|
Post by vlad_riz on Feb 20, 2006 20:56:18 GMT 3
ca sa raspund la postu` lu makaveli de la pag 50...sau ma rog pe acolo..nu o sa va punem probleme...eventual facem 300 pct; din postul lui razvan care a felicitat echipa dupa meciul cu xteamnet...facem 200 de pcte si suntem mari de tot(a se vedea immortal).
P.S.:Zorzo nu era un "atac" ci doar o dezamagire ca sa zic asa..a mea..ca voi considerati xteamnet o echipa "buna".nu contest ca jucatori ca sdd sindicatu maka&others ruleaza si tin cu ei la aceasta editie a chalului..dar cu xteamne oricine ar fi facut scor
P.S.S.:Sunt sigur ca shelteru va bate maxu;diferenta de puncte?una mica pt ca atunci cand va veti detasa..veti juca ca sa zic asa.."lejer"
P.S.S.:Exalt pt RW-GZ-Lya-Mk-DA
P.S.S.S.:TRIST
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 20, 2006 20:58:13 GMT 3
paradoxal karma voastra a urcat de la -21 la -15...ce trist..
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 21:02:56 GMT 3
Ce`i asa de trist brudi ?
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 21:03:53 GMT 3
asta vazusem si eu ne scade karma (eu tot o vad in modul) lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 21:05:52 GMT 3
acum -14 !!!!! cred ca cineva vrea sa imi faca mie in ciuda acum.. ca am zis faza cu modulul si tot creste karma ;D lya
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 20, 2006 21:07:02 GMT 3
Ce`i asa de trist brudi ? GZ totul este trist...stii tu curentul asta de a prins undernetul..tristetea..rizoiu bata`l vina.. PS: please nu ma bagati in seama..pur si simplu nu am ce face..si ma simt relativ bine asa ca ma mai bag si eu in seama pe unde apuc
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 21:09:56 GMT 3
Nu vladriz, nu e vorba ca eu consider xteam o echipa buna. Doar faceam comparatie intre punctajele noastre la individual, in momentul in care de partea cealalta a fileului nu s`au aflat jucatori care nu depasesc 10 puncte si alte canale. Mai pe scurt, sunt echipe, considerate favorite, care nu depasesc cu 2 oameni pragul de 200 de puncte cand au ca advsersari jucatori care nici nu stiu sa se logheze. Sau, sunt jucatori care de abia fac 250 de puncte cand joaca cu 2 coechipieri si 2 adversari. Doar asta voiam sa subliniez. Atat si nimic mai mult Oricum, Mihai are dreptate. p-neamt este o echipa f. buna ( amintiti`va ca eu am fost cel cu pollul ala cu favoritele.. si i`am inclus acolo desi unii incepusera sa faca mistouri ). O sa fie al doilea nostru hop, dupa rotrivia. Sper ca observati ce modest sunt GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 21:12:54 GMT 3
yup lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 21:55:34 GMT 3
a, deci oldschool de fapt era ingrijorat pt "sanatatea" echipei si spera sa ajungem pana in finala. era o incurajare, nu stiu cum i-am putut da eu o conotatie asa negativa nush noh, mai cititi si voi postul ala al lui sa vedeti cata lumina, bunatate si mai ales maturitate radiaza. eu acum VAD. oricum e.. low class adica nu te legi de trisori, nu te legi de conditiile care is sub orice critica, nu te legi de intrebari care (unele, dar suficiente) sunt parca facute in bataie de joc, in schimb iti gasesti timp pt.. neah nici nu mai continui. too low class pur si simplu nu am ce face..si ma simt relativ bine asa ca ma mai bag si eu in seama pe unde apuc cu intrebarile alea mizerabile cum stai? le-ai corectat pe toate sa inteleg? n-o sa mai fim scarbiti la urmatoarele meciuri? da, da zic de SPATII (pe langa cele cu raspuns gresit). e mai mult decat jenant si o lipsa de respect pentru toti jucatorii care participa la concursul asta. cel putin la ce se vrea chall-ul de fata. e ca si cum ai merge intr-un hotel de 5 stele si ai gasi mancare stricata, gandaci prin sertare si paianjeni pe tavan. munca multa, intr-adevar.. si cum tu n-ai ce face.. trebuie sa te impinga cineva de la spate? sa stiu.. sau.. ai demisionat din nou si nu stiam? ai revenit la postul de pierde-vara si bagator in seama? de aici asa se vede. dar sa stiu sigur, sa nu-mi mai racesc gura degeaba. vladriz, bafta la meciu cu noi. n-am nimic cu tine, just.. with the idea of you ..cateodata. dar postul meu ce ti se adresa nu era deloc rau-intentionat. cateodata bagarea ta in seama e chiar simpatica . cat despre karma si scaderea ei la un moment dat.. chiar radeam cu razvan pe tema asta si mai demult . cand lumea nu mai stie ce replica sa dea, ne scade karma. e total necomplicat (doar un butonas acolo, sau sa spun o liniuta pe care faci click? adica clic ) , accesibil tuturor, spre deosebire de vasta lume a cuvintelor care poate deveni coplesitoare uneori. morala : clicking is never too much to handle so.. spor, baieti Altagracia
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 20, 2006 22:34:57 GMT 3
"n-am nimic cu tine, just.. with the idea of you" n`am inteles`o p`asta dar nu conteaza..o sa iau ca nu sunt un jucator agreat de shelter si am obs ca asa e..trist..sincer
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 22:41:45 GMT 3
ca jucator cred ca esti respectat de toata lumea. ma refeream la anumite interventii prea putin necesare. anyway, it's not a big deal eu cred ca meciul cu voi o sa fie unul fain. Altagracia
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 20, 2006 22:50:14 GMT 3
ok am inteles
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 20, 2006 22:50:30 GMT 3
sunt cam vorbaret si in real life so..
|
|