Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 14:42:02 GMT 3
:"> :"> dap.. in formula asta jucam de un an si jumatate subscriu la tot :* GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 15:11:49 GMT 3
hihi dap ! me too.. we stay together no matter what.. si.. asta s-a vazut from the beginning.. si pe home..si mai ales de cand ne-am reunit sub shelter.. biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig < teamu :* my love si alinush si .. toti lya
|
|
|
Post by Fr0z3nas|c3 on Apr 2, 2006 17:23:27 GMT 3
Chiar nu stiu ce as mai putea adauga. S-a spus cam tot. Felicit si eu echipa pentru ca au aratat ce pot si in formula incompleta. Imi pare rau ca nu am avut net ca sa ma pot bucura de un ultim joc impreuna cu voi la acest chal. Nu ma injosesc in asemenea hal incat sa le raspund denigratorilor. The hell with all of them! Shelter rullz!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 17:50:52 GMT 3
Daca aveai net, nu era ultimul joc. Pe de alta parte.. mai bine ca n`ai fost. N`ai vazut gunoiul de dupa si te invidiez pentru asta. Mi`as fi dorit sa`mi pice si mie netul decat sa`mi vina sa vomit.. All in all..nu stiu cat de "net" prost am avut toti. Juma` de echipa a avut netul picat inainte sau in timpul meciului. Nu mai zic nimic.. GLZ
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Apr 2, 2006 20:08:20 GMT 3
Razvan, gunoaiele au nefericitul "talent" de a iesi la iveala oricand. Eu si Lilly s-ar putea sa ajungem sa dam ignore all sau sa jucam numai undercover. Trivia suck atunci cand fiecare se crede "zeu", iar restul (in opinia lor) constituie doar o masa de bolovani pe care se poate calca. Dar na, nu poti cere bun simt de la toata lumea.
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 20:26:21 GMT 3
aveti dreptate, nu are sens sa le mai raspundem in nici un fel. pe langa faptul ca au crescut in nush ce hambare, se mai si contrazic. culmea, ei cred ca "faceam in pantaloni" si ca suntem devastati ca nu am castigat. luand-o logic, nu aveau de facut decat sa felicite trivi, ca sa ne darame si sa ne demoralizeze complet. si-ar fi atins si scopul (daca eram asa invidiosi precum banuiesc ei), si-ar fi pastrat si demnitatea. but no.... de ce sa feliciti niste oameni care merita cand poti sa arunci cu noroi in niste oameni care nu merita. e aiurea ca au stricat atmosfera si pt trivi, echipa cu care tineau. tiganie, lipsa de bun simt etc.. ultimul post referitor la scursorile undernetului. AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 2, 2006 20:28:52 GMT 3
:*cris:*hija:*team huooo brudi ca nu a bagat pupici la emoticoane AutumnLeaf
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 19:22:49 GMT 3
Dap, madre, astia au impresia ca cine stie ce devastati suntem. O repet, imi pare rau si am spus dupa meci cam ce`a spus si rip dupa meciul lor.. normal ca am fi vrut sa castigam. De ce? Pentru ca prin natura suntem niste campioni N`a fost sa fie. Trivi a fost mai buna, mai unita, mai toti la meciul respectiv si cu asta basta. Ni exemplu` .. acum 2 saptamani, Masha a invins`o pe Kuznetzova in finala de la Indian Wells iar 2 saptamani mai tarziu, tot intr`o finala, cea de la Nasdaq 1000 (sau asa ceva), Kuznetzova a invins`o pe Masha. Asa cum noi atunci am fost privati de 3 oameni f. buni si de un lag crunt, asa cei de la trivi puteau sa joace cu 5 oameni si aia laguiti (asa cum au jucat multe meciuri in grupe..). Daca asta inseamna pentru unii "devastarea shelterului" well.. fie in lumea lor cretina Oare de ce cei de la trivi n`au facut show ieftin ? Oare de ce cei de la trivi ne`au felicitat si ne`au strans mana ? Va las pe voi sa realizati Si madre.. in orice sport sunt suporteri cretini si in orice galerie sunt tot felul de imbecili. Asa e si in genul asta de trivie .. GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Apr 3, 2006 19:23:19 GMT 3
a si.. eu sunt foarte devastat de raceala.. smf in ea GLZ
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter