|
Post by ArthurW on Feb 20, 2006 19:41:19 GMT 3
Aveam de gând să zic că de vreme ce doriath are 7 caractere trebuie puse 4 asteriscuri la dor****, dar mă abţin să fac astfel de comentarii.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 19:45:38 GMT 3
Si eu aveam de gand sa fiu subtil punand mai putine caractere, dar ma abtin sa mai fac comentarii de genul asta.
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 19:50:43 GMT 3
well.. he has to feel smart, nu? si crede ca o dovedeste din plin.. e.. trist ;D faptul ca nu-si da seama cat e de patetic.. like always.. acum bineinteles.. domnia sa o sa posteze un post (a se intelege subtilitatea acestei mirifice figuri stilistice pentru un om la care un forum e si altfel decat public ) care (crede el) o sa-i dea pe toti pe spate si in care o sa arate ce echipa formata din idioti suntem si etc (aw.. you got dizzy doariath, didn`t you? intinde-te putin.. de la cateva randuri mi-e ca ametesti rau de tot ) . asa cum spunea razvan, e problema noastra ce alegem sa scriem pe forumul asta si ce nu. daca vrem sa scriem ce-am mancat la pranz e ok (suntem la topicul.. asa, uita-te sus.. acolo acolo.. DAA!! topicul shelter soooooo.. asta la ce concluzie ne duce??? hai ca poti!!! of.. iarasi te-a luat ameteala de la atatea paranteze, nu? da.. stiu ca ti-e greu sa urmaresti.. uite, o sa fac un efort pentru tine si am sa urmez un signur fir, ok? concluzia e ca suntem la topicul shelter si putem scrie cam.. ce ne doare pe noi capul ) daca vrem sa scriem despre o chestie aiurea e iarasi ok. ce spusese razvan in postul lui in care a comentat modul de joc si de comportare a membrilor echipei nu insemna spalat rufe in public. fusese luata o decizie si ca sa nu pice ca o chestie gen "tiranu` vrea jooooooos cu ala" s-a explicat putin. cam atat faptul ca cineva se baga in necunostinta de cauza is antoher problem.. and if i may say so.. not ours and definetly not our fault. however.. lasa atatea previziuni (astrale de-a dreptul dupa parerea mea) legat de cum o sa simte echipa noastra dupa ce o sa piarda in fata nu stiu cui. mai degraba ocupa-te, vorba lui miju, de cate puncte faci tu si echipa ta (pls pls dedici echipei shelter punctul numarul 101? pretty please ?) inchei acest post (da.. groaznic de citit pentru doriath.. dar e explicabil.. si noi avem inima buna si intelegem daca ai pierdut firul in repetate randuri) felicitand echipa pentru victoria de ieri .. sorry i didn`t have the chance to yet . biiiig pup la teamu p.s. ma abtin de la alte comentarii la adresa dragului nostru prieten pentru ca astept posturile lui urmatoare (in traducere pentru doriath: mi-e ca deja ai ametit prea rau si nu o sa mai poti raspunde asa cum ai dori of of mai mai ) edit:lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:03:08 GMT 3
astept nerabdatoare raspunsul lui doriath.. care vad ca intarzie sa apara oare se gandeste in timpul asta?neah.. oare cauta raspunsuri prin carti? ;D oare suna un prieten? oare n-are prieteni pe care sa-i sune? :/ p.s. nu s-a racit checul inca lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:09:00 GMT 3
Doriath tu de unde vii?!?! nu te-ai gandit (daca ai minte) ca puate va elimina rivalii sau noah orice e posibil blablabla esti virgin:(?
RW ABeratia rulz
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:11:30 GMT 3
e foarte posibil sa.. fi fost un copil care s-a jucat mereu singurel. si a crescut.. si din cauza ca toti fugeau de el.. a ajuns la concluzia ca sa se joace singurel rullz! (probabil de aici atatea frustrari ) prea subtila pentru tine doriath? lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:13:08 GMT 3
p.s. mi s-a terminat si sucul de visine care a avut gust de compot si tot n-a raspuns. TRIST!
lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:14:20 GMT 3
Nu nu nu nu nu nu nu nu nu nuuuuuuuuuuuuuuu n`ai inteles tu probabil ca nu stii modul lui/lor de operare. Deci, o luam ca la academia de sofat 1 Noi propunem un lucru 2 Se dezbate acel lucru 3 Se umple respectivul thread 4 Apar 3 4 tampiti, de`o data si ne ataca 5 Acei tampiti ataca si persoanele de la alte canale cu care suntem noi mai mult sau mai putin amici 6 Dupa ce suntem jigniti din senin, ca la " ce va convine ", normal ca ripostam 7 Modul de a riposta e cu 5 clase peste atacul lor 8 Tocmai de`aia, timp de o saptamana, poate 2, ei nu vor mai zice nimic. 9 Dupa scurgerea acestui timp, in alt thread, se repeta istoria 10 Deja-vu 11 deja-vu cu totul 12 Cand nu spun adevarul in punctele 1-11 exista punctul 12 13 cu ghinion, te anunt ca degeaba astepti acum un raspuns. El va veni dupa acel interval de o saptamana sau doua. 14 in cazul in care acum iti va raspunde, va insemna ca, iar, joaca lumea dupa cum canta shelteru ;D 15 Vreau chec 16 Nu conteaza daca`i bun sau naspa GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:23:45 GMT 3
1. checul meu ti-am zis.. e fara cacao.. si cam are gust a bicarbonat poate trece ;D 2. vreau si eu placinta.. cu mere sau fara :"> 3. i gave up hope ca o sa raspunda too soon.. 4. bat la pariu ca o sa vina peste ceva timp si o sa spuna ca el nu citeste atatea pagini de aberatii, deoarece bineinteles, tot ce scriu membrii shelter sunt OBLIGATORIU aberatii (pe care de altfel nu le citeste nu pentru ca nu l-ar interesa ce se spune despre el si despre mirificele lui comentarii, ci pur si simplu pierde firul.. ) 5. daca o sa reuseasca (cu greu.. ) sa termine de citit (eu sper.. dar.. am sperat ca o sa raspunda si n-a raspuns so.. ) o sa zica acelasi lucru ca la punctul 4 deoarece nu va intelege mare lucru (acel binecunoscut pierdut de fir ) 6. o sa cheme intariri. (nu neaparat prieteni, de a caror existenta nu sunt foarte convinsa, ci persoane care antipatizeaza shelteru (-paranteza in paranteza acum- asa e de fain cand vezi cum se duc toti ca turma daca ataca cineva shelteru si apoi iarasi ca turma impotriva celui care lauda shelterul)) edit: 7. eu tot astept raspunsul ala.. si mi s-a racit checul lya
|
|
|
Post by OldSchool on Feb 20, 2006 20:43:00 GMT 3
Caterinca tata.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:48:41 GMT 3
ah.. NU PUTEAM SA PREVAD RASPUNSUL ASTA!!!
doriath.. multumesc ca imi arati cat de prost esti tu si cat de desteapta sunt eu ;D jost joking.. la a doua parte ;D
lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:49:40 GMT 3
Hahahaha }{
GZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:52:22 GMT 3
o alta chestie pe care o uitasem la postul dinainte..numaru` 8: scaderea karmei multumiri anticipate (pt scaderea karmei of course.. valoarea asta ar trebui luata in modul cand vine vorba de shelter. now i`m not joking lya
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Feb 20, 2006 20:52:43 GMT 3
}{ :">
|
|
|
Post by mr_broody on Feb 20, 2006 20:54:58 GMT 3