Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:57:33 GMT 3
Pasa que nouestro team habla espanyol gracias...
Habla Aqui RiverWoods GraciaaS!
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:58:51 GMT 3
vaisam, eres un chitroso. muchas bessos Altagracia del Toro
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 11:32:38 GMT 3
s-a trezit el genio bessos para nuestro ronica ronescu brudi, nu are nimeni nimic de impartit cu peterpant sau Aniujual. eu ce am de impartit am cu mi sobrina. deh.. unele au bobite de strugure si pensete, altele au diamante (si sprincene ) Altagracia del Toro
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 11:35:32 GMT 3
unii nu mai au nici pasaport si valiza...
Gloria viitoare Vaisman
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 12:59:57 GMT 3
dar au insula pustie.. Tia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 22:01:24 GMT 3
Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 17, 2006 8:38:51 GMT 3
|
|
tudy
New Member
|
Post by tudy on Jan 17, 2006 15:11:23 GMT 3
doamne ceati vorbit atata 42 de pagini?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 17, 2006 17:49:17 GMT 3
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 18, 2006 2:29:28 GMT 3
42 de pagini inca is putine la asa corasonuri, parcele si sprincene Altagracia de Toro
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 18, 2006 2:57:57 GMT 3
doamne ceati vorbit atata 42 de pagini? Ia intreaba`i pe aia de la Cellabela " ce`au facut ei aproape 25-30 de ani ? ". Sunt curios de _____ lasata =)))))))) Gloria Bistrita Leal
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 18, 2006 22:44:04 GMT 3
Ok Hai ca`s satul sa ma las de jde mii de ori de chal...asa e firea mea mai impulsiva si reactionez la certuri destul de dur..adik na vorbeste mai intai instinctu din mine... De data asta fata de datile tlecute e o chestie gandita...adik de cand a inceput balacaleara iar pe forum ma gandesc sa ma las de shelter...s`a vazut departarea mea...de 2 saptamani nu am mai intrat pe shelter datorita prezentei unui personaj care ma deranjeaza acolo si care e agreat.. Plus ca nu sunt deloc in aceeasi linie cu a echipei si in principiu se vrea a fi o echipa..io cel mult pot juca doar pentru mine pentru ca pentru shelter nu mai am nici o tragere..nu ma mai simt ca acasa, nu ma mai simt in largul meu printre cei de pe shelter..nu e vorba ca ma deranjeaza jucatorii, dar pur si simplu nu`mi place atitudinea unora... Nici eu nu`s usa de biserica si nici nu imi doresc asta..si am facut si eu destule erori, dar acum cred ca nu gresesc cand nu sunt de acord cu atitudinea unora.. Dak vlea careva sa joc undeva.. fara alte responsabilitati si kkturi de astea doar pentru puncte is deschis .. in shelter stiu ca se pune accent pe spiritul de echipa si de aia eu nu am ce cauta aici..pentru ca nu sunt deloc in spiritul echipei.. Who cares..ideea e ca i`m gone..nush..io vreau sa fac ceva in chalu asta...dak imi ofera cineva un loc...in organizare/jucat/facut galerie cu notice .. accept..kkt .. <RiverWoods> dar macar scrie | <RiverWoods> .. |NU E DIN CAUZA TA <RiverWoods> ca nu din a mea | Stiu ca fata de altii eu ma retrag a 4 a oara si imi cer scuze ca se poate interpreta chestia asta ca vedetism si alte kkturi de astea...eu zic ca e doar apanajul varstei si nu am ce`i face..asta e..scuze Noapte buna all bafta all ceva... astea
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 18, 2006 22:47:57 GMT 3
<mr_broody> pai dak nu puneam pe forumu asta puneam pe forumu shelter <mr_broody> si tot ma retrageam <mr_broody> stai linistit <mr_broody> <mr_broody> nu mai insista ca dupa aia o sa ziceti ca ma cred vedeta Vlad nu prea cred asta eu tin la tine chiar daca ne-am certat si alea si mai dezamagit te-am dezamagit si in cea ce priveste canalu din cauza lu perfectxxl ala nu mai intri chiar asa te deranjeaza? en fien eu sper sa te intorci si nu esti nici o vedeta;D }{ R
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 18, 2006 23:43:01 GMT 3
Eu unu sunt satul sa tot de fac sa te intorci Bye si poti juca sambata pentru rotrivia ca tot te duci cu Buburuzi si Jody3 la sala. Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 18, 2006 23:49:19 GMT 3
oricand scuzele sunt asteptate sau acceptate yuppi primu capitol am terminat la carte }{ R
|
|