Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 6, 2006 10:08:17 GMT 3
osamik a fost o eroare sorry , adica eroare intentionata. Am schimbat nickul botului in osamik ca stiam ca tu te intelegi bine cu radu ca sa pot vorbi prin intermediul lui ca se suparase pe mine si imi daduse ignore sorry daca te-ai simtit jignit dar nu asta era intentia. Oricum imediat ce mi-a scos ignore a schimbat el nicku, a fost o cearta destul de grava dar ne-am impacat noi. }{ osamik }{ bro }{ all doamne ce zic... _|_ Bonovox _|_ sandossu cam atat Makaveli .. iar uit sa ma semnez
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 6, 2006 10:10:49 GMT 3
Ptr aniujual : e Kill pentru ca nu vrem sa "kill" decat un singur canal , pe nume : Cellabela , asa prin semifinale (daca ajungeti) restu nu ne intereseaza , oricum n-o sa ne faca fata. Makavel ... si aici
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 6, 2006 11:12:57 GMT 3
aniujual, multumesc mult pt observatie, chiar nu imi dadusem seama. o sa mai adaug un s si o sa micsorez viteza la frame-uri ok sorry dar nu m-am putut abtine hai sa vb serios acum: chiar asteptam sa vad cand o sa comenteze careva de "kill" ala. si uite ca s-a treziiiiit un desteeeeeeept.. tineti voi minte.. e ca la faza cu "chitros" si conjugatul deci aniujual, e kill si nu kills (membrii shelter stiu motivul). din cate stiu nu faci parte din ei (slava domnului) deci nu am de ce sa-ti dau tie explicatii. in alta ordine de idei nu stiu si nu ma intereseaza cine esti dar nu inteleg ce treaba ai tu cu shelter. hai ca deja faci carcei la gat a, si faptul ca tu nu poti citi decat incet nu e problema niciunuia din noi.. si totusi.. cum ai reusit sa descoperi "greseala" la viteza aia ametitoare cu care se miscau frame-urile? anyway.. ce vrei? :S Dagyda
|
|
|
Post by Aniujual on Jan 6, 2006 17:59:15 GMT 3
pt mihai ce-o ai de 21 ... acel S n-are legatura cu numaru' de omoruri .. e pur shi simplu acord intre subiect shi predicat cand vine vorba de persuana a 3-a singular .. v-am mai zis .. lasatzi cartzile de colorat shi alea de bucate .. cititzi shi voi ceva care sa va ajute cu-adevarat pe mai departe ... pt dagyda .. membrii shelter shtiu motivu' .. gramatica limbii engleze nu-l shtie .. o sa-mi cer eu scuze in fatza ei in numele vostru penc-o astenizatzi in halu' asta .. shi-n plus .. n-am cerut explicatzii .. eu duar am facut o remarca ....
Aniujual
|
|
|
Post by d4ng3rz0n3 on Jan 7, 2006 1:53:39 GMT 3
... shi ca shi o completare .... e vorba de timp ? .. sau ce omuara acest .... adapost ? Ai pus cam multe intrebari pentru o persoana care doar face o remarca si nu cere explicatii. Mai bine lasa corectiile gramaticale acolo unde nu-si au rostul. Nu-i jigni pe membrii shelterului insinuand ca nu ar sti care este forma corecta de conjugare a verbului (asa mi-a lasat mie impresia explozia aia de S-uri; bine ca nu erau SS-uri). P.S.: Nu, nu astept culorile ca sa fac fast. Fac la ce se nimereste . Ar fi culmea sa aleg eu dinainte intrebarile la care sa scot cei mai buni timpi.
|
|
|
Post by sandossu on Jan 7, 2006 3:36:59 GMT 3
doamne da multi prosti / metru patrat pe forumul asta
edit: gresisem futui mama ei de gramatica edit2: la fel
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 7, 2006 3:39:28 GMT 3
sandossu cine mai joaca la voi ?
brudi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 7, 2006 7:47:52 GMT 3
aniujual, n-are nici o treba gramatica lb engleze ce ce am zis eu. si nici shelterul nu are nici o treaba cu cei care fac pe desteptii (si reciproca). get it now? sau crezi ca esti singurul eminent de pe forumul asta care stie forma verbelor la persoana a 3-a sg.? :/ toata lumea stie, scuze ca te dezamagesc.. ba mi se pare ca tu, inchipuindu-ti ca ar putea fi cineva care nu stie, ai aflat de curand de chestia asta (gramatica limbii engleze e prea pompos dar vad ca iti place sa exagerezi. nu, e vorba pur si simplu de o regula de Baza) aa da.. e frecventa mania asta.. mai era ieri unul care se credea destept ca raspundea la toate intrebarile cu albastruportocaliurosumaromovetc. sau.. cum ar fi daca as veni eu cu remarca.: ?e acelasi lucru.. so.. stai in banca ta ca nu demonstrezi nimanui nimic decat... u know spare yourself and spare us.. nu avem nevoie de nici o remarca. tx Dagyda
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 7, 2006 16:51:25 GMT 3
sandosuu maicata ce mai zice:(?
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 7, 2006 16:52:21 GMT 3
R o ni morti ca nu ma semnez
|
|
|
Post by mefistokid on Jan 8, 2006 5:40:06 GMT 3
yo joc la #bardenegri ma ... da de mine sa va luati
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 9, 2006 21:05:28 GMT 3
Vad ca e la moda sa se anunte ip`urile(unde a disparut fair-play`ul habarnam) .. io anunt ca joc si de acasa si de prin alte locuri..in prima etapa ma duc la sala cu adversarele:D asa ca.. TheNomad, Buburuzu, JozeMourinho si altele sunt userele mele.. io unu oricum nu cred ca noi de la shelter tre sa ne dam ip`uri si alte kkturi de astea..si asa mi se par cea mai tampita masura..sa dai ip`ul la fiecare din echipa..unde suntem domle?...
No io am dat asta ca sa nu zica lumea ca e nush ce chestie..o sa am acelasi ip cu jody3 si buburuzi probabil..asa ca:)..(cred ca are cineva atata minte incat sa isi dea seama ca e la aceeasi sala) ..eh
ok .. atat am vrut sa zic:)
brudi
|
|
|
Post by mefistokid on Jan 12, 2006 3:58:34 GMT 3
ip`uri buuuuun in 3 zile membri shelter prv pt ip`uri am cai oferta
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 15, 2006 21:43:11 GMT 3
Clar mef Avem si noi o cerinta ( de fapt doua ). aaaaaaa Zorzonel ( adica je ) vreau sa fiu trecut in lista aia cu nickul GloriaLeal ( penca cu asta o sa joc ) iar Dagyda cu nickul Altagracia. Tin sa precizez pe aceasta cale ca DelToro nu a mai incaput la Altagracia ( mardam bey ala n`a fost atat de generos ) si o sa tinem un moment de reculegere la momentul potrivit. Mi tia es muchos encantatos e io spero che Weber mira achi e modificare nostro nickos. Multumim Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 15, 2006 22:14:25 GMT 3
eu sustin aceasta cerinta, deoarece e spre binele tuturor, sau cel putin al majoritatii. as mai dori si ca intre intrebari sa se vorbeasca in spaniola sau deloc. iar in caz contrar, jucatorii sa fie sanctionati. iarasi, o decizie in acest sens ar fi spre binele tuturor. Muchas gracias Altagracia
|
|