|
Post by RaY3La on Apr 13, 2006 23:19:57 GMT 3
hai serios ... ca eu nu am inteles ... sper ca imi raspunde shi mie lumea la intrebari dak eu ma chinui sa rapund la ale altora ... deci spune ...
|
|
|
Post by ArthurW on Apr 13, 2006 23:24:53 GMT 3
Micuţul se referea la porcuşorul cel mic cred eu...
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 13, 2006 23:30:45 GMT 3
Adik sensiblu? ... shi de ce avea nevoie de atentzie ? ca eu nu prea imi dau seama ... eu shtiu dc a facut ceea ce a facut shi nu e din lipsa de atentzie .... e din alte cauze cu mult mai importante si mai serioase decat chestia cu atentzia ... deci sa zica svenn la cine se referea ca asha poate inteleg shi eu .... ms anticipat
|
|
|
Post by aykasha on Apr 14, 2006 0:08:26 GMT 3
Deviem de la subiect sau mi se pare mie? ;D
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 14, 2006 0:20:57 GMT 3
deci eu unu revin in weekend
|
|
|
Post by aykasha on Apr 14, 2006 0:23:50 GMT 3
Promiti? Ca daca promiti te asteptam... Facem un poker pana atunci, baieti?
|
|
|
Post by Sensiblu on Apr 14, 2006 0:25:36 GMT 3
To sleep, or not to sleep: that is the question!
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 14, 2006 0:26:31 GMT 3
sa promit .... sa nu promit ? ... revin dak am zis ca revin .... deci aproape promit )
|
|
|
Post by aykasha on Apr 14, 2006 0:29:26 GMT 3
Ok...atunci te asteptam...si ne bazam ca esti om de cuvant.. merg mai departe...plusez cu 10... schimb 2 carti
|
|
|
Post by balexis on Apr 14, 2006 8:22:49 GMT 3
aisha, nu juca poker cu astia ca au script ;D si te dezbraca mai repede decat ai vrea sa te dezbrace "uomu" ;D
|
|
|
Post by OldSchool on Apr 14, 2006 8:58:01 GMT 3
Arthur vezi ca is cateva minciuni in post`ul tau ... lucruri de care shtiu eu .. poate ca mai sunt si altele , de care nu`mi dau eu seama ... Eu am numarat cel putin cinci. Adica de cinci ori mai multe decat lucrurile adevarate din acel post. Try again.
|
|
|
Post by balexis on Apr 14, 2006 9:43:25 GMT 3
ce mai conteaza ca-s 5, 7 sau 20. si ce mai scormonim acum? am aflat ce era de aflat, ni s-au confirmat banuielile... toata lumea stie sau stia cum a fost... poate va fi mai bine pana una alta... cu bune, cu rele, felicitari celor care au organizat concursul, sunt convins ca au avut nevoie de nervi tari
|
|
svenn
Junior Member
|
Post by svenn on Apr 14, 2006 14:07:02 GMT 3
OK, eu ma refeream la tine Ray3la, vad ca in loc sa-ti scrii postul ala odata(eu nu vad care ar fi rostul lui pentru ca in mare nu o sa fie nimic nou), tu spui ca n-ai chef si nici timp si totusi stai cu refreshu pe threadul asta in care esti subiect principal si faci small talk cu ceilalti copii. Persoanele de fatza au denaturat desfasurarea concursului prin folosirea script-urilor si acum toata lumea sta la coada sa le ofere iertare si sa le spuna ce baieti de treaba si cu bun simt sunt pentru ca si-au recunoscut greseala. Sensiblu a venit direct si a spus ca a folosit script si cu asta basta, tu in schimb te astepti sa fii rugat si mai gasesti timp sa faci si cu ochiu in posturile tale, adica daca va purtatz frumos puate ca totush pun si eu postul ala odata. Scuze daca sunt 'inuman' dar eu asha gandesc.
|
|
|
Post by chisa on Apr 14, 2006 15:18:38 GMT 3
Reyla asta e acelasi Patrick care se jura acum o saptamana ca nu a avut script? =)) balexis... tare faza cu script la poker jeje Nimic nu m-ar mai mira... Si sunt de acord cu Svenn... Acu Patrick o da in glume poate poate devine simpatic... nu o sa fie asa ca poa sa se relaxeze... la "xist" cu tine Patrick (am uitat ce inseamna, da Patrick stie sigur, ca il scrie cu 9 cps constant, asa ca imi cer scuze daca xist nu e sinonim cu mirc jail =)) )
|
|
|
Post by RaY3La on Apr 14, 2006 16:47:17 GMT 3
4 chisa: [16:35] <RaY3La> <Chal> Neologisme: ? s.on. 1. galerie acoperitã laztemplele grecesti,runde se tineaudlectiilevîn timpulhiernii. 2.q(lanromani) galerie acoperitãxîntr-orgrãdinã. [16:35] <RaY3La> <Chal> hint : 1 cuvânt [16:35] <RaY3La> <RaY3La> din prima [16:35] <RaY3La> <s3hnsucht> catacomba [16:35] <RaY3La> <RaY3La> xist [16:35] <RaY3La> <adinutzaa> xisdt [16:35] <RaY3La> <Chal> Ce rapid, RaY3La! +3 [3.17 sec 1.62 cps] [total N/A locul N/A] nu sunt chiar 9 cps, dar nu asta e ideea 4 svenn: mai erau multe de spus .. shi nu o faceam din dorinta de atentzie cum pretind unii ... dar acuma nu mai conteaza .. dezvaluiam tot ce shtiam despre chall, alte nume, nick`uri cine ce a mai facut shi shtiam eu ... dar acuma nu mai conteaza 4 aykasha, vlad_riz: imi cer scuze ca nu veti mai putea citi postul ... publicul a hotarat ... nu va mai exista un alt post din partea mea P.S. eu am hotarat sa postez in urma postului lui Doriath, care cerea un moment de onestitate la "spartu targului", din partea mea shi a lui Arthur, nu ca sa primesc si eu felicitari )
|
|