Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 15, 2006 22:22:33 GMT 3
Che hinteligenta es mi tia
Gloria
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 16, 2006 3:43:21 GMT 3
Yo modificandos las pseudonimias del vos dos, in concordancia de vos doleances. Arthur P.S. Yo no hablo espańol
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 3:55:51 GMT 3
gracias arthuro ))) besitos para mi sobrinita glorita leal perpetua Altagracia Del Toro
|
|
|
Post by mr_broody on Jan 16, 2006 9:46:26 GMT 3
Buna dimineata.... Ce sa fac si eu intr`o dimineata la scoala...postez pe forum ca doar nu am teza peste 2 ore... dar totusi.. Pentru mine ce s`a intamplat in ultimele zile pe forum a fost prilej de scarba profunda prilejuita nu de actiunile colegilor si nu de raspunsurile altora ci de faptul ca forumul asta e un forum al unui concurs si cik a inceput campionatul de trivia si nu campionatul de certuri tampite cauzate de lipsa de ocupatie ... Eu am inteles ca unii au unele de impartit, ca existya la draq multe orgolii , dar la naiba ma..deja se exagereaza..deja se aduc acuze doar asa l;a misto ca sa cauzeze haos...adik cel putin ieri si azi a fost un scandal tampit fara sens.... In nume personal io rog colegii si ceilalti care le dau apa la moara prin raspunsurile lor sa inceteze cu aceasta cearta fara rost...noi vorbeam de fair-play ma .. unde e el acum ? Pentru ca in cearta cu Aniujual si peterpant nu e nici olegatura cu concursul .. nu e vorba de fair-play..atacuri fara rost... Aveam intentia de a da draq iar chalu asta da` m`am razgandit ca vreau sa joc..si asta e cea mai mare dorinta a mea..doar sa joc.. regret clipa cand am deschis linku cu forumu asta.. ca mai bine stateam si doar jucam..pentru ca oamenilor ma.. unde naiba e placerea jocului? .. la naiba eu m`am intors de 3 ori din retragere pentru ca vroiam sa joc..sa ma distrez jucand...nu facand scandal si alte kkturi... Sunt satul de discutiile pe forum pentru ca ele nu reflecta deloc realitatea...dak ar fi un pic de initiativa ati vorbi naibii pe privat pe mirc sau pe messenger...cred ca e mult mai simplu....intr`o discutie avuta cu menytta ieri i`am zis..."ia ma si vorbeste cu cei care te acuza si o sa lamuresti cu ei, nu pe forum"...asa zic tuturor...luati naiba si datzi privat.. emai simplu si se lamureste mai usor...ca ce se scrie aici pe forum e doar vrajeala..ca stii ca se uita lumea ca la naiba ... cand vorbesti normal cu unu e altfel...asa ca.. privat ba! La naiba...peste tot la totzi botzii de trivia scrie justplay ... just play pls Vatzi uitat le meciurile alea dintre echipele mai slabe(semnu intrebarii) aia chiar jucau fara sa se certew pentru ca nu stiau de toate tampeniile astea de pe forum--si bravo lor MA scuzati dar e tastarura in romana si nush cum am reusit sa o comut chiar in mijlocu postuului pe romana...oricum sper ca s+a inteles ce am vrut sa zic brudi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:04:55 GMT 3
Da` cine se cearta ? Io nu ma cert cu nimeni. Crek k o sa ma cert doar cu mi tia ca vrea sa`mi fute..fure pardon, parcelutele cu care vreau sa dau lovitura da en fine La naiba ma.. are acte de hainitate verjoara lu` Juaca.. Ma gandesc sa dau dracu toate viile............ Gloria Perpetua Leal
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:05:36 GMT 3
P.S. : La Sharapova nu scrie " just play " ))))
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:08:45 GMT 3
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:13:59 GMT 3
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww uite pt chestii din astea merita sa traiesti, sobrinita *i'm happy* Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:15:49 GMT 3
da, brudi, ai dreptate. haideti toti. eu stau si voi dati. have fun Altagracia deparcelata
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:17:43 GMT 3
meic da pipal hold iciadars heeeeeeeeeeeeeeeeends
Gloria Perpetua Leal
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:22:45 GMT 3
tia, eu zic sa ai tu prima lovitura. gracias pax, piedad, miedad, etc Altagracia desprincenata
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:26:07 GMT 3
vezi ca ai incurcat gradele de rudine =)))))))
Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:26:27 GMT 3
rudenie * ;D
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:37:51 GMT 3
aa.. el vino es en mi sangre y mi cerebro. scuzami, sobrinita, tu parecias mas grande en ece lux. los diamantos en mi diadema te saludan. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 16, 2006 10:48:03 GMT 3
que pasa achi, nosotros estamos mucho pendiente con los teroristos que estan en nuestro pais y tu altagracia vienes borracha ? viva espana! Makaveli
|
|