Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 21, 2006 12:07:02 GMT 3
incetati cu tristii tristilor RW
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 21, 2006 12:20:47 GMT 3
}{}{}{}{}{}{
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 21, 2006 12:29:36 GMT 3
Mihai la multi ani }{}{}{}{
ronaldo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 21, 2006 12:49:58 GMT 3
msms }{}{}{ sa traiti ol fericiti ,sanatoshi si tot tacamu , asa ca bonus din partea mea.
Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 21, 2006 12:53:57 GMT 3
aww kisses and love pe topicul shelter, asa da Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 21, 2006 12:54:59 GMT 3
la multi ani tuturor "pestilor" din team enjoy the cake hugz Altagracia
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 21, 2006 15:46:13 GMT 3
la multi ani mishu...alea alea!...(majorat? ;d )
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 21, 2006 17:14:27 GMT 3
la multi ani tuturor "pestilor" din team enjoy the cake hugz Altagracia How Sweet... }{ darlin' Mk
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 21, 2006 17:31:27 GMT 3
aw happy birthday mijuuuu }{}{}{}{ sa ne traiesti ! group huuuuuuug lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 21, 2006 20:13:36 GMT 3
Mishuuuuuuu sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce`ti doresti GZ
|
|
|
Post by vlad_riz on Feb 21, 2006 20:48:58 GMT 3
LMA tristule }{}{}{
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Feb 21, 2006 21:31:05 GMT 3
N-am reusit sa va felicit in mod oficial pana acum, intrucat timpul meu liber scade alarmant (in regresie geometrica ). Intr-adevar, meciul cu Xteamnet a fost un eveniment in sensul ca am facut spectacol. Daca la primul meci s-au vazut nelipsitele emotii de a intalni cel mai puternic adversar din grupa, iar la al doilea am mai ratat din puncte pentru ca ne amuzau adversarii, de data aceasta ne-am putut manifesta in voie. Mie imi pare rau ca nu au putut fi titulari toti din echipa (daca zice regulamentul ca musai 8) si ca s-a lasat cu abandonuri si eliminari. Sunt increzatoare ca ne vom descurca admirabil pana la sfarsit. In nici un caz nu se va destrama aceasta echipa. Suntem mult prea uniti (cei care am ramas) - chiar o familie - si ne simtim bine impreuna. Am pastrat traditia oii negre (nu ne-a exceptat regula in privinta asta), dar ne adaptam la conditiile jocului. Nu ma bag in calcule si pronosticuri, ca sunt satula de chestii din astea. Pentru mine fiecare meci constituie o necunoscuta (surprizele pot aparea, ca in fotbal) si chiar nu mi-ar placea sa le stiu pe toate. E mai frumos cand pluteste in aer o umbra de mister. La multi ani Mihaita! Bine ca nu sunt singurul pestisor care inoata impotriva curentului anti-shelterist. Cel putin partea cu PSR (Partidul Shelterist Roman) m-a dat gata: am ras cu lacrimi. Sa stiti ca daca as avea o orientare politica s-ar numi "shelterista" ;D, altfel politica n-ar avea sens. Dau de baut in curand (chiar daca e majorat, tot am ce sarbatori). Sa ne bata cu minim 600 puncte diferenta - hai c-a fost glumetz. Nu-l mai luati si voi asa in serios de fiecare data. Pai noi ii batem pe toti, mai ales pe intrebarile noi, ale lui Vlad, caruia ii multumesc ca lucreaza la ele ca sa ne ofere noua o sansa in plus. (Sa-mi iau masuri de precautie - nu e misto sa sari cu coarda elastica fara coarda. Va rog sa nu se interpreteze gresit aceasta afirmatie. Tot ce am vrut sa zic e ca avem o echipa care e in stare sa se descurce in mod laudabil pe intrebari la prima vedere. Am vazut multi jucatori care nu pot face acest lucru.) Cum dreaq aveti voi karma negativa, iar eu vreo 83? Cineva ma iubeste mult de tot . Cred ca am si admiratori secreti. Eh, unul s-a dat ieri pe fata cu script de autoreply la pupici , dar va asigur ca m-am spalat bine dupa aceea. Nu ma dati afara, please, ca nu am fraternizat cu inamicul. Gata, ma duc la culcare, ca maine am o zi foarte grea. Imi pare rau ca voi lipsi o vreme de pe net. Sa-mi lasati si mie un mesaj daca sunt titulara in meciul urmator, sa stiu daca sa ma straduiesc sa ajung. P.S.: Inclin sa cred ca nu am atacat pe nimeni si vreau sa raspund anticipat posibilelor raspunsuri negative ce pot aparea in lipsa mea: "I don't give a damn! Shelter rullz!"
|
|
|
Post by balexis on Feb 21, 2006 22:37:18 GMT 3
La Multi Ani Mihai... din ce vazui pe aici. toate bune si sa ne omoram in finala ;D
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 22, 2006 8:54:57 GMT 3
Mersi tuturor 'steti niste dragutzi. }{}{ Toate cele bune si voua.
Mk
|
|
|
Post by oRhe on Mar 4, 2006 12:36:17 GMT 3
sal all si bine v-am regasit. m-am speriat cand am citit la pagina 49, i really did..din partea lui zorzonel ma asteptam..dar din partea lu alina niciodata, nu cred ca am injurat-o pe privat, iar tot ce a zis a zis brudi este adevarat..asa ca nu voi mai adauga nimic. pe tine domnule razvan zorzonel, nu te-am injurat in notice-uri niciodata, asa ca nu mai fa pe victima ca daca zic **** mea nu inseamna ca te injur pe tine! si inca o chestie, daca ai ceva cu mine, spunemi-o mie nu tre sa stie tot forumu, sau esti prea superior sa vorbesti cu mine..atat am avut de zis, sper sa nu se continue discutia eu ma retrag din echipa, nu mai vreau posturi referitoare la acest topic.
EDIT: mi-am adus aminte ce a zis alina..ca sabotez echipa..daca asta e parerea ta despre mine mersi mult, nu vreau sa comentez la ceea ce ai zis tu..
|
|