|
Post by vlad_riz on Apr 18, 2006 13:35:28 GMT 3
nu dorest chiar exalt..as intreba inteligent ce ie ala exalt?? si tu de ce esti junior member?
|
|
stihl
New Member
|
Post by stihl on Apr 18, 2006 14:28:06 GMT 3
pai da inca e junior mah nu stiai??
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 18, 2006 14:39:55 GMT 3
astea sunt intrebari care pe mine ma depasesc , exaltul e ceva din coran parca....asa ca intreaba-l pe tomescu ca itz raspunde el detaliat.
|
|
|
Post by vlad_riz on Apr 18, 2006 19:51:41 GMT 3
wow pai el intra pe #pocaiti sau astea drizd
|
|
|
Post by AxinTe on Apr 30, 2006 12:24:47 GMT 3
cred,mihai,ca se referea la faptul ca se zice ca am jucat pt albatross..si nu prea ma prind la ce meci decisiv din grupe se refera arthur?tot renumitul meci cu pescarusi? las-o balta ca stii tu mai bine.. P.S. : scuzatz ca postez dupa juma de luna
|
|
|
Post by Nobody on May 9, 2006 23:37:26 GMT 3
Salut! Cu toate ca postez cam tarziu si sunt mari sanse sa nu citeasca mai nimeni ce-am scris eu... In primul rand, imi cer scuze fata de cei ce se risca sa citeasca pana la capat ce am scris, ca e asa de lung, da' n-am reusit sa zic mai scurt. Nu prea are importanta cine sunt, nu sunt si nici nu ma consider un jucator bun de trivia, pot doar sa spun ca sunt mai degraba un privitor, chiar daca am cat de cat experienta la ce se cheama "trivia", am jucat pe multe canale, de la chall am jucat cred ca pe toate canalele, mai mult sau mai putin timp (pur si simplu din curiozitate sa vad cum e fiecare in parte, unele canale le stiam , altele nu...). In fine. Am citit mare parte din ce s-a scris pe acest forum. Intrucat am zis ca nu am foarte mare tangentza cu voi, poate am jucat candva, undeva, cu voi in echipa/contra voastra pe un canal sau altul, dar in rest nu, as vrea sa spun cateva chestii, care reflecta cum s-a vazut acest chall prin ochii unui hai sa zicem simplu privitor: 1. Ideea a fost buna, organizarea a cam lasat de dorit, s-a trisat la greu, sanctiunile au fost date preferential, se stiau de multe "smecherii" si nu s-a facut nimic (ma refer la cei care trebuiau sa faca ceva).Dupa parerea mea, acest chall ar fi trebuit sa fie organizat nu de Arthur, care sta toata ziua pe rotrivia(fara vreo aluzie), ci de cineva care se pricepe si caruia i se rupe cine castiga sau cine pierde si care dak te-a prins ca ai trisat sa taie in carne vie, indiferent ca esti de la echipa x sau echipa y si indiferent de consecinte. Plus ca au fost dezavantajate clar echipele mici. Asta NU a fost un campionat pt aceste echipe, n-au avut nici o (sau nicio, cum s-o scrie acum) sansa din start. Lasand la o parte diferenta dintre jucatori, am observat ca nimeni nu s-a gandit la diferenta dintre triviile de pe canalele respective. Adik nu poti sa pui la un loc jucatori de pe canale unde numai primul care raspunde ia punctele, unde exista sintaxa fixa, unde nu se joaca intr-o viteza f mare s.a.m.d. cu jucatori de pe canale de fast, unde se dau si mentiuni, unde scrii ce vrei, iar bot-ul dak in ce ai scris gaseste ceva care seamana cu raspunsul, te puncteaza. Cine nu crede, n-are decat sa joace pe mai multe canale de la acest chall si o sa vada ca e o mare diferenta. 2. Sincer , va certati aiurea. Trivia e doar un joc, dar unii il iau foarte in serios, observ. Si nush cum se face ca numai cei din echipele hai sa le zic mai cunoscute se cearta. Cum ar fi sa vina unu de la o echipa d-aia mica, de a luat bataie la vreo 900 de puncte diferenta de la o echipa d-asta si sa zica "ba voi ati avut script toti, ati trisat!". Ar fi frumos? ;D Ala il acuza pe alalalt, alalalt il acuza pe asta si tot asa. Si dak va acuzati intre voi si va jigniti ce obtineti? Se da un premiu, ceva? Si Shevcenko a avut gol valabil pe Nou Camp, pana si ziarele spaniole si UEFA au zis asta. Si? S-a rejucat meciul cumva? Ca yo n-am auzit. Asta e. Se mai intampla. Mai prinzi o zi proasta, mai greseste/triseaza cineva in defavoarea ta. Viata e facuta din trandafiri, dar si trandafirii astia mai au si ei spini. Te mai si intepi uneori. ;D 3. Legat de asa-zisele "intrebari de cultura generala". Dak eu invat pe de rost toate cuvintele din primele 50 de pagini din DEX inseamna ca-s cult? Asta legat de s.f.-urile alea numite "neologisme" . Sau intrebari de genul : "cel mai cunoscut poet din Uganda" sau "cine este antrenorul echipei de sarituri cu schiurile a Rusiei" . Apropo, da' pe ala de-i lustruieste schiurile inainte de fiecare concurs lui Janne Ahonnen cum il cheama? Sau ce marca sunt incaltarile lui Kobe Bryant ? Da' pe ala de-i cara crosele lui Tiger Woods cum il cheama? P-astea nu le-ati bagat? Nu am zis sa fie bagate d-alea de copii, gen "capitala Romaniei" sau "cati metri are Everestul" , dar nici chiar d-astea puse doar asa "la sto" ca sa fie "la prima vedere" sa fie cat mai multe intrebari buluc (nu mai zic ca unele erau gresite de te spargeai de ras). Si apropo de prima vedere, am o intrebare de bun simt (zic eu). Dak intrebarile au fost "la prima vedere" cum se face ca multe canale se antrenau deja pe aceste intrebari "la prima vedere" ?? Pai ori sunt la prima vedere, ori sunt impartite canalelor sa se antreneze pe ele si care are scrip....aaa, pardon, degetele mai bune raspunde? Ca n-am inteles faza asta, sincer. 4. Din cate am citit (sper ca n-am citit eu aiurea, daca am citit || ,ma scuzati), scria in pagina de prezentare, ca cine castiga concursul este declarat cel mai bun canal de trivia. Aici cred ca se face o mare confuzie, intre cel mai bun CANAL de trivia si cea mai buna ECHIPA de trivia. In opinia mea, un canal cu adevarat bun de trivia trebuie sa aiba : o trivia interesanta, cu cat mai multe intrebari (de preferinta corecte si intrebarile si raspunsurile ;D ), sa fie pe un server care merge bine, sa mearga bine trivia in sine, cei care se ocupa de trivia sa se ocupe numai de detaliile tehnice, nu sa dea banuri si acces dupa bunul plac si sa aiba si un site cu toate datele aferente (comenzi, reguli, clasamente actualizate etc) acestei trivii. NU are, repet NU ARE legatura cu jucatorii in sine. Ca la chall aceste echipe au reprezentat canalele, dupa bunul plac, asta e altceva. O echipa buna NU EGAL musai si un canal bun. Multa lume am observat ca face confuzia asta. D-aia cand il acuzi pe x sau y ca a trisat sau etc acuzi (incorect zic eu) si canalul respectiv, canal care n-are vina pt ce fac acestia. Apropo, nu prea ma intereseaza cine a castigat, dar am inteles ca cei de la Trivi-jr. Ok, au castigat. Si? Au castigat un premiu Nobel ceva? Sau bani macar? Nu prea. Doar prestigiu, desi am inteles ca au jucatori pe care lumea ii stia de mult ca sunt buni, asa k in opinia mea chall-ul asta n-a fost decat o recunoastere, o reconfirmare mai degraba a valorii lor. Atat. Oricum se stia de la inceput cine o sa iasa din grupe... Una peste alta , a fost o idee buna, doar ca a fost prost pusa(pe alocuri) in practica. Poate data viitoare o sa fie mai bine. Ramane de vazut. Asta in cazul in care se invata ceva din greselile de la acest concurs. Vorba aia "Roma n-a fost construita intr-o singura zi". ;D P.S.- Apropo de jucatori rapizi. Am intrat odata, din curiozitate, pe Cellabela, da' nici n-am intrat bine , nici n-am apucat sa zic "re" (cat poate sa-mi ia sa scriu 2 litere ??) ca deja Probabilu si cu Internetul (tre' sa mai zic cine e? ) deja scrisesera vreo 2 misto-uri la adresa mea , cu toate ca nu ne cunoastem absolut deloc unii cu altii. Astia da jucatori rapizi, mah nene !
|
|
|
Post by Stresul on May 17, 2006 0:05:44 GMT 3
|
|
|
Post by wowposter on Sept 11, 2008 9:54:40 GMT 3
|
|