte bine ca aceasta chestie m-a revoltat si incet, au inceput sa se evidentieze prin cat mai multe chestii din astea. Am tacut in perioada aia din respect pentru carla, si pentru ceilalati de pe canal. Cat despre "datul peste nas" adu-ti aminte de discutia pe care am avut-o pe mirc. ti-am zis atunci: "nu ii iau apararea dar pur si simplu nu am aceeasi impresie despre el pe care o aveti si voi". Remember ? Anyway.. vroiam sa zic chestiile astea ca sa nu se mai trezeasca vreun alt geniu cu comentarii la adresa chestiilor astora PS: Ok, my bad la remarca cu "vreun" chiar traiam cu impresia ca se scrie cu cratima, si mi-a spus cineva ca se scrie fara, dar nu am vrut sa dau edit. Din ipocrizie... Have fun
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Mar 20, 2006 0:07:21 GMT 3
stii.. bat la pariu ca daca aveai tu mai multe puncte la chal tranteai tu replica respectiva doare rau sa te simti inferior, nu? si pupincurismul asta uof uof mai mai.. poate lui bonovox nu i-a convenit nuanta ta de ruj lya Daca asta nu e jignire, atunci cum sa-i spun? Atac la persoana? 1) Peterr nu ar face niciodata o astfel de apreciere superficiala, fara nici o legatura cu realitatea, daca ar vorbi serios. 2) Oare cine se simte inferior si are nevoie sa se lege de gramatica altora? Stapanirea excelenta a gramaticii nu e absolut necesara pentru a te face inteles, mai ales cand te adresezi unor persoane care au pretentia ca stiu tot. 3) De ce ar fi "pupincurismul" unora problema altora? Lya, ai tu ceva de castigat la faza asta? Inclin sa cred ca nu e vorba de invidie, altfel mi-ar fi rusine ca m-am obosit sa mai postez. 4) N-aveti decat sa-mi sariti toti in cap ca iau apararea unor persoane pe care nu le agreati. Nu-mi pasa! Eu m-am legat de modul de exprimare pe acest forum si as fi facut acelasi lucru indiferent de persoanele implicate. P.S.: Mare rege mai este "complexul de superioritate" de care suferim. Regele a murit. Traiasca regele!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 3:50:36 GMT 3
Insane (Tudor) tocmai a implinit 14 ani si, cum il cunosc personal, iti garantez ca absolut nimeni de aici nu avea, la varsta lui, inteligenta pe care o are el. Absolut nimeni. d4ng3rz0n3, nu vorbesc in numele Lyei, dar .. cum in trecut a fost jignita (la modul cel mai serios) de catre Peterr, da`i voie sa riposteze atunci cand e cazul. In plus de asta, Peterr a facut nenumarate afirmatii || cu realitatea. Bineinteles, daca ar vorbi serios. La puncte, Lya are dreptate. Daca Peterr facea mai multe ca Roni, ii dadea peste nas. Si punct..ca e aberanta faza asta..zau asa. La fel cum e aia "jucam pentru fun..nu conteaza cu cat ne bat unii de ne`au injurat nuj unde" ....... hai da`o dracu.. & nu e vorba ca`l agreez pe Peterr, sau nu. Dar in momentul in care se leaga de coechipierii mei, doar de dragul de a o face,e mai dificil. Aici vorbesc, bineinteles, despre intamplarile de acum 2 3 luni de zile..cand s`a trezit sa atace shelterul pentru ca orhe nuj ce`a zis de BonoVox. Dupa ce s`a dat in spectacol in dialogul cu Alina, putea totusi sa nu`l jigeasca si pe Lucian. I`am zis ca e ipocrit.. nu cred ca este o jignire, cum nu cred ca este motiv de dat in spectacol. La gramatica.. well.. nu trebuie sa ai o gramatica perfecta (nici eu n`am), dar sa vezi ca vine unu si`ti zice ca esti lateral pentru ca vre-un motiv exista undeva.. e strigator la cer. In cazul asta, iarta`ma Mihai, dar e de datoria mea morala ca pupincurismul sa fie o problema pentru mine. La fel si pentru Alina, Lya, Mihai, Roni s.a.m.d (in special pentru primele 2) P.S. : Te intreb Mihai.. cum se cheama postul tau precedent ? Nu jigniri de 2 lei ? ..poi zi si tu P.P.S : Indiferenta este cel mai mare pacat al omului. Cine gandeste altfel, nu merita nimic. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 4:09:20 GMT 3
Peterr, nuj de fun..sper sa fie asa. Si daca tu esti Bruce Lee, bravo tie. Multa dovada de maturitate si superb raspuns. Ma injura un tigan, tai toata satra. Bravo tie.. cat despre faptul ca razi cand iti spun eu ca esti ipocrit, mai bine nu. Cum eu imi recunosc defectele, incearca si tu the same ca uneori ajuta (atunci cum dracu sa n`am complexe de superioritate?..) Nu`l taraste nimeni pe Lucian dupa noi, pentru ca este un om tanar, de asemenea cu destul cap, care nu se lasa tarat de absolut nimeni. Din punctul meu de vedere..asta`l face superior oricui. Prietenii si distractia cu ei..indiferent de cat access are si cate puncte face.(cred ca v`am explicat de prea multe ori care e treaba cu Roni..go search). Daca n`are 70 ani, asta nu inseamna ca automat este o marioneta mica pe care eu cu Alina s`o manevram cum vrem (chiar dak am vrea, n`am putea..lucru rar intalnit printre romani). Imi aduc aminte perfect discutia respectiva si ai zis ceva de genul "cum voi faceti cu xShelter(ii luam apararea unui jucator din shelter)asa suntem noi cu BonoVox" ..sau ceva in gen.
Felicitari pentru ca ti`ai recunoscut greseala cu "vre-un". Este un pas inainte..foarte bine. Amprenta shelter se vede deja.
GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Mar 20, 2006 6:55:00 GMT 3
danger are dreptate. peterr nu se simte inferior, pentru ca nu-si da seama ca este. iar faza cu lingusirea nu e nicidecum atac la persoana, e o constatare pertinenta. imposibil sa nu fi observat oricine semnele distinctive lacheismului in peterr, brudi etc. ca si in viata, probabil ca trebuie sa existe si in lumea asta a mirc-ului o ierarhie. iar unii fie sunt facuti sa fie subodonati, trebuie sa li se spuna ce sa faca, le place sa indeplineasca ordine etc, fie se tarasc pe nivelul cel mai de jos al pamantului, unde scurma in speranta de a gasi cornul fermecat aducator de neuron, smecta si sapun. fiecare din aceste locuri si nivele trebuie ocupat pentru a mentine un echilibru. deci nu e neaparat un lucru rau si nu cred ca e nici incurabil. maybe there is still hope for peterr. deja una din greseli si-a recunoscut-o. poate chiar 2. cat despre ipocrizie hmm... deci bonovox a dat zeci de ban-uri, unor jucatori si oameni dintre cei mai buni si.. peterr, stiind de aceste ban-uri, l-a sustinut. pana cand a luat el insusi ban. plus.. ce caracter e asta de-si lasa echipa canalului al carui lider este pt a juca la o alta (prezumtiv cu sanse mai mari de calificare inainte de a incepe meciurie). fie ca-i spui ca e ipocrit, fie ca-l feliciti ca stie sa-si vada interesul.. sunt 2 nuante diferite din acceasi culoare. cat despre gramatica, o facem si pe ea relativa precum corectitudinea? nu zice nimeni ca poti avea o gramatica perfecta, dar cand nu esti sigur pe ceva, ai destule mijloace de verificare si corectare. plus, n-am facut decat sa-l ajutam pe sa isi astupe una din lacune. ceea ce eu cred ca e caritabil, nicidecum malitios. ce s-a incercat aici cu peterr? hmm, poate sa ii demonstram ca nu e in masura sa judece pe nimeni? poate sa il ajutam sa isi dea seama ca inainte sa faca o afirmatie trebuie sa se documenteze? poate e o incercare altruista de a-l ajuta sa iasa din... stadiul larvar in care se afla. nu e asta un imbold pentru a incerca sa progresezi? ok, iti spune careva ca esti inferior. instinctiv respingi afirmatia. apoi o respingi doar 99%. si poate ca 1% ala de indoiala te face sa te privesti si sa rupi camasa de forta a mediocritatii, sa spun asa. si oricat de desconcertant ar suna, insein si roni au, pe langa inteligenta nativa, ceva ce in peterr nici macar n-am intrezarit: they're free spirits. cat despre orele petrecute de ei pe net, le-a numarat careva? poate tu, peterr? in pofida vietii minunate si mai ales reale pe care o ai, stai sa ne numeri noua orele petrecute online? nu mai poti de ingrijorare pt soarta lor? iti garantez ca nu vor ajunge niciodata ca tine. ultima si cea mai putin probabila dintre variante: sa ne inselam in privinta ta, peterr. (bine ar fi). well.. in loc sa razi si sa faci planuri de pocnire a primului tigan care te va injura, trage ceva invataminte din asta. esti la un nivel inalt? excelent. dar exista intotdeauna loc de mai bine. treapta cea mai de sus a evolutiei nu exista. acest ultim paragraf e in stransa legatura cu inceputul postului. Altagracia
|
|
|
Post by Peterr on Mar 20, 2006 14:35:20 GMT 3
Nope, prefer sa rad:) 1. Lya te rog sa postezi o lista cu toate jignirile aduse de catre mine (citez: La modul cel mai serios) 2. La puncte, Lya nu are dreptate. Daca as fi facut mai multe puncte decat 'Roni' nu i-as fi dat peste nas cu asta. Repet: nu ma cunosti. 3. Ai dreptate. Cand face unul din voi ceva, atac toata echipa. De ce? Pentru ca daca se ia cineva de unul din voi, sariti toti sa-l sustineti. (Nu zic ca nu e admirabil spiritul de echipa) 4. Acum 2-3 luni, atacai felul in care postam; citez: "dots dots dots". Era o chestie care denota foarte multe lipsuri pe plan intelectual conform teoriei tale, Razvan. De cand a inceput Lya sa posteze, nu e nici o problema in folosirea punctelor. Eu sunt ipocrit. 5. Fenomenul asta de pupincurism nu a existat deloc la mine. Eu am zis mereu ce am avut de zis. Si explicasem mai sus de ce faceam lucrurile pe care le-am facut. Oricum, presupun ca you know better. I'm Mr. know-it-all. 6. Voi cand l-ati atacat pe BonoVox, mereu s-a gasit unul dintre ilustrii vostri coechipieri sa zica ceva si de #RoTrivia, te rog sa spui ca nu e asa. Mai mult decat atat, in conflictele voastre cu BonoVox, canalul si atmosfera de pe canal a avut de multe ori de suferit din cauza voastra; Desi stiu ca nu intelegeti cum ar fi putut sa fie stricata atmosfera pe canal cand voi doar ati facut glume la locul lor fara sa aduceti injurii persoanelor pe canal sau altceva. Asa e nu? 7. Peterr nu a sustinut ban-urile date de BonoVox (le-a tolerat pentru ca nu stia care e motivul lor). Nush de unde stii tu ca eu am luat ban pe #rotrivia (apropos de discutii || cu realitatea). Eventual de la bot pentru flood (scuze, de astea am uitat). Alina, ti-am mai zis odata, nu jigni o persoana pe care nu o cunosti. 8. Maturitate? O sa ma invete Alina ce-i aia cand vine in tara sa-l dea in judecata pe broody. 9. Terminati teatrul asta de doi bani. Zi-mi 2 zile consecutive in care unul dintre voi nu a zis nimic de rau de o alta persoana. Cand am postat dupa comentariile aduse primului meu post (cel in legatura cu anaire) stiam la ce urmeaza. Ca voi fi jignit, tratat cu superioritate si atacat de persoane care nu ma cunosc. 10. Inainte sa postezi diferite lucriri care "au ajuns la urechile tale" te rog sa gandesti bine. Ar trebui sa incep sa postez si eu toate problemele REALE pe care le-ai avut tu? Crede-ma ca sunt multe persoanele care mi-au povestit despre tine (persoane cu care tu ai fost prieten; ma intreb de ce nu ai reusit sa pastrezi acele relatii).
Have fun in continuare la postat. Am avut ce am avut de zis. Spiritul #triviashelter este puternic, o sa imi intoarca orice am zis pentru ca stie sa-si aleaga cuvintele. Eu am postat pentru ca simteam nevoia (prietenii stiu de ce).
|
|