Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 18, 2006 23:59:06 GMT 3
eu vreau sa imi cer scuze ca nu dau banuri ca bonovox, raindrop & co si ca am avut nesimtirea sa nu-l batjocoresc pe perfectxxl cum ai facut tu, domnule lup moralist de-si zice mr_broody. imi cer scuze ca am crezut ca oricine merita o a doua sansa si ca in viziunea mea, atata timp cat un om se poarta ok cu tine, trebuie sa te porti ok cu el (la fel si-n cazul in care nu se poarta "frumos" - vezi peterpant, cu care intr-o vreme chiar m-am inteles bine), indiferent de ce a fost in trecut, indiferent de ce-ti spune intuitia etc (si aici ma refer tot la xxl). mea culpa Altagracia del Toro, femeia-oglinda
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 1:07:38 GMT 3
Eu unu sunt satul sa tot de fac sa te intorci Bye si poti juca sambata pentru rotrivia ca tot te duci cu Buburuzi si Jody3 la sala. Makaveli Bravo Mihai ! Gloria P.S. : Vlad, tu nu intrii pe shelter pentru ca joaca xxl acolo. Ok, stii ca nici eu nu`l inghit dar de o luna de zile tot ce face omu` ala e sa joace trivia. Ceea ce prietenii tai buni ( amintiti de Mihai ) mai putin... Asa ca de ce sa nu fim putin seriosi oki ? Stiu ca de ceva vreme tu cu Dr_Ronaldo aveti ceva de impartit.. treaba voastra, nu ma bag. Dar la mine nu te prea gandesti.. noah pare rau . Il rog pe Arthur si pe ii rog pe ceilalti jucatori sa accepte prezenta lui mr_broody in echipa rotrivia. Sa faca o exceptie pentru ca e in dezavantajul shelter si astfel, sper sa fie acceptata. Eu cer ceva in detrimentul echipei mele. Multumesc Gloria Letal
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 1:09:26 GMT 3
Un edit: - jody .. ma refeream SI la altii care n`au fost mentionati de Mishu.. sunt obosit sorry
Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 1:20:29 GMT 3
aa ca mi-am adus aminte de ceva. trebuia sa te gandesti de ce nu-i da nimeni ban lui xxl. si eu am vrut sa-i dau, aducandu-mi aminte de comportamentul sau de acum ceva vreme. dar m-a oprit razvan. pt ca omul nu facea atlceva decat sa se joace.. si nu ar fi fost corect. eu am reactionat aiurea..recunosc ce vreau sa spun e ca toti avem momente mai bune si mai putin bune dar un mr_broody sau o menytta nu au nici un drept sa dea altora lectii de morala. si de aia suntem o echipa, ca atunci cand greseste unul, ceilalti sa ii atraga atentia, sa il ajute sa ia o decizie buna. noi am incercat asta si am reusit (intre noi). cu tine am incercat dar fara izbanda. noi te-am ascultat incercand sa detensionam situatia pe forum (de aia "tampenia" aia cu cartea lu ronaldo de ex, sorry ca nu stii de gluma), in schimb noi cand ti-am spus ca gresesti la faza cu xxl, ti-ai luat jucariile si ai plecat si ca sa vezi cine vorbea de orgolii prostesti si alte alea . deci da, inteleg de ce nu poti face parte dintr-o Echipa. multa bafta Altagracia, la madre de G..... :">:">:">
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 19, 2006 2:04:31 GMT 3
Dacă ceilalţi sunt de acord eu sunt dispus să-l invit pe Vlăduţ să joace la Rotrivia pentru că oricum există un loc liber de vreme ce BonoVox nu este dispus să joace . . . şi chiar nu vreau ca Vlăduţ să rămână pe afară, aşa că îmi permit într-o asemenea circumstanţă deosebită şi neaşteptată să fac abstracţie de regulament, asta în cazul în care şi alţi jucători reacţionează favorabil asupra propunerii mele
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 2:12:19 GMT 3
BonoVox nu e dispus sa joace? Pacat. Eu am spus pe forum ca pe durata meciului, noi doar vom juca trivia. In rest.. ma rog, am tras o portie de ras cu ocazia asta Putem face si un schimb de jucatori ca sa fie fair-play si sa nu existe discutii. Un transfer ca sa zic asa... si astfel eviti si o eventuala incalcare de regulament . Un transfer " oficial " . In schimbul lui mr_broody il vrem pe Bucatarul. Cum suna ? Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 2:19:22 GMT 3
Cred ca toti sunt de acord , dar am o mica obiectie. De ce nu joaca Bonovox ? (( Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 2:39:16 GMT 3
si eu il vreau pe Bucatarul. Tu madre
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 2:42:21 GMT 3
De obicei ti se face foame in timpul meciurilor sau de ce il vrei ? Eu propun pe Peterr pe post de DJ , ma face sa ma concentrez mai bine. Se poate transferu asta, ziceti daca mai dam si diferenta de bani pls ... sau e Schimb pe Schimb ? Makaveli
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 2:44:23 GMT 3
nu se stie niciodata, vaisman.. Altagracia
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 2:47:32 GMT 3
Stiti ca am " ochi " pentru viitoare talente ( nu vigilent .. DOAMNE FERESTE ! ). Oricum sper ca s`a inteles ce fac eu acum si care e scopul. Simt ei singuri mesajul ( sau.. se simt ;D ). Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 2:50:11 GMT 3
Pai propun mr_broody pe Bucatarul si 30 de puncte ( sau argintii lu` mujer de judas ) la inceputul meciului. Fair? Astept sa vad ce spun ratonul si Arthur
Gloria
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 2:51:43 GMT 3
Mihai are alte propuneri. Nu`s in totalitate de acord cu acest om care pune sa citeasca pe cei care n`au citit tot si eventual asa, citind, de mai multe ori, vor putea sa citeasca si ce n`au citit data trecuta. <Makaveli^> sau pe ratonu pe post de animal de casa eventual <Makaveli^> pe sensiblu pe post de farmacie... poate mi se face rau Gloria
|
|
|
Post by ArthurW on Jan 19, 2006 2:56:46 GMT 3
Faza cu punctele e mai dificil că statisticile sunt ca balanţele la conta, tre să coincidă din toate cele unghiurile posibile . . . în ceea ce priveşte transferul eu nu am ce să obiectez, e fair aşa . . . dar oare ar fi dispus agentu (Bucatarul . . . Andrei) sa joace la voi?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 19, 2006 3:00:30 GMT 3
Pai il cumparam. Nici Plesan nu era dispusa sa joace la Dinamo si totusi ni ce s`a intamplat GLoria
|
|