Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
We ride together, we die together !
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 2, 2006 11:30:45 GMT 3
Sa revin aici cu un post ca ne priveste...sa ma lamureasca si pe mine cineva...midway = weber? =))
brudi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 2, 2006 11:40:55 GMT 3
Ihim
Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 3:09:27 GMT 3
am sa`mi spal rufele in familie..ca sa nu ocup spatiul pe thredurile altor canale...
ma...is eu tampit si vad numa eu cat haos e la chalul astA?..se fac schimbari joi 5 ianuarie?..
spuneti`mi sincer..sunt eu tampit sau chiar e haos?..numa eu vad?...
...o dimineata placuta si abrambrutia si voua....
brudi
|
|
|
Post by vlad_riz on Jan 5, 2006 3:13:36 GMT 3
si eu vad da nu`s schimbari majore sau incercari de trisat ma sunt luati alti oameni..din aceeasi ograda..of
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 3:22:59 GMT 3
ma...nush dak m`am facut destul de clar..probabilu ca nu m`am facut...
1.NU am zis ca e incercare de trisat(nu ai de castigat sau de pierdut dak schimbi un jucator cu altu..ca doar nu vin zei in loc)...
2.Problema mea este ca nu este regulamentar..sau cel putin nu era...s`a zis ca pe 15 DECEMBRIE se incheie perioada libera la transferuri..
3.Poate sa fie si frati gemeni si orice ca dak e regulament atunci trebe respectat...
P.S.: Sa ma scuzati dak nu sunt la curent cu "schimbarile" din regulament...schimbari pe care nush cine le face...nu spune nimeni nimic..se lasa loc la interpretari..fiecare face ce vrea...
brudi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 5:01:13 GMT 3
chiar e haos. probabil regulamentul chall-ului depinde de personalitatea pe care e setat organizatorul la un moment dat. sper sa se puna de acord arthur cu "midway" si cu cine o mai fi acolo. Dagyda
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 12:10:16 GMT 3
atentie weberi la bord...
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 12:18:56 GMT 3
1 Staff Member, 1 Member, 0 Guests, 1 Invisible User. Most users online was 36, Nov 9, 2005, 9:22pm fulgerul, ArthurW
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 14:03:22 GMT 3
da wowww a dat weber pe forum
ROni
|
|
|
Post by osamik on Jan 5, 2006 18:33:20 GMT 3
osamik is ~locked@MaPupiInCur.users.undernet.org * Glu labaru osamik on @#BesTrivia osamik using *.undernet.org The Undernet Underworld osamik is away: 8,1TriviaShelter rullzzzz! (Away since 8:18 pm Wed Jan 4) osamik is logged in as MaPupiInCur osamik End of /WHOIS list.
asta zic si io cultura si manifestare de fair play, ca sa nu mai vorbim de un excelent simt al umorului
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 18:49:32 GMT 3
mdea..oare de ce eram satul de prostii de astea? oare de ce trebe sa se ocupe lumea de tampenii de asteA?
brudi
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 5, 2006 20:55:26 GMT 3
Te Crezi Interesant nu?
brudi mutand postul lui ronaldo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 6, 2006 0:50:19 GMT 3
osamik, ba eu cred ca Radu cu Mishu ( cred ca ei sunt protagonistii aici ) au vrut sa`ti faca un compliment si sa te ridice in slavi, imbinand interesul cu glumele, pentru a nu avea probleme in grupe, cu un anumit canal ( nu zic care si de ce ) Zorzo
|
|
Roni-Lya-DA-GZ
#TriviaShelter
|
Post by Roni-Lya-DA-GZ on Jan 6, 2006 2:25:30 GMT 3
Haha , acum ma gandesc serios cum o sa stabileasca Razvan cu Bonovox la o data cu o saptamana mai tarziu de meciurile deja stabilite Oare se vor intelege din prima ca 2 vechi coechipieri la MiddleEarth? Makaveli (mutat de brudi)
|
|
|
Post by Aniujual on Jan 6, 2006 4:44:25 GMT 3
ca voiam sa zic de mult ... skimba shi tu in poza asta (care in afara de faptu' ca ocupa o gramada de spatziu aiurea in posturi, avand in vedere faptu' ca apare de fiecare data, mai are shi frame-urile setate sa se skimbe prea rapid shi nu prea pot s-o citesc) acel verb .. care daca tot l-ai pus in engleza .. pune-l macar cu un acord corect intre subiect shi predicat ... e Shelter KillSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS (cu un singur S .. am pus mai multzi duar ca sa remarci lipsa) ... shi ca shi o completare .... e vorba de timp ? .. sau ce omuara acest .... adapost ?
|
|